Προς το περιεχόμενο

Alex21121988

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.204
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Alex21121988

  • Ημερομηνία γέννησης 21/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.869 προβολές προφίλ

Alex21121988's Achievements

  1. Alex21121988

    Helldivers 2 [PC]

    Ο τρόπος που πέτυχε και γενικώς 2/5 πετυχαίνει για μένα, είναι την ώρα που βγάζει την ''κραυγή'' το Charger, λίγο πριν αρχίσει να έρχεται προς τα πάνω σου, εκεί το πετάς κάτω από το κεφάλι του και έτσι κολλάει πάνω του και δεν χρειάζεται να βασιστείς στο timing σου. Ακόμα και να το κάνεις τέλεια, μπορεί να μην σου πετύχει. Για αυτό είπα 2/5 για μένα, μπορεί στην περίπτωση σου να είναι καλύτερα ή χειρότερα, who knows. Θα ήταν καλό να το δοκιμάσεις solo ώστε να μην απασχολεί κανείς άλλος το Charger στο group. YΓ. Αν έχεις ξεκλειδώσει την Stun grenade νομίζω θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Good luck.
  2. Alex21121988

    Helldivers 2 [PC]

    Tα automatons θέλουν διαφορετικό playstyle, δεν είναι πιο δύσκολα όπως τα παρουσιάζουν οι περισσότεροι που δεν έχουν ασχοληθεί πέρα από επιφανειακά με το game. Στα κατσαρίδια μπαίνεις, τρέχεις και παρόλο που κλείνεις holes, προσπαθείς να φας το οτιδήποτε πάει να καλέσει ''ξαντέρφο'' (και προφανώς αποτυγχάνει κάθε φορά), καταλήγει πάντα στην random στιγμή που απλώς θα γίνεις overwhelmed από ότι αποφασίσει το ζάρι να σου πετάξει. Δεν είναι δύσκολα ούτε αυτά αν ξέρεις τι κάνεις, είναι όμως κάποιες φορές αρκετά unfair στο πως βγαίνουν και οι αριθμοί τους. Τώρα ειδικά που βγαίνει σε μεγαλύτερο αριθμό ίσως το πιο εκνευριστικό bug ο Hunter... Ναι, δεν βαράνε πίσω όπως τα automatons αλλά το spawn είναι όντως rng και μπορεί ακόμα και αν όλα φαινομενικά τα κάνει σωστά το group να αποσυντονιστείς με 2-3 άτυχες καταστάσεις. Αυτή είναι όμως η ομορφιά του συγκεκριμένου game. Τέλος, τα ρομπότ αν τα παίξεις με το κατάλληλο loadout, δεν πας ντε και καλά να φας ότι υπάρχει στο map, (αυτό ισχύει και για τα bugs) αλλλά πας στοχευμένα να καταστρέψεις fabricators, και τα patrols τους πριν καλέσουν ships, δεν έχεις θέμα. Όλα αυτά προφανώς αν έχεις ομάδα που νιώθει και δεν βάζει ατομικά loadouts αλλά που θα βοηθούν το team.
  3. Alex21121988

    Helldivers 2 [PC]

    Ναι, γενικώς δεν μπαίνω με randoms ειδικά από 7 difficulty και πάνω. Παραθέτω και αυτό για κάποιους που μπορεί να συναντήσουν αυτό το θέμα. do you run samsung magician? Turns out for me the program was intercepting the cntr-W command. Turning it off/updating to 8.0.1 fixed it for me. If not you can use a tool like hotkey-detective to find the program doing it. Thank you very much for this find. Δεν μπορούσε ένας φίλος να χρησιμοποιήσει stratagems λόγω του magician. Έκανε το update και all good.
  4. Alex21121988

    Helldivers 2 [PC]

    Γενικώς το game θέλει ένα καλό fix σε διάφορα βασικά στοιχεία του. Αρχικά θα πρέπει να κοιτάξουν, εφόσον είναι team based game να φτιάξουν το group management. Ακόμα και όταν πχ δεν δίνεις την πρόσβαση σε άλλους στο Public αλλά στο Friends Only θα πρέπει να υπάρχει η επιλογή του Invite only. Και οι φίλοι σου (εστω του διαδικτύου) μπορεί να είναι ενοχλητικοί όταν απλώς κάνουν join μη ρωτώντας. Το cross play είναι σπασμένο, δεν θελω να το σχολιάσω περαιτέρω στο τι χρειάζεται να κάνεις για να βρεις φίλο σου πχ στο PS5. Τώρα, επειδη ακριβώς μιλάμε για P2P game κάποια πράγματα δεν νομίζω να μπορούν να αλλάξουν πολλά οι devs, πχ αν ο host εχει τρισάθλια σύνδεση ε δεν θα μπορέσει ποτέ κανείς στο γκρουπ να παίξει σαν άνθρωπος. Το kick system είναι απαράδεκτο και είπαν ότι θα το διορθώσουν. Δεν μου το έχουν κάνει (στα λίγα missions που έχω παίξει με randoms), δεν το έχω κάνει (ακομα και σε κάποιους που το άξιζαν) αλλά το γεγονός ότι μπορείς να kickαρεις τον άλλο στο έτσι χωρίς vote to kick και το χειρότερο, στο τέλος του εκάστοτε mission, πρέπει να φτιαχτεί χθες. Επίσης χθες να φτιαχτεί το ότι δεν μπορείς να κάνεις rejoin το γκρουπ σου αυτομάτως σε περίπτωση (που είναι αρκετά σύνηθες) crash. Υπάρχουν και άλλα τεχνικής φύσης θέματα αλλά δεν θελω να μπω στην διαδικασία να υπερθεματίζω. Ανέφερα αυτά που με ενοχλούν περισσότερο.
  5. Έλειψα λίγο καιρό και από ότι αντιλαμβάνομαι, βρήκαμε νέο benchmark. 😆 Είναι από τις λίγες φορές που μετάνιωσα που έχω καλή τηλεόραση btw στον πρόλογο. 😜
  6. To τελευταίο update μου το παρουσίασε αυτό. Δεν είχε εγκατασταθεί τίποτα άλλο πριν από αυτό. Επίσης η εγκατάσταση έγινε αυτόματα, δεν την έκανα ο ίδιος manually. Το μόνο που μπορεί να γίνει αφού εξάντλησα τις δικές μου ιδέες είναι να μου προτείνει κάποιος κάτι που δεν έχω ήδη δοκιμάσει. Και όχι, να κάνω εκ νέου εγκατάσταση Windows δεν το ψήνω. Το έχω το σύστημα χρόνια και είμαι σχολαστικός στο τι μπαίνει/βγαίνει στο σύστημα μου. Κάποιο leftover είναι προφανώς. Θα περιμένω επόμενο update και αν δεν φτιάξει τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι το clean installation.
  7. Τα φώτα σας. Μετά το τελευταίο update δυστυχώς το dark mode στον File Explorer είναι broken. Γνωρίζω ότι έχει συμβεί σε προηγούμενα updates και έχω κάνει αρκετό ψάξιμο στα όρια του μεροκάματου+υπερωρία. Βέβαια είναι λίγο διαφορετικό στον καθένα. Παραθέτω photos. Όταν ανοίγω το παράθυρο έχει αυτό το τρισάθλιο άπρο πάνω. Όταν κάνω αλλαγή από Light σε Dark τότε επανέρχεται. Αλλά αν ανοίξω άλλο παράθυρο έχω τα ίδια όπως και όταν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω και πάλι. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω theme και πάλι πίσω, έχω κάνει αυτό με το alwaysshowmenus από το view tab που πρότειναν αρκετά άτομα, το έχω πειράξει από 1 σε 0 value από την registry, όπως και να το σβήσω. Η λύση επίσης με το locked toolbar επίσης δεν πετυχαίνει καθώς δεν υπάρχει toolbar πλέον.
  8. Eμάς τους εγχώριους δεν μας πιστεύεις; Λειτουργεί η FUPS, όταν σταματήσει θα το αναφέρουμε.
  9. Μην τρελαίνεστε, θα βρεθούν και άλλοι τρόποι.
  10. Mην νομίζεις, και αυτό ρίσκο είναι για όσους το πράξαμε... Τζόγος. Κανείς δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει η Sony έπειτα ή τι θα γίνει με την ίδια την συνδρομή. Μη νομίζετε ότι είναι τίποτα εξασφαλισμένο με αυτούς όπως και με κάθε εταιρεία εκεί έξω. Εκ πρώτης όψης προφανώς φαίνεται να είμαστε κερδισμένοι όσοι στακάραμε μια 20ετία αλλά ξαναλέω ποιος μου λέει αύριο ότι η Sony για τον Α ή Β λόγο δεν μου στείλει το account. Και άντε κυνήγα τους μετά...
  11. Nαι, η FUPS λειτουργεί κανονικά την δεδομένη στιγμή.
  12. Ναι, το παρατήρησα μετά τι έγραψα, fixed 😆 Οταν θα ερθει το Black Friday πιθανώς να πάει η τιμή εκεί που λες.
  13. Το είπαν και οι συμφορουμίτες πίσω πως Payzy... είχαμε. Αναμενόμενο ήταν να φύγει κάποια στιγμή άκλαυτη και αυτή. Και πολύ κράτησε imo. Anw, για αγορά games η FUPS είναι οκ για την ώρα, αγορασα ενα game απο το app. (χωρίς VPN) Όσο αφορά για αυτούς που δεν πρόλαβαν τα 15/16 ευρώ του Deluxe, ακόμα και τώρα είναι κοντά στο 50% κάτω από το αντίστοιχο της Ελλάδας, στα 94 κάτι ευρώ. Το αρνητικό είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω ορθώς για το όριο πληρωμών ανά μήνα της FUPS. Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει έστω στην τωρινή τιμή Τουρκίας δοκιμάστε να φορτώσετε στο wallet. Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση δεύτερης κάρτας FUPS και συνδρομή στο controld. Τωρα βέβαια αν τα βάλουμε όλα αυτά σούμα, μη λαμβάνοντας υπόψιν το μελλοντικό ενδεχόμενο συμφέρον, ίσως και να μην συμφέρει. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο δοκιμασμένο, ας το πει.
  14. Χιούμορ κάναμε. Παρακάτω μίλησα στα σοβαρά και ανέφερα πως ως αγορά η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να επηρεάσει καμία gaming βιομηχανία. Δεν μετράμε, δεν υπάρχουμε.
  15. Ε μα ναι. Προσφορά-ζήτηση, κλασσικό combo. Τα ίδια λέγαμε και με το κραχ με τις κάρτες γραφικών στο Κορονοβιρούσι era. Όσο αφορά τα δικάς μας εδώ, βρήκαμε μια προσωρινή τρύπα, όσοι πρόλαβαν την εκματαλλεύτηκαν, άλλοι κάναμε ξεκάθαρο abuse Όλο και κάποια εναλλακτική θα υπάρξει με άλλη χώρα ενδεχομένως.
  • Δημιουργία νέου...