Προς το περιεχόμενο

Vanguard13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

942 προβολές προφίλ

Vanguard13's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 08:14 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία απολύτως εκδορά ή ζημιά τα εξής, χρησιμοποιήθηκαν ΜΟΝΟ με γάντια : Fanatec Gran Turismo DD Pro 8NM: Αρχική τιμή 600€, Το δίνω 450€. Fanatec Clubsport Formula V2.5 μαζί με QR1 και PODIUM ADVANCED PADDLE MODULE: Αρχική τιμή 340€+180€=520€. Το δίνω 350€. Clubsport Steering Wheel RS μαζί με QR1: Αρχική τιμή 300€, Το δίνω μόνο 100€ αν γίνει αγορά πακέτο όλα μαζί. Αρχική τιμή πακέτου 600+340+180+300=1.420€ Τιμή δική μου = 900€ Δεν θέλω να σας κοροϊδέψω σαν τους άλλους που σας πουλάνε μεταχειρισμένα -50€. Νομίζω έχω δώσει δίκαιες τιμές, γι’ αυτό παρακαλώ όχι παζάρια. Μένω Αθήνα, Πεύκη.

    900 €

  2. Χθες ενεργοποιήθηκε το FTTH μου με cosmote. Στον ιδιο server στο speedtest, με VDSL είχα 12ms ping. Με FTTH τώρα έχω 3ms.
  3. Εγώ πέρυσι πήρα την ίδια και δεν είχα θέμα με τελωνείο. Η καρέκλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή, το μόνο λίγο αρνητικό να ξέρεις είναι πως είναι αρκετά σκληρή. Πιάνεται ο κώλος σου μετά από ένα δίωρο.
  4. Vanguard13

    Star Citizen - alpha

    Παίζω παράλληλα το Elite Dangerous απο τοτε που βγήκε, εδω και 2 χρόνια. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάναν release τώρα το Star Citizen. Θα ειχε το ιδιο content με το Elite Dangerous οταν πρωτοβγηκε. Το ED εχει Season Pass dlc καθε χρονο με τα οποια προσθετουν content. Ας πουμε αυτη τη Season πρόσθεσαν την επιλογη να προσγειωνεσαι σε πλανήτες. Κατι που το Star Citizen θα το εχει ολοκληρωσει σχεδων. Ετσι οπως το βλεπω θέλουν να βγαλουν ενα ολοκληρωμένο προϊόν. Το timeline ειναι δύσκολο διοτι φτιάχνουν το game απο το 0 συν τα προβλήματα που εχουν με το Cryengine. Δεν εχουν κανέναν μεγαλο publisher studio απο πισω, ουσιαστικα ο CR βγηκε στην αγορα και προσλάμβανε ατομα. Anyway, δεν πιστευω καθολου πως προκειτε για "scam" και δεν εχω προβλημα να περιμένω για να βγει κατι ωραίο. Το οτι ηταν λιγο exited με τις ημερομηνίες που δίναν συμφωνώ αλλα και παλι προσωπικά δν εχω πρόβλημα.
  5. Vanguard13

    Star Citizen - alpha

    Χίλιες φορές να έχουμε delays και το τελικό προϊών να είναι καλό, παρά να έχουμε τα ημιτελή game releases όπως pushαρουν οι μεγάλες εταιρείες. Έχουμε δει άπειρα τέτοια γεγονότα τα τελευταία χρόνια που γινονται releases και λείπει content το οποίο το πουλάνε αργότερα ως DLC, γεμάτα bug κτλ. Ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους σωστά και να φτιάξουν ένα καλό game.
  6. αμα επιανα 8 ή 10mbps τοτε οκ. αλλα τωρα θα πεσει στο 3.5 με 4 το download. Mε τα βιας θα μπορω να δω 720p video στο youtube κι αν... Δεν νομιζω να συμφερει να αλλαξω σε fp. Ρωτησα τον ΟΤΕ και μου ειπε πως το 50αρι VDSL ειναι διαθεσιμο και μπορω να το βαλω. Αν κανω την αλλαγη το ping πως θα ειναι?
  7. Το Ping που εχω ειναι σχετικα υψηλο. Συγκεκριμενα στο League of Legends εχω 97. Γνωριζετε τροπους, περα του "κλεισε τα Torrents και τα Downloads" για τη βελτιωση του? Εχω κανει Port Forwarding, εχω περασει καινουριους Drivers k Firmware, αλλα τιποτα. Μια μεταβαση απο Forthnet ADSL 24αρα με πραγματικη ταχυτητα 6Μbps σε 50αρι VDSL θα βελτιωση το ping? Αν κανω FastPath την γραμμη μου ποσο θα μειωθει το download?
  8. Αγορασα χτες την εν λογο οθονη. Παρατηρησα καθως εβαλα ενα game να παιξω πως καθως κινουταν η καμερα στον καθετο αξονα φαινονταν πολυ λεπτες οριζοντιες γραμμες (σα να αργουσε να ανανεωθει η εικονα). οταν ομως κινουταν στον οριζοντιο δν υπηρχε κανενα θεμα.Οι γραμμες αυτες ειναι παρα πολυ λεπτες. ειναι κατι σαν motion blur με διαβαθμισεις. Ειχα το V-Sync ON οποτε δεν ειναι screen tearing. Γενικα δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση σε σχεση με την παλια οθονη που ειχα. Εχει κανεις ιδεα τι στο καλο ειναι αυτο που συμβαινει?
  9. Καλησπερα σας. Ανεκαθεν χρησιμοποιουσα Android κινητα τηλεφωνα. Προσφατα, μετα απο ενα χρονο που εχω το κινητο μου αντιμετωπιζω προβληματα, τα κλασικα που παρουσιαζουν τα Android τηλεφωνα μετα απο ενα χρονικο διαστημα. Σκεφτομαι μπας και κανω το αλμα για πρωτη φορα και παω για iPhone. και συγκεκριμενα το iPhone 6. Ειμαι λιγο επιφυλακτικος και φοβισμένος να κανω την αλλαγη. Εχω δουλεψει για λιγο iPad και εχω αντιλιφθει ποσο ενοχλητικο ειναι το iTunes. ποσο περιορισμενο ειναι ακομα και να βαλεις μια ταινια να δεις. Δεν ξερω τι περιορισμους θα συναντησω μπροστα μου. Δεν ξερω ποσο θα επιρρεασουν την καθημερινοτητα μου. Ατομα που εχουν κανει αυτη την αλλαγη μπορουν να δωσουν τα φωτα τους? Ευχαριστω.
  10. ναι την εχω ακουστα αυτη την μεθοδο. Το σπιτι ειναι του '80. Δεν ξερω αν αξιζει να το κανω ετσι. Θα το κοιταξω παντως.
  11. πρωτη φορα το ακουω. Μπορεις να πεις λιγο περισσοτερα πλζ?
  12. Λοιπόν. Μένουμε σε ενα διώροφο κτίριο. Το ρουτερ είναι στον πάνω στον πρώτο όροφο. Εγώ θα μετακομίσω στο υπόγειο. Το υπόγειο με τον πρώτο έχουν την ίδια τηλεφωνική γραμμή. Πως θα γίνει να έχω ίντερνετ και στον πρώτο και στο υπόγειο? Άκουσα πως γίνεται απλά να βάλω δεύτερο ρουτερ στο υπόγειο, δεν μου φαίνεται να ισχυει ομως. Επισης, μου ειπαν να περάσω καλώδιο απο πάνω προς τα κάτω και να βάλω ενα repeater. Το θέμα είναι πως δεν θέλω να μπλεξω με εξωτερικά καλώδια. Γνωρίζεται κάτι εσείς? Εχω Forthnet ADSL.
  • Δημιουργία νέου...