Προς το περιεχόμενο

BloodDonor89

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    773
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.353 προβολές προφίλ

BloodDonor89's Achievements

  1. Μια ερώτηση προς τους θερμουδραυλικους. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο κυκλοφορητής δουλεύει συνέχεια και απ' ότι κατάλαβα πριν λίγο έχει θέμα ο υδροστατης επαφής. Ήταν ρυθμισμένο στους 45 βαθμούς να σταματά η λειτουργία του αλλά με θερμοκρασία νερα καυστήρα στους 30 συνέχιζε και δούλευε. Όταν έβαλα στον υδροστατης επαφής 60 βαθμούς σταμάτησε. Σαφώς δεν υφίσταται τέτοια θερμοκρασία γτ η ένδειξη του καυστήρα έλεγε 30 βαθμούς. αλλά για σιγουριά έπιασα και τις σωλήνες όπου εφάπτεται ο υδροστατης και ήταν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Άρα τα έπαιξε ο υδροστατης;
  2. Να πω και γω την αποψη μου. Καλες οι φθηνες action cam, αλλα πολυ λιγες εως καμια δεν τραβανε πραγματικο 4k. οι πιο πολλες τραβανε 1080 το οποιο δεν ειναι πολυ καλο λογο των φακων κτλ! Εγω ειχα μια eken h9 οκ καλη για τα λεφτα της αλλα δεν ειχα εμπειρια απο αλλη action μεχρι τοτε. Μετα πηγα σε gopro 8. πραγματικα ειναι απιστευτη η εμπειρία θεασης που έχεις. Ακομα και μια παλια gopro 6-7 που εχω δει βιντεο ειναι πολυ ανωτερη των φθηνων καμερων! Αν την θες αποκλειστικά για την κορη ισως μια φθηνη action του 50αρικου να ειναι οκ αλλα μην περιμενεις πολλα! Αν θες και συ να τραβας στιγμες με την οικογενεια κτλ καλυτερα παρε μια μεταχειρισμενη gopro. Όπως οποια κι αν διαλεξεις δες video sample στο youtube για να ξερεις τι να περιμενεις!
  3. κοιταω και την mop 2 ultra, αλλα δυστυχώς δεν βρισκω αναφορες για το πως τα παει σε pet hair κτλ!
  4. καλησπερα, εχει κανενα αποψη για την mop 2 ultra; Σε σπιτι 100τμ και με labrador (οσοι εχουν labrador θα με καταλαβουν). Τους καλοκαιρινους μηνες πλακακι και laminate, και το χειμωνα ειναι μεικτος ο χωρος με χαλια μοκετες κτλ!
  5. Καλησπέρα, σε αναζητηση που εχω κανει για ρομποτικη σκουπα εχω καταληξει σε δυο. Την roomba i7 και την roborock s7 αλλα δεν εχω βγαλει ακομα κανενα συμπερασμα για το ποια ειναι καλη στο να μαζευει τριχες απο κατοικιδιο (Labrador). Σε μερικα review δειχνει την roomba πολυ καλυτερη σε σχεση με την roborock, και σε αλλα review να λενε το αντιθετο. Στο youtube οσες δοκιμες γινονται σε μικρο κλειστο χωρο δειχνει την roomba πολυ καλυτερη. Θα ηθελα την γνωμη αυτων που έχουν κατοικιδιο και έχουν χρησιμοποιησει τις εν λογο σκουπες. Το budget που διαθετω ειναι 550 και η αγορα θα γινει απο ελλαδα για να μπουν ατοκες δοσεις!
  6. Coolermaster silencio 550 Το έχω πολλά χρόνια όμως.
  7. Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τελικά το πρόβλημα ηταν πάρα πολύ χαζό. Αφού δεν είχα βρει κανέναν τεχνικό που να θέλει να βρω την άκρη, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο. Είπα να κανω την τελευταία μου προσπάθεια βγάζοντας τα πάντα από την μητρική, κι όταν λέω τα πάντα εννοώ ακόμα και τις usb απολήξεις του front panel, ακόμα και το ίδιο το front panel. Αφήνοντας μόνο ραμ μητρική και επεξεργαστή. Για να ανοίξει λοιπόν το pc γεφυρωσα τα δύο πινακια του power sw με ένα κατσαβιδακι και άνοιξε κανονικά. Κουμπωνα το καλώδιο power sw και άνοιξε. Βάζω το reset sw παλι πρόβλημα, βγάζω το reset όλα κομπλέ. Το καλώδιο του power button το βάζω στα πινακια για το reset και γεφυρώνω πάλι το power switch. Άνοιξε κανονικά. Βάζω το reset button στο power sw ανοίγει και κλείνει αμέσως. Επομένως το πρόβλημα βρίσκεται στο reset button. Ότι είχα βγάλει από την μητρική τα ξανά βάζω χωρίς το reset button και ο υπολογιστής δουλευει κανονικά.
  8. Xfx ts 550 80 bronze. Δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό 750w τα ίδια έκανε.
  9. Έχω κάνει clear cmos. Τώρα ας πούμε άνοιξε. Αλλά μετά από λίγο έκλεισε μόνος τους και ξανά άνοιξε και ξανά έκλεισε. Μπήκα στο bios κτλ και μετά από λίγο έκλεισε πάλι. Η θερμοκρασία πάντως που είδα ήταν στους 21 βαθμούς έλεγε.
  10. Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Πριν κάνα 6μηνο είχα πάρει τα εξής parts Cpu: ryzen 7 3800x Mobo: msi b450 tomahawk II Από προχθές δεν bootarei και δεν δείχνει κάποιο error στην οθόνη. Στο ez debug της μητρικής ανάβει το led για τη cpu. Δοκίμασα να κάνω boot χωρίς ram και χωρίς κάρτα γραφικών, έβγαλα ψυκτρα τα καθάρισα έβαλα καινούρια παστα. Αλλα καμία διαφορά. Στην επικοινωνία που είχα με το κατάστημα αγοράς μου είπαν ότι θα πρέπει πρώτα να το πάω σε έναν τεχνικό να δοκιμάσει με άλλα part ώστε να δούμε τι φταίει. Για να προχωρήσουμε σε rma. Μπορώ να κάνω εγώ τίποτα μέχρι την Τρίτη ώστε να το πάω κάπου;
  11. Καλησπέρα, Έχω την εξής απορία. Θέλω αρχικά να τραβήξω ένα καλώδιο τηλεφώνου από τον κατανεμητη του σπιτιού μέσα στο σπίτι. Αλλά επειδή υπάρχει ήδη αναμονή με σπιράλ και καλώδια ρεύματος για τοποθέτηση εξωτερικού φωτισμού αρκετά κοντά στον κατανεμητη μπορώ να περάσω από εκεί το καλώδιο τηλεφώνου για να μπει μέσα στο σπίτι; το σπιράλ με τα καλώδια είναι το πολύ 0.5cm με 1 μέτρο. Θα έχει θόρυβο η γραμμή;
  12. Δεν έχω apu. Άλλαξα σε Ryzen 7 3800x. Η καρτα γραφικών που έχω είναι μια r9 270
  13. Καλησπέρα σήμερα μου ήρθαν τα πραγματα τα τοποθετησα ολα κομπλε, περασα win περασα ολους τους drivers, πλην της καρτα γραφικων που μου βγαζει αυτο το σφαλμα!
  14. Ναι ανεμιστήρακια υπάρχουν 2 μπροστά 1 πίσω και λέω να βάλω και τον ανεμιστήρα από την themis evo που είναι 120 στο επάνω μέρος του κουτιού.
  15. Αυτή η ψυκτρα κάνει; https://www.multicopter.gr/product/6028/iy-perifereiakaeksartimata-iypsyktresnoctua-nh-u12s-se-am4-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/ Θα πήγαινα για την d15 αλλά ειναι αρκετά μεγάλη για το κουτί. Μέχρι 162 μπορώ να βάλω. H u12s είναι 158.
  • Δημιουργία νέου...