Προς το περιεχόμενο

tromaras98

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.471 προβολές προφίλ

tromaras98's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Δεν θα μιλήσω για value for money. (Δεν είναι) Ούτε είμαι αππλε φανμποι. Ουτε θα πω πως τα χρήματα που ζητούν είναι λογικά αλλα μια είναι η αλήθεια ( σχετικά με το μέγεθος της Ραμ, για τους κακοπροαίρετους ) «Δεν την χρειαζόταν, για να την βάλουν» ... και ως επιχειρηματολογία αυτού ρωτά τους χρήστες iPhone σχετικά με την εμπειρία χρήσης τους.
  2. Είμαι μικρός και δεν μεγάλωσα με αυτές τις κονσόλες! Όμως επειδή τα "παλιά" τα "καλά" τα χρονιά η οικογένεια μου είχε παιχνιδάδικο ο πατέρας είχε και κράτησε όλες τις εμπορικές κονσόλες του 80' 90' σε λειτουργική κατάσταση. Έτσι και εγώ μεγαλώνοντας, βρίσκοντας πράγματα στην αποθήκη ξυπνούσα αναμνήσεις στον πατερά μου και ξανά πορωνόμασταν σε απαρχαιωμένα παιχνίδια όπως λεν κάποιοι! Δεν μπορείς να βάλεις ούτε μετρό ούτε κριτήριο στα συναισθήματα κάποιου. Δεν θα καταλάβετε δεν ξέρετε. Για κάποιον που έχει αυτά τα χρήματα και έζησε αυτές τις εποχές τα 60-70ε που στοιχίζει η κονσόλα είναι ένα καλό ποσό, οι αναμνήσεις είναι ανεκτίμητες. Ναι παίζει μια χαρά σε FHD οθόνες, έχει HDMI. Ναι τα ΣΚ όταν γυρνάω στην πόλη μ το λιώνω! Ναι μαλώνω με τον πατερά μ για το ποιος θα παίξει πρώτος. ΟΧΙ δεν μπορείτε να τα ισοπεδώνετε όλα με τις απόψεις σας.
  3. αγαπητε η apple δεν έβαλε ποτε keyboard.. το smart cover ειναι απλα ενα cover.. και δν ηταν αυτο το point μου σε ολο το αρθρο, αλλα μαλλον δεν εχεις κατι να πεις.
  4. Clap clap παλαμακια, δινετε ρεστα, ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. Ζει κανεις στην πραγματικοτητα η ο καθενας στον δικο του κοσμο ;
  5. δεν ειναι οτι αρχισαν τα κολληματα απλα απο τα Μαβς νμζ και μετα βγαλανε το Pagefile (ας το πω με windowns def ) αρα οτι ανοιγεις μενει στην ραμ .. τα μακος πλεον θελουν περιπου 3.2gb ram χωρις κανενα αππ ανοιχτο .. αρα τα 4gb den φτανουν με τιποτα gia αυτο laggarei το συμπαν ολο !
  6. μωρε και για φωτιστικο καλο ειναι ! φωτακι για το βραδυ για αυτον που φοβαται τον μπαμπουλα (Α.Ε.)
  • Δημιουργία νέου...