Προς το περιεχόμενο

jdammy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jdammy

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ATHENS

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.244 προβολές προφίλ

jdammy's Achievements

  1. jdammy

    AVM FRITZ!Box 7272

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/02/2024 02:02 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση και λειτουργία.

    40 €

  2. Δε μπορώ να συνδεθώ στο router απομακρυσμένα.Τι ακριβώς πρέπει να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω?Πρέπει να ανοίξω κάποια συγκεκριμένη πόρτα?Να μιλήσω με wind?Oταν pingαρω την ip έχω reply αλλά δεν εμφανίζεται το gui του ρουτερ. Καθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
  3. Στην αρχή έτσι είναι με λευκό φως όταν σεταριστεί θα γίνει μπλέ.Κάνε ενα reset στη κεραία και ξαναπροσπάθησε.Βάζω πάνω απο 200 τέτοιες κεραίες το χρόνο.
  4. Τα στοιχεία του administrator του server τα ξέρεις???Πως θα βάλεις το συγκεκριμένο pc name και το user name στο domain αφού θα σου ζητήσει τα στοιχεία του admin server?'Οταν μπεί το pc σε domain στην είσοδο των windows τη πρώτη φορά(windows 10) στα windows 7 το εμφανίζει πάντα- θα σου εμφανιστεί π.χ member of....\pcjohn.Όταν μπείς στα windows στους users θα έχει δημιουργηθεί ένας άλλος φάκελος ο οποίος θα έχει ένα λουκετάκι.Ανοίγεις το φάκελο το παλιό στο παράδειγμα το john κάνεις cut/paste ότι έχεις μέσα στο νέο φάκελο με το λουκέτο.
  5. Γειά σου φίλε μου.Καταρχήν για να δείς την ΑP πρέπει να έχεις στήσει το controller(https://www.ubnt.com/download/unifi/unifi-ap-ac-lite/default/unifi-sdn-controller-5929-windows). Μόλις κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις του controller και μπείς στην εφαρμογή θα βρεί το AP μόνο του και θα πρέπει να κάνεις adopt.Μετά θα πρέπει να πάς στο network για να σετάρεις την ip αν θέλεις και μετά θα πας στο wireless όπου θα φτιάξει εσύ ενα δίκτυο ένα ssid με κωδικό ή χωρίς ότι θέλεις.
  6. Δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά βάζοντας Cat7 αντί Cat6.Για τη χρήση που το θέλεις και το Cat6 είναι υπεραρκετό.Θέλεις patch cord 20 μέτρα ή να το φτιάξεις μόνος σου??
  7. Πως μπορώ να κάνω φορμάτ σε ένα δίσκο ο οποίος ήταν σε server raid και να τον εγκαταστήσω στο pc μου που τρεχει win7??Δεν τον βλέπω ούτε στο bios.
  8. Οχι δεν το εχω κανει.Θα το κανω kαι θα σου πω.Ευχαριστω.
  9. Καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια απο όποιον γνωρίζει γιατί δεν τα πάω καθόλου καλά με τα ΜΑC. Προσπαθώ να συνδέσω ασύρματα το Μac με έναν εκτυπωτή EPSON WF3520.Eνω κάνω κανονικά όλες τις ενέργειες,τον βλέπω τον εγκαθιστώ,δεν μπορώ να εκτυπώσω.Κάθε φορά που πατάω test page ο εκτυπωτής όπως μου δείχνει το status του Mac ,κανει pause.Eχω κατεβάσει drivers τα έχω κάνει όλα απο όσα γνωρίζω δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.To λειτουργικό του είναι(Mac OS X 10.7.x).Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει.Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά απο ένα άλλο λαπτοπ που τρέχει windows. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  10. Και σε μένα σε windows 8.1
  11. Παιδιά έχω ένα εκτυπωτή-πολυμηχάνημα epson WF-3520.Tο πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχει γίνει σωστό σετάρισμα για να εκτυπώνει ασύρματα και ενώ όλα είναι εντάξει,μετά απο 2-3 ημέρες δεν μπορώ να εκτυπώσω διότι ενώ το βλέπω απο το laptop ή το tablet μου δείχνει offline.Aυτό συμβαίνει συνέχεια και καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι με το δίκτυο.Προφανώς δεν βρίσκει την ip του εκτυπωτή.Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.Μήπως χρειάζεται καμιά συγκεκριμένη ρύθμιση ο ρούτερ(οτενετ)??
  12. jdammy

    Πρόβλημα με Windows 8

    Ευχαριστώ παιδιά το πρόβλημα λύθηκε.Το λαπτοπ είχε windows gr και δεν το ήξερα και προσπαθούσα να του περάσω αγγλικά.Εκανα τη διαδικασία create media και δεν μου ζήτησε ούτε κωδικό.
  • Δημιουργία νέου...