Προς το περιεχόμενο

chorrer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.918 προβολές προφίλ

chorrer's Achievements

  1. Κοιτα , στην χειροτερη αν επιλεξεις μπλε και παει η κιλοβατωρα στα 0,12 ας πουμε θα χασεις ενα μικροποσο. Εγω για παραδειγμα με 26 τετραγωνικα και κατα μεσο ορο 200 KWh το μηνα στο μπλε θα πληρωνω 200x0,179=35,8 ευρω ενω αν μπω στα κυμαινομενα κι ας πουμε οτι πεφτουν στα 0,12 , θα μου βγαινει 200x0.12=24 ευρω. Αποφασισα οτι για 12 ευρω πανω κατω , δεν αξιζει να μπαινω να βλεπω συνεχως τις τιμες του ρευματος και να ψαχνομαι. Αν θεωρεις τα 10-20 ευρω που μπορει τυχον να δωσεις παραπανω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε περιπτωση που ανεβει η τιμη αντι να πεσει, τοτε να πας σε κυμαινομενο αλλιως μπορεις να κανεις ενα ετησιο μπλε και να τελειωνεις.
  2. Σε μενα ανοιξε κανονικα μετα το update κι εχω ηδη βαλει τα οχηματα μου.
  3. Σε ενα αρθρο που μου εβγαλε στο FB. Δεν λεω οτι ειναι σωστο ....κι εγω αυτο ρωταω στα παιδια που εχουν ψαχτει παραπανω. Ας πουμε αυτο με την μεση τιμη κλπ που λες , δεν το πολυκαταλαβαινω . Αυτο που γραφει ο τυπος μου ειναι πιο κατανοητο αλλα δεν ξερω αν ισχυει. https://iliaspapageorgiadis.com/nea-timologia-revmatos/
  4. Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια . Διαβασα σε ενα αρθρο χωριατικα τις διαφορες μεταξυ πρασινου και πορτοκαλι. Θα ανεβασω και φωτο, ρωταω λοιπον απλα τους γνωριζοντες αν τελικα αυτη ειναι η διαφορα τους (χοντρικα ας πουμε ). Γιατι αν ειναι ετσι , τουλαχιστον τωρα για πρωτη φορα καταλαβα πως ακριβως ειναι οι χρεωσεις τους.
  5. Το online ειναι 0,175 ...και θελει και παγια εντολη που εγω δεν θελω 😁 Εννοουσα σε σχεση με τωρα που πληρωνω 0,16 (μαζι με επιδοτησεις κλπ) Θενξ!
  6. Συγνωμη λιγο ρε παιδια, γιατι ολοι λετε 17 cents ενω στην ουσια ειναι 18 (0,179) ? ...μηπως δεν εχω καταλαβει κατι εγω σωστα? Επισης αν εχω καταλαβει σωστα βαζω το enter και για ενα χρονο εχω απλως 2 cents επανω την κιλοβατωρα χωρις να με νοιαζουν οι διακυμανσεις , ρητρες , κλπ?
  • Δημιουργία νέου...