Προς το περιεχόμενο

rezoma

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.429 προβολές προφίλ

rezoma's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

76

Φήμη

  1. Eυχαριστώ! Το πρώτο το είχα κοιτάξει, αλλά δεν καταλαβα αν ειναι εξ αποστασεως μεταπτυχιακο η όχι (δεν το αναφέρει κάπου ξεκαθαρα). Tο δεύτερο αναφέρει: Duration of the Programme: 1 year full-time (FT) or 2 years part-time (PT) Teaching takes place during weekday afternoons, usually 18.00 – 21.00. The programme starts in October
  2. Γνωριζει κανεις αν στην Ελλαδα προσφερει καποιο ιδρυμα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην τραπεζική διοίκηση ή κάτι σχετικο?
  3. Θελει ενας θειος μου να βαλει ιντερνετ στο σπιτι του, απλο σερφαρισμα και μια γραμμη τηλεφωνου απλα να υπαρχει με χρεωση μονο οταν το χρησιμοποιει. Τι οικονομικο εχετε να προτεινεται? Υφησταμενη γραμμη δεν υπαρχει, οποτε θα λυφθει υποψη και το κοστος του τελους ενεργοποιησης. Απο οτι ειδα η cyta ειδα το εχει μονο 20ευρω, ενω η Wind καπου στα 80ευρω, οποτε περιπου 6.5 ευρω καθε μηνα στο πακετο σου.
  4. Aυτο το πακετο ειναι με ή χωρις παγιο οτε? Γιατι βλεπω οτι το εχει στην κατηγορια internet και οχι 2play.
  5. Μαλλον δεν δικαιουσουν με την δηλωση του 2013 και περιμενουν να ληξει η προθεσμια για τις δηλωσεις του 2014 και μετα να αξιολογησουν την αιτηση σου με βαση την φετινη σου δηλωση.
  6. Και εμενα προς πληρωμη λεει πλεον, ομως τσεκαρα πριν τον λογαριασμο και δεν εχουν μπει ακομα. Μια ερωτηση να κανω, στο PDF της αιτησης που λεει και το ''Προς πληρωμη'', εκει που λεει αριθμος λογαριασμο, το IBAN σας πως ξεκιναει? Εγω ειχα βαλει κανονικα GR1234......ενω μεσα στην αιτηση το εχει περασμενο ΓΡ1234...!!Βασικα το GR δεν το ειχα γραψει καν, γιατι το ειχε απο μονο του. Αλλα μεσα το εχει περασμενο ΓΡ1234....
  7. Πολύ ακριβά για όσους δεν είναι E.U πολίτες. Έχουμε καμιά χώρα με πιο οικονομικά δίδακτρα για international students?
  8. Εχουμε κανενα πτυχιουχο Οικονομικης Επιστημης να μας πει ποσες ενοτητες παιρνεις τελικα απαλλαγη απο το ACCA;
  9. Εγω με καρτα ειμαι και ξοδευω 10ευρω το μηνα. Εχω 1000 λεπτα προς ολα τα δικτυα, 600 λεπτα προς το δικτυο μου και 600mb. Γιατι να παω σε συμβολαιο, οταν εχω ολα αυτα και χωρις δεσμευση με μια απλη καρτουλα των 10ευρω? Αν ψαξεις κανεις τις προσφορες που εχουν οι καρτες, συμφερει και παρασυμφερει! Απλα θελει ψαξιμο....
  10. ΗΕLP, Λοιπον θελω ενα tablet για απλο σερφαρισμα. Ουτε για παιχνιδια δεν θα ειναι, ουτε εφαρμογες θα εχει πολλες. Θελω να ειναι μεγαλη η οθονη, γιατι ειναι για γυναικα 45+, οτι σημαινει αυτο για τα ματια. Θελω επισης να κραταει μπαταρια αρκετα και γενικα μια αξιοπιστη μακροχρονια μπαταρια. Δεινω 120-130 ευρω ανετα για κατι καλο που θα ξερω οτι δεν θα την κουραση.
  11. rezoma

    Φορολογική Δήλωση

    Αν ειναι δυνατον!!! Μετα σου λεει εισαι ελευθερος πολιτης! Δουλευε και στο τελος, ελα να μου δωσεις σκλαβε το 62.5% του κοπου σου.
  • Δημιουργία νέου...