Προς το περιεχόμενο

otopiterpan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

otopiterpan's Achievements

  1. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έρχονται από την Κορέα, η Apple έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει τα πρώτα δείγματα του ολοκαίνουργιου A9 SoC της Samsung, το οποίο όπως έχει προγραμματιστεί πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά iPhone (6S ή και iPhone 7 εάν η Apple σπάσει την "παράδοση"). Οι δύο εταιρείες, αν και ανταγωνίζονται έντονα στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας (σε σημείο που να σφάζονται πολλές φορές), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεργάζονται μεταξύ τους, με την Samsung μάλιστα να αποτελεί έναν από τους κύριους προμηθευτές της Apple στον τομέα των επεξεργαστών. Το A9 chipset που η κατασκευή του έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο παραγωγής ημιαγωγών στο Austin του Texas βασίζεται στην ειδική τεχνική FinFET με fabrication process στα 14nm. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς η Samsung προτιμήθηκε σε αυτή τη φάση από την ταϊβανέζικη TSMC, η οποία επίσης θα προμηθεύσει την Apple, αλλά αναλαμβάνοντας έναν πιο δευτερεύοντα ρόλο στην προμήθεια των νέων A9 SoC. Το A9 θα είναι ναι μεν εξελιγμένο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να φέρει καμία επανάσταση σε σύγκριση με το A8, το οποίο είναι με τη σειρά του κατασκευασμένο με fabrication process στα 20nm. Ωστόσο, όπως λέγεται το A9 σε σύγκριση με τον προκάτοχο του θα προσφέρει 20% μεγαλύτερη απόδοση και ένα περίπου 35% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας. Φυσικά, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει το A9 και σε άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με το κομμάτι του co-processing και της επεξεργασίας γραφικών. Μπορεί να φαίνεται ακόμη πολύ νωρίς (ακόμη καλά καλά δεν έχει κλείσει 3 μήνες στην αγορά το iPhone 6), όμως όσο περνάει ο καιρός είναι βέβαιο ότι θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια της Apple για τη συσκευή που θα διαδεχθεί το iPhone 6. Πηγή http://www.digitallife.gr/the-a9-chipset-is-almost-ready-74184
  2. Τι ότι να ναι arc;. Αν κατάλαβες,καλά είπα αν έχει χαλάσει ο ψηφιακός δέκτης edision,να πάρει άλλονε,αφού είναι εντάξει,δεν χρειάζεται να αλλάξει ψηφιακό δέκτη,θα μείνει με αυτόνε. Αφού,έχουνε σήμα shodan 24,οι φίλοι σου στα 1,5 χιλιόμετρα.Τότε έχει πρόβλημα η εγκαταστασή σου. Λογικά,πρέπει να αλλάξεις την κεραία μόνο.Αν γίνεται να δανειστείς μια από έναν φίλο σου,ή αμά δεν έχει να αγοράσεις μια καινούργια. Προσανατόλισε λίγο καλύτερα την κεραία προς το κέντρο εκπομπής Κορύλοβος.Και η κεραία σου να κοιτάει,τους πομπούς του κέντρου εκπομπής Κορύλοβο,αλλιώς άμα δεν κοιτάει τότε θα χάνεις σήμα. Ρίξε και μια ματιά στις ενώσεις του καλωδίου,δηλαδή στον ενισχυτή splitter,να δεις μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο. Το καλώδιο καλύτερα να το αλλάξεις όλο και να πάρεις ένα καινούργιο. Αν μπορείς,να το ενώσεις,να το ανοίξεις,και να ενώσεις το χαλκό,και το δικτάκυ.Προσοχή,ο χαλκός,δεν πρέπει να ακουμπάει στο δικτάκυ γιατί,θα γίνεται βραχυκύκλωμα,το καλώδιο να το μονώσεις με μονωτική ταινία,ή καλύτερα,πάρε ένα καινούργιο καλώδιο,από ένα κατάστημα φθηνό. Γενικώς από οτι βλέπω,θέλει όλη η εγκαταστασή σου άλαγμα,γιατί είναι πολύ παλιά,και θέλεις καινούργια κεραία,και καινούργιο καλώδιο,από οτι φένεται για να μην έχεις προβλήματα λήψεις τηλεόρασης,μακάρι που θα κάνεις τις δοκιμές να πιάσεις σήμα καλό,και να μην αλλάξεις τίποτα. Κάνε αυτές,τις δοκιμασίες που σου είπα,και μου λές.
  3. Γιατί,να πάρω arc,στον λαιμό μου κόσμο;Αφού,λέω το σωστό.Και έχω δει την αντοχή του κάθε ψηφιακού δέκτη σε τέστ,πριν σχολιάσω.Αν δεν κάνει σύγκριση,αυτός που ασχολείται με ψηφιακούς δέκτες και τηλεοράσεις, λέει πράγματα που δεν είναι σωστά. Γιατί,τώρα κάποιον δεν συμφέρει να πάρει ,έναν δέκτη ακριβό hd.Γιατί με έναν φθηνό hd,γίνεται η δουλειά μια χαρά,και τον συμφέρει,πολύ,λόγο και οικονομικής κρίσης.Οι ποιό πολλοί ηλεκτρονικοί τώρα είναι για πέταμα.Πολύ λίγοι είναι καλοί,όπως ασχολιέμαι πολλά χρόνια,με αυτά,δεν είμαι ακόμα ηλεκτρονικός γιατί σπουδάζω στο Ιεκ. Ακριβούς δέκτες με hd,μπορεί να πάρει κάποιος όταν έχει τηλεόραση καλή χωρίς ενσωματομένο δέκτη,λίγο παλιά. Όλοι οι ψηφιακοί δέκτες crypto,Fu,Edision και κάποιοι άλλοι,είναι ίδιοι,αλλά έχουνε κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Ας πούμε FU,έχει το ίδιο μενού όπως Crypto.
  4. Από ότι βλέπω,έχεις 2 κεραίες στον ίδιο ιστό,λογικά από ότι κατάλαβα. Από ότι βλέπω,η από κάτω κεραία,λείπει ένα συρματάκι,και έτσι χάνεις σήμα. Στον ιστό,βλέπω τον ενισχυτή spliiter,λογικά,που συνδέει την τηλεόραση. Χαμήλωσε,και την ισχύ του ενισχυτή splitter,για να δεις μήπως ανοίξουνε τα κανάλια,δηλαδή μήπως μπουκώνει το ψηφιακό σήμα. Η κεραία σου,να κοιτάει 3 χιλιόμετρα από το κέντρο εκπομπής,που είναι Κορύλοβος,για να έχεις καλό,σήμα να μην κοιτάει προς Θάσο,η κεραία σου,γιατί θα χάνεις σήμα μπορεί να έχεις σήμα αλλά θα είναι ποιό χαμηλό .Το καλώδιο σου το βλέπω,είναι χωρίς φθορές καλό,και από ότι βλέπω συνδέεται με την από κάτω κεράια,να το συνδέσεις με την από πάνω κεραία το καλώδιο μόνο,που δεν έχει κομμένα σύρματα,και θα έχεις καλύτερο σήμα αφού είναι ποιό ψηλά η κεραία αυτή. Καλύτερα,δανείσου έναν ψηφιακό δέκτη,από έναν γειτονά σου,ή αγόρασε καλύτερα ένα ψηφιακό δέκτη crypto hd,από τον Κωτσόβολο με 26 ευρώ,άμα έχει πρόβλημα edision,αμά δεν έχει πρόβλημα δεν χρειάζεται να αλλάξεις ψηφιακό δέκτη.Όντως, Fu ψηφιακοί δέκτες,σπάνιες φορές έχουνε κολλήματα,και θέλει επαννεκίνηση ο δέκτης για να ξεμπλωκάρει,είναι καλοί δέκτες αλλά μερικές φορές κολλάνε,ενώ crypto ψηφιακοί δέκτες, δεν κολλάνε ποτέ,είναι καλύτεροι από Fu,και δεν κολλάνε ποτέ. Καλύτερα κάνε μια δοκιμή,την ένωση καλωδίου,χωρίς ενισχυτή splitter,να δεις μήπως πιάνει καλύτερα το σήμα,με την επάνω κεραία.
  5. shodan 24,από ποιά περιοχή κάνεις λήψη ψηφιακού σήματος,για να σε βοηθήσω.Έχεις οπτική επαφή με το κέντρο εκπομπής;ή δεν έχεις καθόλου οπτική επαφή δηλαδή ορεινούς όγκους,που πιάνεις από την Δράμα λογικά,έχεις λήψη από τα κέντρα,αυτά τα δυο δεν ξέρω από ποιό μπορεί η από , Κορύλοβος ή Θάσος. Οι συχνότητες για να σε βοηθήσω είναι λοιπόν. 26 Νερίτ,Νερίτ sports,Nhd 28 Αντέννα,Άλφα,Μακεδονία tv,Etv 32 Mega,star,Σκάι,Μακεδονία tv 52 Άλφα τηλεόραση Δράμα,Center tv,Καβάλα,και κάποια άλλα τοπικά της περιοχής 53 Cosmos tv Αλεξανδρούπολης,Δέλτα Θράκης,και κάποια άλλα τοπικά της περιοχής. Πες,μας και με πόσο ένταση τις % ,και ποιότητα τις %,πιάνεις όλες τις συχνοτητες. Όταν εννοείς,κακοκαιρία,εννοείς καταιγίδες,ότι σου πέφτει το σήμα σε όλες,τις συχνότητες ή σε μια μόνο συχνότητα πέφτει το σήμα,λογικά πρέπει να έχεις λίγο οριακό σήμα,και πόσο σου πέφτει % το σήμα,δηλαδή λίγο; ή πολύ τις % ;. Τι κεραία έχεις απλή με 1 κατεύθυνση εξωτερική, televes με κατεύθυνση εξωτερική ή πλέγματος εξωτερική;είναι με ενισχυτή splitter,δηλαδή κεντρική σε πολυκατοικία;,δικιά σου,ατομική χωρίς ενισχυτή;ή μήπως είναι με ενισχυτή ιστού;.Το καλώδιο της κεραίας,είναι χωρίς φθορές,είναι δηλαδή σε καλή κατάσταση ή έχει φθορές;.Άμα έχει φθορές,τότε θα έχεις απώλειες στο σήμα.Άμα είναι χωρίς φθορές δεν θα έχει απώλειες το σήμα. Κάνε μια επανεκίνηση,στο δέκτη σου edision εργοστασιακές ρυθμίσεις,άμα σου ζητήσει κωδικό γράψε 4 φορές,το μηδέν 0000,ή 1234 τέσσερις φορές. Καλύτερα πάρε,έναν απλό ψηφιακό δέκτη fu,γύρω 21 ευρώ, στoν Κωτσόβολο ,που βάζει και τα κανάλια σε σειρά και σβήνονται ,και κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις,χωρίς κωδικό.Κωτσόβολο κατάστημα έχει και στην Δράμα. Άμα χάνεις ψηφιακό σήμα,τότε η κεράια σου μπορεί να είναι σε λάθος κατεύθυνση με το κέντρο και να χάνεις σήμα,θα πρέπει να την προσανατολίσεις σωστά προς το κέντρο που έχει σήμα,για να μην χάνεις σήμα. Αναλογικά όταν είχε καταιγίδες το σήμα σου έπεφτε;ή δεν έπεφτε στα κανάλια ;. Κάνε,αυτές τις δοκιμασίες που σου είπα,και μου λες.
  6. Είσαι,περίπου,400 μέτρα,από το κέντρο Οτε Χαϊδαρίου.Θα πιάνεις περίπου 12,με 11 mbps,θα βλέπεις άνετα hd 1080 p ,στο youtube,βίντεο,και θα κατεβάζεις γρήγορα αρχεία download,υπάρχουνε και χειρότερες και αργές συνδέσεις στην Αθήνα που πιάνουνε ακόμα, και 5 mbps.Εγώ που είμαι στο Δάσος Χαϊδαρίου 200 μέτρα,από τον Οτε,πιάνω λίγο ποιό πάνω από 13 mbps.Δείξε,μας τα στατιστικά της γραμμή,σου από το ρούτερ.Κάνε και ένα speedtest,από αυτή την διεύθυνση.http://www.speedtest.net/.Το SNR Margin,να τους πείς να είναι λίγο υψηλό για να μην έχεις διακοπές,στην σύνδεση σου στο ίντερνετ.Γιατί,όσο ποιό χαμηλό είναι τόσο μπορεί να είναι ποιό μεγάλη η ταχύτητα στο ίντερνετ, αλλά διακοπές στο ίντερνετ θα υπάρχουνε.Δοκίμασε,και χωρίς το splitter,να δεις πως πιάνει η ταχύτητα στο ίντερνετ.Δοκίμασε,επίσης να συνδέσεις το ρούτερ,σε όλες τις πρίζες τηλεφώνου,στο σπίτι σου να δεις,πόσο πιάνει η ταχύτητα σου.Το splitter,να το βάζεις στην πρίζα,γιατί ακούγεται θόρυβος,ενώ άμα το τοποθετείς,δεν θα υπάρχει θόρυβος.Κάνε,και έναν έλεγχο,να δεις όταν πέρνεις τηλέφωνο πέφτει το ίντερνετ,ή είναι σταθερό,και σταθερή η ταχύτητα. Λογικά έχεις εως 24 mbps,στο ίντερνετ. Κατέβασε,και ένα αρχείο από εδώ http://speedtest.ftp.otenet.gr/. Επίσης,σύνδεση,να κάνεις με καλώδιο τηλεφώνου από την πρίζα τηλεφώνου με κάρτα δικτύου,όχι usb,και ασύρματα,γιατί θα χάνεις 2 mbps.Ενώ,άμα κάνεις ένωση,πρίζας καλωδίου τηλεφώνου,με υπολογιστή ρούτερ,θα πιάνεις κανονική ταχύτητα. Πάρε και ένα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Forthnet,στο τηλέφωνο 13831. Συμαντικό ρόλο,για να πιάσεις μεγάλη ταχύτητα στο ίντερνετ, θα πρέπει να είναι η γραμμή,σου δηλαδή τα καλώδια χαλκού χωρίς φθορές. Πιστεύω,να σε βοήθησα,και θα πιάνεις καλύτερη,ταχύτητα,στο ίντερνετ,και τα λέω σωστά.
  7. Οι εταιρείες που εδρεύουν στη Κίνα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσουν την Apple να κάνει ότι θέλει στον δικό τους ζωτικό χώρο, που φυσικά δεν είναι άλλος από την μεγάλη αγορά της Κίνας. Για αυτό μετά τη Lenovo που παρουσίασε το Lenovo S90, έφτασε η στιγμή και για την ZTE να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική συσκευή (ZTE Q7) στο iPhone 6 Plus της Apple, η οποία μάλιστα εκ πρώτης όψεως δείχνει να δανείζεται πολλά στοιχεία σε σχεδιαστικό επίπεδο από τη ναυαρχίδα της Apple. Τo ZTE Q7 έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το iPhone 6 Plus, ενώ φέρει μία παρόμοια οθόνη με διαγώνιο στις 5.5 ίντσες. Παρόλα αυτά, το ZTE Q7 παρέχει ανάλυση στα 720x1280 pixels αντί για την ποιότητα των 1080p που προσφέρει το iPhone 6 Plus. Όσον αφορά τις υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές, το Q7 στηρίζεται σε λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat και στην καρδιά του βρίσκεται ένας octa-core επεξεργαστής με συχνότητα ρολογιού στο 1.5GHz, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από την MediaTek, ενώ επιπλέον υποστηρίζει LTE, κύρια κάμερα με αισθητήρα στα 8MP (διαθέτει dual LED flash), 3MP selfie cam, 2GB μνήμης RAM και 16GB flash memory. H νέα αυτή συσκευή της ZTE έχει ήδη πάρει την έγκριση από την υπηρεσία τηλεπικοινωνίων της Κίνας, για αυτό και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Η τιμή του ZTE Q7 δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως εάν κρίνουμε από τη γενικότερη φιλοσοφία της ZTE, σίγουρα δεν θα απαιτεί κάποιο αστρονομικό ποσό για να την αποκτήσεις, ενώ σίγουρα αναμένεται να κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα iPhone 6 Plus. Πηγή http://www.digitallife.gr/zte-q7-is-launching-a-competitive-design-to-iphone-6-plus-97392
  8. Το ισχυρότερο τηλέφωνο της Samsung αυτή τη στιγμή, είναι αναμφησβήτιτα το Galaxy Note 4 το οποίο έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία με Snapdragon 805 και μία με Exynos 5433. H συσκευή είναι τέρας επιδόσεων αλλά από ότι φαίνεται η Samsung θέλει να το κάνει ακόμα πιο δυνατό. Φήμες αναφέρουν πως ενδέχεται να δούμε και μια τρίτη έκδοση με τον 64bit Snapdragon 810 και την Adreno 430. H συσκευή μέχρι στιγμή ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει μόνο για την αγορά της Κορέας, όπου και δοκιμάζεται από τους παρόχους. Οι Snapdragon 810 όμως δεν θα κυκλοφορήσουν ακόμα, αλλά κάπου στο πρώτο μισό του 2015, ενώ προτεραιότητα θα έχει το Galaxy S6. Αυτό σημαίνει πως θα το δούμε μετά την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Πηγή http://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-4-with-snapdragon-810-on-board/
  9. Φίλε graphist 83,δεν είμαι ερασιτέχνης,πηγαίνω σε Ιέκ,και ούτε πρόκειται,να γίνω ποτέ στο μέλλον ερασιτέχνης.Να,σε καλά.
  10. Δύσκολο λίγο είναι το σχήμα δεν το έχουμε κάνει ακόμα στο Ιεκ Αιγάλεω.Δεν μπορώ να στο αναλύσω.Λογικά πρέπει να έχει 2 εισόδους δεξιά.Και μια έξοδο αριστερά λογικά. Εμείς,κάνουμε το σxήμα της πύλης Xor,με 2 εισόδους αριστερά,και μια έξοδο δεξιά. Επέσες,πολυ κοντά ,ναι οντως στο Επάλ Περιστερίου το 3,τελείωσα το Λύκειο. Εγώ,δίνω σημασία, στον καθηγητή και στην καθηγήτρια τι λέει ,για να ξέρω την πρακτική μου,μεθαύριο για να δουλέψω.Και δεν δίνω στα άτομα,που κάνουνε λίγο φασαρία,στην τάξη.Λίγα άτομα,στην τάξη προσέχουνε τον καθητή,και την καθηγήτρια.Θα συνεχίσω,το επάγγελμα αυτό,στο μέλλον για πάντα,γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.Στο σπίτι,μου διαβάζω,γιατί σε λίγο καιρό θα δώσουμε εξετάσεις,στην πρακτική 2 φορές.Στο Λύκειο Επάλ,ήμουνα μαθητής του 16 μέσο όρο,και διάβαζα.Άλλοι στο Λύκειο είχανε βγάλει ακόμα και μέσο όρο και 9.5. Και αυτοί οι μαθητές,με μέσο όρο 18 και 20,είναι οι ποιό πολλοί από γενικά Λύκεια άνεργοι,λίγοι δουλεύουνε. Το θέμα,είναι να ξέρουνε όλοι την πρακτική,δεν μετράει ο βαθμός,η προσπάθεια μετράει. Τι εννόει ο φίλος μας , για να πουλησεις crt σε καμια ξανθια που πιστεύει ότι της λένε.Απαντήστε μου,γιατί δεν μου απάντησε.
  11. Μαθαίνουμε,και για την πύλη XOr,που έχει δυο εισόδους αριστερά,και 1 έξοδο δεξιά. Επάνω αριστερά,έχει 4 εισόδους,και πάνω δεξιά εχει 1 έξοδο λογικά.
  12. Δώσε,μου στατιστικά γραμμής ρούτερ,για να σε βοηθήσω,κάνε και ένα speedtest.net,να δούμε με πόσο ποιάνει η γραμμή σου. Εικόνα ρούτερ zte,για εγκατάσταση https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/adsl/-/support/article/1034896 Κατέβασε,και ένα αρχείο από εδώ,1 GB,να δεις σε πόση ώρα κατεβαίνει. http://speedtest.ftp.otenet.gr/ H περιοχή,σου πόσα μέτρα είναι από τον Οτε, το σπίτι σου;Ποιά,είναι η περιοχή σου;. Να,τους ζητήσεις να σου αυξήσουνε το SNR MARGIN,για να μην έχει αποσυνδέσεις στην γραμμή ποτέ,θα συγχρονίζεις γύρω στα 11 mbps. Άμα,είναι χαμηλό το SNR,MARGIN,μπορεί να είναι ποιό μεγάλη η ταχύτητα,αλλά θα έχει συχνές αποσυνδέσεις. Με 11mbps,θα είναι μια χαρά η ταχύτητα,σου,και θα κατεβάζεις γρήγορα download,και θα βλέπεις και hd 1080 p,και 720 hd,άνετα στο youtube.Λογικά πρέπει να έχεις εως 24 mbps adsl,από τον Οτε. Είσαι μια χαρά,υπάρχουνε,και χειρότερες ταχύτητες που πιάνουνε ακόμα και στην Αθήνα και 4 mbps. Τηλεφώνησε,στο 13888,στον Οτε,για να σε βοηθήσουνε.Δοκίμασε,και στην κεντρική πρίζα τηλεφώνου,να βάλεις το ρούτερ,χωρίς φίλτρο splitter, να δεις με πόσο συγχρονίζει η γραμμή σου.Πόσες πρίζες τηλεφώνου έχεις,στο σπίτι σου;Καλό,είναι να δοκιμάσεις σε όλες τις πρίζες τηλεφώνου,να δεις πόσο συγχρονίζει η γραμμή σου στο ίντερνετ χωρίς splitter.Το splitter,να το βάζεις,δίπλα στην πρίζα τηλεφώνου,για να μην ακούγονται παράσιτα,να ακούγεται καθαρά ο ήχος.Γιατί χωρίς,την σύνδεση φίλτρου,θα ακούγονται παράσιτα,στον ήχο.Δοκίμασε,και όταν πέρνεις τηλέφωνο,να δεις άμα είναι σταθερή η ταχύτητα με το ίντερνετ ή άμα πέφτει το ίντερνετ. Αποσυνδέσεις ,μπορεί να έχεις,επειδή κάποια συσκευή,στην τηλεφωνική πρίζα να έχει χαλάσει π.χ φίλτρο splitter,ή τηλέφωνο. Δοκίμασε,αυτά που σου είπα.
  13. Εκεί μαθαίνουμε,για τον παλμογράφο Εικόνα.Σε,έναν τεχνικό τηλεόρασεων,που είπα για εγκαταστάσεις κεραιών και τηλεοράσεων,μου είπε τα ξέρεις καλύτερα από όλους και είσαι για δουλειά,και στο σχολείο μου είπανε οι καθηγητές,που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά;,είσαι για δουλειά μου είπανε,οι ποιό πολλοί δεν ξέρουνε τίποτα,πολλοί λίγοι ξέρουνε,αυτά τα ξέρω κάπως,να κάνω εγκατάσταση κεραιών,και ψηφιακών καναλιών,από παλιά. .Και μας δειχνει ο καθηγητης μας,και μετραμε αντιστασεις με το πολύμετρο εικονα Μαθαίνουμε,και για τα ραδιόφωνα,που παλιά,είχανε τις βελόνες,και βγαίνανε εκτός μπάντας ,δηλαδή 87.4 και 108.4 που εκεί βγαίνανε παλιά οι ερασιτέχνες των fm,δεν είμαι ερασιτέχνης των fm,αλλά ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ στο μέλλον .Εικόνα παλιού ραδιοφώνου. Εικόνα αντίστασης εικόνα
  • Δημιουργία νέου...