Προς το περιεχόμενο

error404

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.178 προβολές προφίλ

error404's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 10:57 μμ

    • Ζήτηση
    • ΝΕΟ

    Αγοράζω μετρητοίς διαζώσης ποσότητα σε κέρματα ελληνικά 30 δραχμών και 20 δραχμών 1960. Αθήνα. Αφήστε τηλέφωνο για επικοινωνία (viber).

    820 €

  2. Στην Καλλιθέα απέναντι από το Πλαίσιο (Δαβάκη) άνοιξε εδώ και 3 χρόνια ένα μαγαζί . Αρχικά δούλευε ώς service υπολογιστών . Επειδή δεν δούλευε έγινε και service και σε κινητά. Επειδή και πάλι δεν δούλευε ξεκίνησε κι εμπόριο ανταλλακτικών και υπολογιστών(pc-laptop) , κινητών κλπ. Κι απ'ότι καταλαβαίνω επειδή και πάλι δεν δουλεύει πουλάει πλέον κινεζιές σε πολύ χαμηλές τιμές και αναλώσιμα κινητών κλπ... Όπως έγραψε ο από πάνω ο κόσμος δεν δίνει 60€-70€ για service αλλά θα τα δώσει (ίσως) για να πάρει ένα κινέζικο τηλέφωνο (smartphone-phablet-tablet) όταν του χαλάσει το δικό του για την μόστρα κι επειδή είναι τρόπος ζωής πλέον το touching smartphone screen. Κι εκεί απ'ότι κατάλαβα στηρίζεται ο άνθρωπος για να κρατήσει το μαγαζί του οποίου το ενοίκιο είναι 1200€ μηνιαίως! Πλέον όμως το ebay είναι τόσο καλύτερο σε όλα αυτά που δεν χρειάζεται κάν ν'αγοράσεις κινεζιές από μαγαζί. Στο Περιστέρι κοντά στην Φαβιέρου άνοιξε πρίν 1,5 χρόνο μαγαζί που πουλάει απ'όλα. Και ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά και ψηφιακής τεχνολογίας. e-shop με μικρή αποθήκη , μια τρύπα είναι αλλά έχει δουλειά λόγω πολύ χαμηλών τιμών. Βέβαια πουλάει μόνο κινέζικα εργαλεία , ηλεκτρονικά , ανταλλακτικά κλπ αλλά 1ον είναι μικρό ίσα που χωράει 4-5 πελάτες μέσα όρθιους και 2ον εξυπηρετεί τάχιστα. Το e-shop όμως και όσοι ψωνίζουν από τέτοια θα το χουν διαπιστώσει , σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι. Δηλαδή πολλά μαγαζιά τέτοιου τύπου ανοίγουν και κλείνουν μέσα στη τριετία. Ο λόγος είναι απλός. Είναι τόσο κακή η ποιότητα των προϊόντων τους που μετά στόμα με στόμα δεν πατάει κανείς και ιδίως με το feedback review Άσε που όλοι άνοιξαν κι από ένα e-shop και πλέον πόσο να δουλέψουν με τέτοιον ανταγωνισμό....
  3. Έχω σταματήσει ν'ασχολούμαι μ'επισκευές υπολογιστών εδώ και 3 χρόνια. Μου συνέβη όμως το εξής τον Ιούνιο στα τέλη με τον καύσωνα τον 46ρη. Μου τηλ μια παλιά πελάτισσα της οποίας είχα κάνει επισκευή πρίν από 6 χρόνια. Μου είπε ότι φώναξε άλλον τεχνίτη και δεν ασχολήθηκε και ότι έχει πρόβλημα η οθόνη της δείχνει αχνά. Μιλάμε για laptop sony με LED οθόνη . Της εξηγώ ότι πλέον έχω αλλάξει επάγγελμα και δεν ασχολούμαι με παρακαλεί σε σημείο αφόρητο με ξαναπαίρνει τηλέφωνο τέλος πάντων πάω να το δώ. Έχω κάνει τηλέφωνα βρήκα οθόνη πάνελ ανταλλακτικό καινούργιο κομπλέ και ξεκινάω να δώ τον υπολογιστή της. Έπαθα σόκ . Μόνο αυτό θα σας πώ . ΣΟΚ. Το μηχάνημα είχε καμμένο πληκτρολόγιο από τσιγάρο , σπασμένο πλαίσιο οθόνης σε 4 σημεία , σπασμένο καπάκι οθόνης σε 2 σημεία , σπασμένος ο ένας μεντεσές και στραβωμένος ο άλλος!! Το καλώδιο της καλωδιοταινίας ήταν μισοφαγωμένο γιατί το δούλευε έτσι για 6 μήνες!!! Πώς και δεν την χτύπησε κανα ρεύμα! πλήκτρα έλειπαν από το πληκτρολόγιο περίπου καμμιά 10ρια και το μηχανάκι είχε πέσει κάτω τουλάχιστον 5-6 φορές όπως ομολόγησε αλλά δεν διευκρίνησε από ποιόν όροφο έπεσε!! Για να μη τα πολυλογούμε το μηχάνημα ήταν για τα σκουπίδια. Αμφιβάλλω άν θα δούλευε και ο σκληρός με τέτοια χτυπήματα που έφαγε. Επέμενε ωστόσω να της το φτιάξω. Της είπα θέλω 250€ για να στο φτιάξω ή πάς και παίρνεις καινούργιο που σε συμφέρει γιατί αυτό είναι μόνο γι ανακύκλωση. Εν τέλει δεν ασχολήθηκα κι έφυγα . Την επόμενη μέρα μου τηλεφωνεί ξανά! Της είπα δεν ασχολούμαι εκεί αυτή! Ψυχάκιας! Τέλος πάντων την έπεισα ν'αγοράσει νέο μηχάνημα και να τελειώνουμε να ησυχάσουμε και αυτή κι εγώ. Μου τηλεφωνεί ξανά πάλι από το μαγαζί (νομίζω public) να πείσω τον πωλητή να της κάνει έκπτωση στο dell! Την έστειλα στον αγύριστο της είπα και 2 καντήλια και τελείωσε εκεί. Ο κόσμος έχει ψυχολογικά προβλήματα και νιώθω τυχερός που δεν ασχολούμαι πλέον με τις επισκευές υπολογιστών. Κάνω άλλο επάγγελμα άσχετο με υπολογιστές και σχετικό με τρόφιμα και είμαι μια χαρά . Έχω ξενοιάσει πραγματικά. Θυμάμαι είχα γιατρούς που μου χαν πρήξει τ'@@ με τα μηχανήματά τους τα οποία ήταν φόλες για άξιζαν μόνο για ρακέτες στη παραλία. Γιατροί που κονομούσαν σε ιατρεία και είχαν φόλες! Φανταστείτε τι σαβούρα κυκλοφορεί έξω! Και όταν έφτανε η πληρωμή τσακωνόμασταν να πληρωθώ. Όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν και πλέον κάνω μια φυσιολογική δουλειά μια ήρεμη δουλειά που μου δίνει κάποια ικανοποιητικά χρήματα για να ζώ αξιοπρεπώς και όλα καλά. Όποιος πάει για τέτοιο επάγγελμα ηλεκτρονικού ή τεχνικού ή οτιδήποτε σχετικό να περάσει να του δώσω ένα φυλαχτό να χει γιατί πλέον ο κόσμος δεν πάει καλά και πραγματικά η παναγία μαζί του. Υ.Γ Πρώην πελάτης μου πρίν από 8 χρόνια μου έφερε σπίτι πρωί το μηχάνημά του διαλυμένο σε κομμάτια για service . Τον έστειλα κι αυτόν. Χαίρομαι πλέον όταν τους λέω ότι έχω αλλάξει επάγγελμα και φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι. Παίρνω την εκδίκησή μου κατά κάποιον τρόπο! Γλύτωσα και από τους τζαμπατζήδες συγγενείς ασφαλώς και από τους τσαμπατζήδες γενικώς.
  4. Εκεί που σου έβγαλε το 2€ έπρεπε να του έλεγες : "Τι με πέρασες ρε φίλε για κερματοδέκτη? Για μηχάνημα αυτόματων γευμάτων-αναψυκτικών? " Άκου 2€. Δέν έχω ρέστα ρε μεγάλε πές του να σου γυρίσω.... Τι γυφταριά είναι αυτά ρε? Μάλλον θα είσαι ευγενικό παιδί και βολικό και είπαν κάτσε να τον εκμεταλλευτούμε. Άν είναι δυνατόν!!!!!
  5. Η Ιστορία όπως μου την διηγήθηκε ένας παλιός φίλος από Θεσ/νίκη χρόνια στον χώρο ώς προγραμματιστής σ'εταιρεία που κάνει μαύρα service για το extra του μιας και με τα 750 μικτά (Έπαιρνε 1100 και τον πήγαν 750 με την απειλή απόλυσης) που παίρνει στην εταιρεία που δουλεύει δεν μπορεί να ζήσει αυτός και τα 2 του παιδιά. Τον φώναξε ένας να του κάνει φορμάτ σε PC στη Καλαμαριά. Πήγε του έβαλε τα windows 8.1 , του πέρασε drivers , του πέρασε καμμιά 10ρια προγράμματα , antivirus , του σετάρισε το πολυμηχάνημα , τη κάμερα , του έφτιαξε λογαριασμό Microsoft για το Skype , του ρύθμισε ένα παλιο μικρόφωνο και κάτι ακουστικά που είχε μπαχατελέ του ρύθμισε plugins για το email του , του ρύθμισε firewall , και του πέρασε ξανα τα δεδομένα του Backup-Restore από το παλιό του δίσκο τον οποίο τον άλλαξε με νέο. Του ζήτησε μετά από 3,5 ώρες δουλειά του ζήτησε 30€. Και του έδωσε ένα 10ρικο με τη δικαιολογία ότι είναι δύσκολοι οι καιροί , μπαίνει καθαρό στη τσέπη του και αλλες τέτοιες μπαρούφες για να μη τον πληρώσει ο καρμοίρης τζαμπατζής πελατάκος. Άρχισε τη κλάψα και στο τέλος του πέταξε ότι δουλεύει και μαύρα και το παλικάρι έφυγε με ένα 10ρικο μόνο!!! Υπόψιν ότι ο άνθρωπος ξόδεψε Βενζίνη από την Τούμπα να πάει στη Καλαμαριά και να γυρίσει πίσω και εν ολίγοις δεν έβγαλε σχεδόν τίποτε. Αυτό είναι το ελεύθερο μαύρο επάγγελμα του κατσαβιδάκια σήμερα. Και του απάντησα. Ρε φίλε με περισσότερα μοιράζεις και φυλλάδια πόρτα πόρτα. Δουλεύεις 4 ωρίτσες απόγευμα με 2€ την ώρα και τσιμπάς 8€ χωρίς κάν να ξοδέψεις και βενζίνες.... Ο διανομέας φυλλαδίων βγάζει περισσότερα από τον τεχνίτη , τεχνικό , κατσαβιδάκια , όπως θέλετε πείτε τον. Αυτή είναι η πραγματικότητα εν έτει 2017. Επαναλαμβάνω για τα νέα παιδιά κυρίως. Όσο είναι καιρός το διαβατήριο στο στόμα και σε άλλη χώρα. Εδώ μέλλον και προοπτική δεν υπάρχει. Αυτό είναι σίγουρο και δεδομένο. Και όσοι ελπίζουν ότι θ'ρθούν καλύτερες μέρες ονειροβατούν.
  6. Τα ενσωματωμένα ηχεία έχουν ελαττωματικό μαγνήτη φίλε. Με το που σου δουλεύουν 1 λεπτό ζεσταίνονται , διαστέλλονται και δεν κάνουν πια επαφή. Αυτό είναι όλο. Άν αλλάζουν τα ηχεία έπρεπε αυτό να σου κάνουν. Ούτε μητρική ούτε φορμάτ. Τι ανοησίες είναι αυτές που κάνουν στο Πλαίσιο; Εδώ και χρόνια φωνάζω εδώ σε αυτό το φόρουμ μακριά από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Μακριά από τον ακατονόμαστο τον Γεράρδο που τόσα χρόνια πουλάει σκουπίδια για HI TECH κατασκευασμένα από Κίνα , Μαλαισία και Ταϋλάνδη. Πόσοι ακόμα πρέπει να ταλαιπωρηθούν για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι Turbo-X υπολογιστές είναι για τα σκουπίδια; Σου είπε ένα παλικάρι πάνω για την ψυχρή κόλληση του καλωδίου στα ηχεία να μην κάνει επαφή. Είναι πιθανό και αυτό. Προτείνω να το πάς σε κάνα μαγαζί που να γνωρίζουν από ηλεκτρονικά. Ηλεκτρονικός πρέπει να το δεί όχι τεχνικός υπολογιστών. Να τσεκάρει 2 πράγματα 1ον την επαφή στο καλώδιο που πάει στα ηχεία και 2ον άν οι μαγνήτες κάνουν επαφή σωστή ή όχι. ΠΛΑΙΣΙΟ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ;
  7. Πάμε παρακάτω. Εμπόριο ανταλλακτικών υπολογιστών. Ποιό εμπόριο? χαχα? ΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ? Για δείτε εδώ : http://polytopesystems.gr/maintenance Αγαπητοί μας φίλοι, Η Polytope Systems λόγω μετακόμισης του τωρινού ιδιοκτήτη στο εξωτερικό, ψάχνει νέο ιδιοκτήτη. Πωλείται έτοιμη η εταιρεία με τον πάγιο εξοπλισμό και την ιστοσελίδα καθώς και τα δικαιώματα στο Brand name. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected] Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Ομήρου 22, Νέα Σμύρνη 17121, Αθήνα Αυτό ήταν από τα καλύτερα μαγαζιά ανταλλακτικών στα νότια προάστια . Όποιος ήταν gamer ή όποιος ήθελε εξειδικευμένα ανταλλακτικά για τον server ή τον υπολογιστή του είχε τα πάντα! ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΛΕΟΝ. Ο κος Αλούπης μας αποχαιρέτησε και αυτός και πάει στο εξωτερικό μετανάστης γιατί προφανώς πείνασε ο άνθρωπος εδώ στην Ελλάδα και δεν βλέπει προοπτική. Μακάρι να μην κλείσει και η MSYSTEMS που την θεωρώ από τα σοβαρότερα μαγαζιά με είδη πληροφορικής αλλά και αυτή βλέπω έχει πτώση μεγάλη κι επικίνδυνη.
  8. Τον Σεπτέμβριο ο Γεράρδος στο Πλαίσιο αποφάσισε να πουλάει και σχολικά είδη για να κονομήσει μιας και κανείς σοβαρός computeras δεν αγοράζει Η/Υ ή αναλώσιμο από κει πλέον . Και οι τιμές τους είναι πανάκριβες και η ποιότητα στα προϊόντα τους χάλια και το σέρβις απαράδεκτο. ΠΛΑΙΣΙΟ = Σχολικά είδη κάτι σαν JUMBO. ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια εταιρεία που παλιά ήταν Νο1 .
  9. Ο γείτονάς μου που τον βοήθησα να μπεί σε εταιρεία έπαιρνε 1500 ώς προγραμματιστής. Του μείωσαν τον μισθό στα 1000 και μετά τον πληρώναν έναντι. Τελικά έκλεισε η εταιρεία που δούλευε γιατί μπήκε μέσα ο αφεντικός και το παιδί έχασε πάνω από 4 μηνιάτικα! Μετά από λίγο καιρό μπήκε στην BYTE πάλι ώς προγραμματιστής. 600 μικτά του δίνουν εκεί. Είδατε πώς οι Γερμανοί μας έριξαν την μουσούδα? Από τα 1500 στα 1000 και από κει είτε πάς στο έναντι μέχρι το λουκέτο είτε πάς κάπου με 600 μικτά. Ε μελλοντικά θα πάνε ακόμα χαμηλότερα γιατί έχει στεγνώσει η αγορά. Ήδη το δημόσιο δεν πληρώνει τις εταιρείες πληροφορικής. Τους χρωστάει τα κέρατά του. Και το χεος μεγαλώνει. Και η τρύπα μεγαλώνει. Βγαίνει ο κάθε πιτσιρίκος να πουλήσει μούρη ...λές και δεν ξέρω την αγορά εργασίας ;
  10. Θα σας δώσω και ένα παράδειγμα ενός φίλου μου προγραμματιστή που πήγε στο ΚΑΤΑΡ και εργάζεται στην LLC την κατασκευαστική. Παίρνει 3 χιλιάδες δολλάρια τον μήνα. Κι εσείς μου λέτε για την Ελλάδα? Και καμαρώνετε για τα 800 ευρώ? Που ούτε κι αυτά βέβαια παίρνετε...
  11. Μη πουλάτε μούρη με υπέρογκους μισθούς που κανείς εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα δεν παίρνει. Τουλάχιστον νεοπροσληφθείς. Τον προηγούμενο μήνα είχα πάει στο LIDL του Αγ.Δημητρίου. Μου είπε εκεί μια ταμίας παίρνω 800 τον μήνα πληρώνουν καλά οι Γερμανοί. Πιάνω τον Μπούρα υπεύθυνος δικτύου στην LIDL ΗΕLLAS. Η τάδε του λέω παίρνει 800 λέει ρε. Έβαλε τα γέλια ο άνθρωπος. Κανείς δεν παίρνει πάνω από 494 εκτός από τον διευθυντή του καταστήματος που παίρνει 800. Και τώρα τελευταία βάζουμε θύματα και δουλεύουν 4ωρα / 3ήμερα με 250 μικτά και καθαρά 210. Εταιρεία Κωτσόβολος. Διευθυντής καταστήματος Χαλκιωτάκης . Το μέγκα στόρε στη Λ. Συγγρού . Δίνει 290 ευρώ μικτά για 4ωρη απασχόληση σε τεχνικό υπολογιστών μέσα στο κατάστημα. Απαραίτητο πτυχίο πληροφορικής ή ηλεκτρονικής. Εταιρεία PUBLIC τα ίδια και χειρότερα. Αυτοί παίρνουν τεχνικούς υπολογιστών κάτω από 25 και τους πληρώνουν 511 μικτά για πλήρη απασχόληση και 4ωρα/3ήμερα με 250 μικτά. Εταιρεία νέα που άνοιξε τώρα THE FIXERS. Πήραν φίλο μου στο νέο κατάστημα ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ώς επισκευαστή iphone και ipad και τον πληρώνουν 494 καθαρά. ΚΑι δίνουν κι ένα bonus άν και εφόσον πιάσει στόχο το μαγαζί που με την αναδουλειά όχι μόνο δεν πιάνει στόχο αλλά θα βαρέσει κάνα λουκέτο. Εταιρεία IREPAIR , IRED κλπ...τα ίδια παντού. Μιλάω για τεχνικούς υπολογιστών εδώ και για ηλεκτρονικούς κινητών κλπ. Να δώσω κι άλλα παραδείγματα? Θέλετε με ονοματεπώνυμα? Γιατί πουλάτε μούρη και πετάτε νούμερα 800 και 900? Αφού όλοι εδώ στην Ελλάδα στο ίδιο καζάνι φτώχειας βράζουμε! Θέλετε να μιλήσουμε για ελεύθερο επάγγελμα. Στον Άγιο Δημήτριο μαγαζί συνοικιακό πάνω στη λεοφόρο. Πληρώνει 300 ενοίκιο και 250 τον μήνα ΟΑΕΕ + εφορία + ρεύμα + τηλέφωνο-ίντερνετ + νερό . Μιλούσα προχθές με το παλικάρι που είναι τεχνικός Η/Υ και δικτύων με σπουδές πληροφορικής από ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Πόσα σου μένουν καθαρά ρε φίλε? Κάνα 400ρι μου λέει και αυτό επειδή δεν κόβει αποδείξεις. Τα πρωινά χώνει τη μάνα του στο μαγαζί και το κρατάει για να κάνει κάνα service κατσαβιδέισιον και τ'απογεύματα είναι ο ίδιος εκεί. Θέλετε να μιλήσουμε για τεχνικό Η/Υ στην Cosmodata? Στην Μακαρίου εκεί στην εταιρεία του Οικονόμου. 588 μικτά παίρνει και εκτός από επισκευές κάνει και refurbished ανακατασκευές παλιών laptop/pc. Να μιλήσουμε για ΠΛΑΙΣΙΟ? Στου Γεράρδου? Εκεί πέφτει τρελό μαστίγιο. Και από λεφτά ότι δίνουν και οι άλλοι. Μου λέει ο άλλος αποθαρρύνω. Κανέναν δεν αποθαρρύνω. Περιγράφω το τι επικρατεί έξω στην αγορά εργασίας. Που δεν υπάρχει δηλαδή αγορά. Ένας μεσσαίωνας είναι πλέον. Γαλέρα με μισθούς πείνας. 400.000+ μετανάστευσαν για πλάκα;
  12. Η Cosmote τους νεοπροσλαμβανόμενους όλους τους παίρνει 588 μικτά και η πληροφορία είναι επίσημη από τον ξαδερφό μου που είναι Διευθυντής Μάρκετινγκ εκεί. 588 μικτά και καθαρά κοντά στο 500ρικο. Μη γράφετε μπούρδες. Καμμιά εταιρεία στην Ελλάδα δεν πληρώνει 800 και 900 σε νεοπροσλαμβανόμενους. ΚΑΜΜΙΑ. Ζούμε σε χώρα με επιλεκτική χρεωκοπία και capital controls και με ύφεση που τρέχει 10% μη γράφετε πράγματα ανυπόστατα. Και κάτι ακομα για να μη παραμυθιάζονται μερικοί. Η μερική απασχόληση των 4ωρων σήμερα (στην πραγματικότητα 6ωρα-8ωρα-10ωρα) αμοίβεται από 150 έως 300 καθαρά. Σε βάζουν στα χαρτιά 4ωρο σε απασχολούν 8ωρο ή 10ωρο και σε αμοίβουν με 150-300. Αυτό βέβαια δεν αφορά τους προγραμματιστές. Αφορά όμως πτυχιούχους ή μη σε διάφορες δουλειές , που εργάζονται στον σημερινό εργασιακό μεσσαίωνα. Τώρα όποιος βρίσκει και τέτοια δουλειά σήμερα θεωρείται τυχερός (ανεξαρτήτως προσόντων). Και μιλάνε μερικοί για 800 και 900. Είστε εκτός πραγματικότητας κύριοι και κυρίες. Τα 8ωρα αμοίβονται με 588 μικτά ΙΚΑ και καθαρά περίπου 500 , 494 για την ακρίβεια. Όποιος στην νεοπρασλαμβανόμενος στην Ελλάδα του 2016 βρίσκει τέτοια δουλειά θεωρείται όχι απλά τυχερός αλλά εξαιρετικά καλότυχος. Μελλοντικά θα πέσουν κι άλλο οι μισθοί και τα μεροκάματα διότι οι πολυεθνικές εταιρείες που θ'ανοίξουν θ'αμοίβουν χαμηλότερα από τις φετινές μισθοδοσίες. Και δεν ανέφερα κάν τους απλήρωτους στον ιδιωτικό τομέα που πληρώνονται ΕΝΑΝΤΙ. Κι εδώ αυτό αγγίζει και τους προγραμματιστές. Δυο φίλοι μου εργάζονται σε μικρομεσσαίες εταιρείες software και παίρνουν έναντι 2 κατοστάρικα λόγω έλλειψης ρευστού τους λέει ο αφεντικός. Αυτή είναι η πραγματικότητα του 2016 και όσοι πουλάνε μούρη με δήθεν μισθούς 800 , 900 και 1000 απλώς παραμυθιάζονται.
  13. Από την αναδουλειά πολλά θα κάνει ακόμα το Πλαίσιο για να πιάσει πελάτες. Αρχές Σεπτέμβρη πρίν κανα μήνα διαφήμιζε σχολικά είδη όπως το jumbo....!!! Είδατε τι κάνει η κρίση;
  14. Εταιρεία ORIAN AE πληρώνει 588 μικτά τους προγραμματιστές. DOTSOFT με έναντι... ΒΥΤΕ 600 μικτά IMS 800 τους παλιούς και 500 τους νιούς. COSMOTE 500ρικο SingularLogic μια από τα ίδια , ΓΝΩΜΩΝ ΑΕ τα ίδια , ... Και πάει λέγοντας. Μη γράψω κι άλλες εταιρείες. Σε λίγα χρόνια όλες θα πληρώνουν 4 κατοσταρικάκια.
  15. Προγραμματιστές σε εταιρείες όπως η BYTE που γράφουν κώδικα παίρνουν 600 μικτά. Και όχι μόνο εκεί και σε άλλες εταιρείες παίρνουν τα ίδια. Νομίζεις ότι μιλάω για κατσαβιδάκηδες που το παίζουν προγραμματιστές; Προχθές ένας γείτονας που τον ξέρω από παιδί προσλήφθηκε από εταιρεία software στο Ελληνικό δε θυμάμαι το όνομά της και παίρνει 600 γιούρια και τον περνάνε εκπαίδευση κιόλας για το λογισμικό που λανσάρουν και κατασκευάζουν. Ο προγραμματισμός εδώ στην Ελλάδα είναι πεθαμένη ιστορία. Δέν αποδίδει οικονομικά. Ο φίλος πάνω με το clouding σας το εξήγησε κιόλας. Εγώ σας το λέω ακόμα πιο χοντρά ότι δεν θα παράγεται λογισμικό αλλά θ'αγοράζεται και θα μεταπωλείται και οι προγραμματιστές από κει που γράφουν κώδικα σήμερα στην Ελλάδα και παίρνουν 600 θα καταντήσουν εξωτερικοί πωλητές ή B2B πωλητές των 400 σύντομα. Η Ελλάδα είναι πεθαμένη ιστορία μάγκες και όσοι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ζείτε στη σφαίρα του παραμυθιού.
  • Δημιουργία νέου...