Προς το περιεχόμενο

qiL

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Prague

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.293 προβολές προφίλ

qiL's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ανοίξει ένα μικρό καφενείο και επειδή τώρα το καλοκαίρι η αυλή του μαγαζιού είναι αρκετά μακριά από την κουζίνα θέλω οι παραγγελίες των σερβιτόρων να έρχονται κατευθείαν στο κινητό/tablet. Έχω μια μικρή εμπειρία από web design αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πολύ οπότε ψάχνω ένα wp theme(premium ή μη δεν με πειράζει) ώστε να μπορώ να το πειράξω λίγο μιας και ζητάω ελάχιστα πράγματα. Ζητάω τα βασικά: 1. Layout τραπεζιών 2. Ευδιάκριτο και εύχρηστο μενού 3. Ειδοποιήσεις στο μαγειρείο όταν έρχονται νέες παραγγελίες ή προσθέτουν items στην παραγγελία 4. Ειδοποιήσεις στον σερβιτόρο όταν είναι έτοιμα items για τα τραπέζια Οπότε όποιος έχει κάτι να προτείνει κάτι σχετικό θα ήμουν ευγνώμων.
  2. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον λογιστή που να έχει γνώση περί του θέματος να με κατατοπίσει μπας και βρω λύση επιτέλους ; Ψάχνω κυρίως για remote θέσεις σε ευρωπαϊκές εταιρίες και σε συνέντευξη πρόσφατα(Αυστριακή εταιρία) η κοπέλα από το HR πρότεινε από μόνη της να κοιτάξω την περίπτωση να ανοίξω βιβλία στην Κύπρο μιας και έχει ακούσει ότι η Ελλάδα είναι τραγική στο θέμα φορολογίας..
  3. qiL

    PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

    Καντε και απο δω κανα add αν εχετε υπομονη με noobs και παιζετε κυριως για πλακα :d -> qilsun
  4. qiL

    Απορια για AirBnb

    Ειναι πλεον γνωστο scam σε ολη την Ευρωπη.Μακρυα και κανε και ενα report στο site που βρηκες την αγγελια.
  5. qiL

    Συζήτηση για την ryanair

    Καλησπερα.Έχει νοικιάσει κανείς αυτοκίνητο μέσω της ryanair να μου πει εντυπώσεις;Βλέπω πολυ καλες τιμες αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ.
  6. Thanks for the info. 3 μέρες γεματες Άμστερνταμ καλά δεν είναι; Αν δεν φτάνουν απλά θα κόψουμε απο τα τζιβιτζιλίκια :D Σκοπός του ταξιδιού είναι να δω πως θα μου κάτσει η πόλη/χώρα/Ολλανδοί σε πρώτη φάση μιας και σκεφτομαι να αρχίσω να ψάχνομαι και προς τα κει. Τώρα για εκτός Αμστερνταμ,ναι,μαλλον για Ουτρεχτη πάμε που δειχνει να τα έχει όλα αλλά μακάρι να μέινει χρόνος τουλάχιστον για Kinderdijk.
  7. Πρώτη φορά Ολλανδία τι άλλο να δω εκτός από Άμστερνταμ;Για μονοήμερη ή μια διανυκτέρευση.Ειναι τόσες πολλές οι επιλογές που απελπίστηκα.Ολες οι γύρω πόλεις το ίδιο όμορφες μου φαίνονται ;/
  8. Τους το έχω βάλει στην λίστα αλλά θα είναι εκεί σε καμιά βδομάδα οπότε μπορώ να τους πω να μην πάνε εντέλει. Έχεις τίποτα άλλο να προτείνεις;Για μονοήμερη ή μισή μέρα τους το πρότεινα,να κάνουν κάνα μπάνιο και να φύγουν.
  9. Παιδιά έχουμε κάνα Top 10 παραλιών/χωριών/whatever για Χαλκιδική;Ενδιαφέρονται κάτι ξένοι φίλοι μου για 2-3 μέρες οπότε αν έχετε κάνα hidden gem να μοιραστείτε για να τους εντυπωσιάσουμε,διαδώστε!
  10. qiL

    Εργασια στην Τσεχια

    Διο μικρές παρεμβάσεις μόνο,please μην μπεις στο τρυπάκι να κάνεις παρέα μόνο με ελληναριό και σταμάτα όσο είναι καιρός να χρυσοπληρώνεις τις μπύρες,άκου 2-3 ευρώ...
  11. qiL

    Εργασια στην Τσεχια

    Αν έχεις ελληνική ταυτότητα δεν χρειάζεσαι visa.Πρεπει απλά να εγγραφείς στην αστυνομία τους σαν temporary resident. Πρέπει να έχεις μαζί σου ταυτότητα,το χαρτί που αποδεικνύει που μενεις(στο δίνει ο landlord) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης ή την κάρτα ασφάλισης από τον εργοδοτη σου. Google για alien police στην Πραγα,κάπου στην olsanske namesti είναι.
  12. Ο πατέρας μου δεν έφαγε τίποτα οπότε δεν έχουμε τέτοια κόμπλεξ στην οικογένεια μου.Αν ο πατέρας σου έτρωγε 30 χρονια,τότε ναι,είναι και αυτό άρρωστο.
  13. Ούτε σε σοβιέτ χωριουδάκι πλεον δεν συναντας την λογική του ότι τα παιδιά και τα κορίτσια πρεπει να φεύγουν μόνο όταν παντρεύονται από το πατρικό.Ειναι άρρωστο να κρεμιέσαι από τους γονείς σου μετά από κάποια ηλικία.Πως να το κάνουμε δηλαδή;
  14. Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει να περάσει το 1/3(και παραπάνω) της ζωής του αγκαλιά με τους γονείς του;Αυτό θεωρείς επιλογή;Λίγο άρρωστο δεν είναι;
  • Δημιουργία νέου...