Προς το περιεχόμενο

ArcaRoader

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.458 προβολές προφίλ

ArcaRoader's Achievements

  1. ωραια, αρα πρεπει να περιμένουμε μήνες μέχρι να παίξουμε το παιχνίδι... κρίμα που δεν έχει κι'αλλα παιχνίδια η rocksteady μπας και μας έδινε κανένα τσάμπα όπως η ubisoft μετα τη δική της αποτυχία με το Unity... edit: βασικά πάω να κατεβάσω το Lego Batman 2 & 3. edit 2: οκ, επιτέλους κατέβηκε το day1 patch (3.5GB) και καταφερα να παιξω... average FPS 46. έχει προβλήματα αλλά απ'οτι φαίνεται ειναι αναλόγως τι συστημα έχεις.
  2. δεν ξερω γιατι αλλα πρωτη φορα δεν με ψηνει καθολου ενα παιχνιδι Assassin's Creed...
  3. λετε να βγει και remaster για PC με καλυτερα... βασικα δεν μπορω να σκεφτω τι καλυτερο θα μπορουσαν να κανουν με τη pc version.
  4. ολα δωρεαν ειναι για τους πειρατες ετσι κιαλλιως...
  5. μαρεσει πολυ το online και ανυπομονω να το παιξω με μιρκοφωνο στο PC για καλυτερη συνεννοηση. επισης, το αγαπημενο μου ειναι τα dogfights. εννοω αυτο με τα jet...
  6. υπαρχει και ενα statement που λεει: stay away from thepiratebay.cr
  7. πολυ πιθανο να βγει και με 4GB. τιμη ξερει κανεις?
  8. το να μην το κανουν announce για PC όταν βγήκε για PS3/X360 ήταν για τη πειρατεια, το να βάλουν την έκδοση PC να βγει μετά απο την έκδοση PS4/Xbone και αυτό ήταν για τη πειρατεία. αυτη η αναβολή όμως δεν νομιζω να έχει να κάνει με τη πειρατεία. μετα απο πολλα καταστροφικα launch που ειχαν μερικα παιχνιδια φέτος οπως πχ το AC Unity, νομίζω θελουν να αποφήγουν οποιαδηποτε συγκριση με αυτα αλλα και με το κακό port του GTA IV. και μη ξεχναμε ότι η έκδοση pc θα έχει επιπλέον πραγματα, τα οποία χρειάζονται το δικο τους χρόνο για testing, και με ένα τοσο μεγάλο παιχνιδι θέλει πολύ πιο πολύ χρόνο, δεν ειναι απλά ένα port copy paste. όλα αυτα τα λέω γιατι θέλω να πιστευω ότι πραγματικά θα αξίζει τα 2 χρόνια καθυστέρησης το GTA V για PC. εαν κάνω λάθος και ειναι σκέτη απογοήτευση, τοτε θα κράξω και γω ανάλογα.
  9. εν μερει χαίρομαι που θα αργήσει κι'άλλο για PC. θυμάστε ποσο σκατά ήταν το IV ειδικά πριν τα patches στο PC? έτσι λοιπον με τους 2 μήνες παραπάνω που θα έχουν μόνο μαυτό ν'ασχοληθουν μπορει τούτη τη φορά να αξίζει τα λεφτά του το παιχνίδι αντίθετα με το IV το οποίο πραγματικά σκεφτόμουν γιατί δεν δοκίμασα να το κατεβάσω πρώτα. βέβαια πρέπει να πω ότι τοχω ήδη τερματίσει στο PS3. άμα είχα μονο PC θα αγανακτουσα κ γω. εάν όμως χρησημοποιήσουν αυτούς τους 2 μήνες για να φτιάξουν πρόγραμμα παρόμοιο με το uplay ή άλλο DRM που θα μας πρηζει και θα χαλάει την εμπειρία (μιας και το GFWL δεν υπάρχει πια)... θα το δοκιμάσω πρώτα...
  10. και να μη ξεχναει ο σερβιτορος να κλεινει το wifi οταν βλεπει οτι πελατες αρχιζουν να παραπονιουνται για να μη γραφουν κακες κριτικες.
  11. συμφωνω, και οι 2 κονσολες ειναι πολυ αδυναμες για να παιζουν ανετα ακομα και στο fullHD οπως λες. βεβαια ειναι πιο φτηνες λυσεις για gaming απο το pc ειδικα αμα θελεις να φτανεις τα 4Κ. μενα προσωπικα δεν με πειραζει η ανάλυση, κανεις δουλεια σου ανετα με 1080p, μενα αυτο που μενοχλει ειναι να μη παιζουν ανετα στα 60fps ή να εχουν συχνα drops που χαλανε την εμπειρια. τουλαχιστον στη κονσολα μου ξερω οτι δεν μπορω να κανω τιποτα και το ξεχναω, στο pc, με το που εχω το πρωτο fps drop κλεινω το παιχνιδι και κοιταω να βρω λυση στα drivers, patches, overclocking κτλ... αλλα νταξει αυτο ειναι δικο μου προβλημα στον εγκεφαλο (αλλα ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος).
  12. εχουν γινει τοσα πολλα λαθη στο μαρκετινγκ του XBOX ONE που απορω πως δεν εχει ηδη κλεισει το τμημα ή τελος παντων διακοψει τη κυκλοφορια της νεας κονσολας. βεβαια, παλι καλα που παραμενει στον αγωνα και η microsoft καθως η μόνη χρηση που εχουν οι κονσολες τους, στα ματια μου τουλαχιστον, ειναι να μην εχει η sony το μονοπωλειο και να κρατησει ανταγωνιστικες τιμες και ποιοτικα exclusives.
  13. ισως τη παρω αλλα μονο για dedicated physx. πειτε μου αμα παω να κανω μαλακια...
  14. ArcaRoader

    Assassin's Creed Unity. Το πρώτο trailer

    καλα, νταξει. διαβαζω τοσα χρονια ιστορια της γαλλιας και χαιρομαι πολυ που θα μπορεσω να το δω και να το ζησω οπως το κανουν τα παιχνιδια assassins creed γιατι οτι και να λεμε, κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους στο να δινουν σε καθε πολη τοσο αυθεντικη και ζωντανη ατμοσφερα.
  15. λοιπον, δεν ενδιαφερθηκε κανένας απότι βλέπω, αλλα δεν πειραζει. Έχω βρει μια πιθανή λύση, ή τουλαχιστον θα ειμαι σιγουρος πια οτι δεν ειναι αυτό το προβλημα. Η RAM που έχω λοιπον ειναι pc2-5300, δηλαδη στα 667 κ εγω προσπαθω να το φτασω στα 800mhz! τεσπα, με τη καινουργια μνημη pc2-6400 που παρηγγειλα θα ξερω σιγουρα οτι δεν φταιει η RAM και θα μπορεσω να εχω ενα λιγοτερο voltage να ασχολουμαι.
  • Δημιουργία νέου...