Προς το περιεχόμενο

geozc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    preveza

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.065 προβολές προφίλ

geozc's Achievements

  1. Παιδια δεν κλεινει η πορτα απο το ψυγειο μου.. Μεσα στο ψυγειο κ στη δευτερη θεση πισω εχει πιασει ενα παγοβουνο.. Να οφειλετε σε αυτο η να εχει χαλασει κανα λαστιχο.. Υπαρχει καποια λυση χωρις να καλεσω τεχνικο??
  2. Καλύτερα που το σχόλασε !!!!! έτσι κ αλλιως ένα μπασταρδεμένο λειτουργικό ήταν .... Μουφα Android με μουφα interface Windows.... Μα τελείως ΕΛΕΟΣ !!!!!!
  3. Τι είναι αυτα ρε παιδιά συγνώμη κιόλας... Για συγκεκριμένες περιοχές πρώτα αποθήκευση για να τα έχεις offline κτλ... Ούτε κ καταλαβαίνω λόγω του ότι έχω ένα νοκια 1020 κ τι offline είσαι , τι online είσαι όλα κανονικά .... Κ καθόλου να μην έχεις μπει online μόνο με λειτουργία πτήσης να είσαι δουλευουν οι χάρτες απιστευτα γρηγορα κ ακριβειας!!!!
  4. Με κάποια χιλιοστά δεν πήρες κάνεις τον πολεμο... Ναι μεν περιορίζεις τα καλώδια, μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάποιος όμως να προτιμήσει την ασύρματη φόρτιση απο τα καλώδια... Π.χ. Εμένα θα μου ήταν παντελώς άχρηστη η ασύρματη φόρτιση, θέλω να παίζω τα στοιχήματα μου στο κινητό , δεν γινεται να κάθομαι κολλημένος πάνω απο την ασύρματη φόρτιση!!! Προσωπικά πιστεύω για την πλειοψηφία δεν είναι καθόλου πρακτικό ως προς την χρήση του κινητού.. γιαυτο κ δεν έχει κ δεν θα πιάσει !!!!
  5. Συγνώμη για την ερώτηση επειδή δεν έχω ψαχτεί καθόλου με το θέμα ασύρματη φόρτιση, απλα έτσι όπως το έχω φανταστεί είναι ότι το ακουμπάς πάνω στο ασύρματο εξάρτημα κ δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το κινητό παραμονο εκεί που το έχεις ακουμπησει δηλ. Δεν μπορείς να το πάρεις μαζί σου να κοιτάξεις κάνα μνμ χωρίς να διακοπεί η φόρτιση!! Συγνώμη αλλα αν είναι έτσι είναι πολύ πιο πρακτικό το καλώδιο !!! Το δουλεύεις κανονικά το κινητό χωρίς περιορισμούς κίνησης !!! Αν κάνω λάθος διορθώστε με !!!
  6. Ευχαριστώ φίλε μου για τις συμβουλές σου αλλα πρώτον λέω ότι θα πάρω Android 3ετιας!! Κ δευτερον δεν είναι μόνο θέμα flash Player ... Κάποιες εφαρμογές είναι θέμα του ότι υποστηρίζονται καλύτερα στο Android.. Samsung galaxy s4 που δεν έχει υποστήριξη flash δεν παίζει ούτε για ανεκδοτο να μην μπορεί να προσθέσει σε αγγελία φωτο... Εδώ μιλάμε σε ότι Site αγοραπωλησίας εχω προσπαθήσει δεν γινεται με την καμια!!!! Φίλε μου εντάξει είσαι γνωστης κ πιστεύω να γνωριζεις ότι δυστυχως η υποστήριξη που έχει το Android στο ίντερνετ ξεφεύγει τελείως...!!!
  7. Παιδιά πως να μην ντρέπεσαι τώρα .. Τι να λέμε.. Δηλαδή είναι δυνατόν 2014 να βαζω αγγελία με φωτο σε Site απο το Sony Ericsson p1 που ούτε κ εγώ ξέρω ποσα χρόνια κινητό είναι και απο lumia ούτε καν... Ούτε δεν... Κάποια πράγματα είναι τραγικά.. Όσο για τις εφαρμογές για το flash καμια σχέση .. Ο αλλος το άνοιγε κ το εβλεπε με απιστευτη ποιότητα , όπως ακριβώς στην τηλεόραση κ εγώ πρέπει να μπαίνω απο αλλη εφαρμογή με ποιότητα μέτρια προς χάλια!!!! Κ δεν είναι η μόνη εφαρμογή bet .. Όλες που έχω δοκιμάσει δεν έχουν καλή υποστήριξη !!! Έχει πολλά θέματα κ είναι τραγικό να σκέφτομαι να πάρω για 2ο?? Κινητό κάποιο Android 3ετιας κ βαλε... με 80-100€ για να κάνω γενικα τις δουλειες μου που δεν μπορω με κινητό χρόνου 400€!!!! Τραγικο !!!!
  8. Φοβερό πρόβλημα η απουσια flash κ γενικα το πως υποστηρίζεται η εφαρμογή απο το κάθε λειτουργικό!!! Θα παραθέσω ένα παράδειγμα που απογοητεύτηκα πλήρως κ έχω μπει σε σκέψεις μέχρι κ για αλλαγή αν δω ότι δεν μπορεί να λυθεί γενικα το σοβαρό πρόβλημα του flash.. είμασταν για καφέ με ένα ξαδερφο μου αυτος με ένα htc 3ετιας κ εγώ με το 1020... Παίζαμε κάτι στοιχήματα live σε εταιρεία.. Εντάξει καμια σχέση το πως έδειχνε η εφαρμογή bet στο htc κ πως στο 1020 κ εκεί που ντράπηκα απιστευτα ήταν όταν σε ένα συγκεκριμένο αγωνα ο ξάδερφος μου εβλεπε ζωντανά τον αγωνα μέσα στην εφαρμογή κ εγώ ούτε στατιστικά δεν μπορούσα να δω... Κ το αλλο που τα πας σχεδόν σε κανένα Site όπως κ στο insomnia το να θέλεις να προσθέσεις φωτο σε αγγελία απλα το ΞΕΧΝΑΣ !!!! Όπως κ να το κάνουμε αλλη υποστήριξη στο ίντερνετ το Android δυστυχως!!!!
  9. Παιδιά παίζουν ρόλο τα mp. Στο κινητο, οχι μεγαλο αλλα παιζουν!!! Αυτη είναι η αληθεια ας μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας!!!! Αν τραβήξεις φωτο με κινητό 20-40 mp. Κ τραβήξεις κ την ίδια φωτο με 8-12 mp. Στο πως θα την δεις την φωτο στο κινητό χωρίς ζουμ κ crop σχεδόν δεν παίζει κανένα ρόλο!!! Όταν όμως θα αρχιζεις τα κοψίματα κ τα zoom... Στα 8-12mp. Χάνεται σημαντικά η ευκρίνεια της φωτο ενώ αντιθετως στα 20-40... Έχεις περισσότερα περιθώρια για επεξεργασία κ zoom !!!!! Τόσο απλα είναι τα πράγματα !!!! Είναι αστειο να ακουγεται ότι δεν παίζουν κανένα ρόλο στα κινητά τα mp..
  10. Παιδιά είναι περίεργο ομως κ το ότι κάνα 2 κινητά που κάλεσαν συγγενείς προς επιβάτες 777 χτυπούσαν.....απο όταν άρχισαν τα σενάρια για το που εξαφανίστηκε Κ μάλιστα είπαν ότι έψαχναν το σήμα του κινητού... Κ ξαφνικά σιωπή... Δεν μας είπε κανένας τι απέγινε με αυτο το σεναριο.... Οπότε ότι κ να λέμε είναι κάποια πράγματα που απο μόνα τους ακουγονται πολύ περίεργα............
  11. Κοιτα προσωπικά εννοώ αποκλειστικά στο θέμα συνομιλία fb!! Ότι με τον τρόπο που λες πρέπει να πάω στα μηνύματα κ να πατήσω ότι είμαι συνδεδεμένος στην συνομιλία fb για να μου έρχονται τα μνμ!!! Δεν τα έχω καταφέρει να μην εμφανίζομαι σε συνομιλία κ να λαμβάνω μνμ παρά μόνο με την εφαρμογή του fb... Μου έρχονται τα μνμ χωρίς να ειμαι ενεργός στην συνομιλία!! Τώρα αν γινεται κ απο το ίδιο το Τηλ. Χωρίς μεσολάβηση της εφαρμογής fb δεν το έχω καταφέρει ακομα ακομα κ απο τις επιλογές που έχει απουσιάζω... Κτλ... Πάλι σε δειχνει ενεργό σε συνομιλία !!!
  12. Το people όμως πρέπει να είσαι σε σύνδεση κ live για να σου δείχνει δεν είναι messenger !! Ναι Microsoft είναι ο εκδότης !!
  13. Απο το Browser γενικα με έχει απογοητεύσει σε πολλά θέματα !!!! Μην περιμένεις απο τον συγκεκριμένο Browser η απο ότι αλλη εφαρμογή Browser κυκλοφορεί στο μαρκετ να βαλεις φωτο σε αγγελια πωλησης η σε κοινωνικο δικτυο!!!! Απογοητευση κ φοβερο μειονεκτημα !!!!Κατέβασε την εφαρμογή είναι καλύτερη κ πιο χρησιμη απο του Browser κ με live ενημερώσεις κ messenger κ ενώ είσαι εκτός εφαρμογης !!
  14. Fb.. Ανεβάζεις σχετικά εύκολα με την προεγκατεστημενη του εφαρμογή!!! Μπαίνεις προφίλ > αλμπουμ > μπαίνεις μέσα στο άλμπουμ που θες να εγκαταστησεις κ κάτω σου έχει το σήμα + πατάς κ προσθέτεις!!!! Κ να κοινοποιήσεις φωτο είναι στην αρχική ενώ είσαι κορυφή κανεις κ αλλη μια ώστε να μην πηγαίνει πιο πάνω κ τότε σου εμφανίζεται το σήμα της κάμερας απο εκεί προσθέτεις φωτο !!! Αν δεν την έχεις εγκατεστημένη πήγαινε στο καταστημα είναι εκδότης Microsoft με τις περισσότερες αξιολογήσεις απο τα υπόλοιπα !!! Πάντως τραγικό τελείως σε αγγελίες να μην μπορείς να προσθέτεις φωτογραφίες!!!!
  • Δημιουργία νέου...