Προς το περιεχόμενο

yiannisT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    75
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.854 προβολές προφίλ

yiannisT's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Όταν πάω την κάρτα μου στο μηχάνημα λεωφορείου μου γράφει πως είναι ήδη επικυρωμένη και λήγει την τάδε του μηνός. Οπότε βασικά είναι σα να μου λέει πως δε χρειάζεται να την χτυπάω. Όταν πάω σε μετρό όμως μου δείχνει πως χτυπήθηκε και ασφαλώς ο λόγος είναι πως σε λίγο καιρό θα υπάρχουν οι μπάρες εκεί, γι αυτό πρέπει να χτυπήσουμε κάρτα για να ανοίξουν. Όμως άπαξ και η κάρτα είναι μηνιαία και γράφει πως λήγει την τάδε του μηνός, και ελεγκτής να έρθει και να μην την έχω χτυπήσει δε νομίζω πως μπορεί ποτέ να υπάρξει πρόβλημα. Αφού γράφει ξεκάθαρα πως έχω πληρώσει κανονικά και πως η κάρτα μου είναι ακόμα ενεργοποιημένη και δεν έχει λήξει. Γι αυτό τώρα που είναι ανοιχτές οι μπάρες δε χτυπάω ποτέ κάρτα σε όποιο μέσο κι αν μπω, παρά μόνο την πρώτη φορά για να την ενεργοποιήσω και να αρχίσουν να μετρούν οι τριάντα μέρες.
  2. Προσπάθησα κι εγώ και δεν τα κατάφερα και πήγα εκεί που γράφει επικοινωνία τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν το σύστημα πέφτει συνεχεια για αυτό να προσπαησω κι άλλες φορές σε διαφορετικές ώρες. Μάλιστα μου είπαν πως πριν κάποιες μέρες το σύστημα ήταν πεσμένο για τουλάχιστον δύο ολόκληρες μέρες! Μας βάζουν να ταλαιπωρούμαστε και να χάνουμε χρόνο προσπαθώντας να φτιάξουμε λογαριασμό στο athenacard τη στιγμή που το σύστημα είναι πεσμένο χωρίς να το αναφέρει η σελίδα! Δε ξέρω τι να πω πια.
  3. Σ ευχαριστώ πολύ βοηθητικό το post σου.
  4. Έχω ένα λάπτοπ σχετικά καλό, με i7 hq επεξεργαστή έκτης γενιάς και κάρτα γραφικών διπλή, η απλή της motherboard και μια 2gb nvidia 960 και μνήμη 8gb και θα ήθελα να αγοράσω μια οθόνη ώστε να συνδέω το λάπτοπ με hdmi. Έχω σκοπό να κλείνω το καπάκι του λάπτοπ και να το έχω κανονίσει ώστε να μη μπαίνει σε sleep mode και να έχω συνδέσει ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και έτσι με την εξωτερική οθόνη θα είναι σα να έχω έναν κανονικό desktop υπολογιστή. Καταρχήν ισχύει αυτό που λέω; και κατά δεύτερον αν όντως γίνεται, ποια οθόνη θα μου προτείνατε ώστε να είναι αφενός οικονομική και αφετέρου να μην έχει πρόβλημα με hdmi σύνδεση; Επίσης είναι απαραίτητο να έχει και ηχεία ή όταν γίνεται hdmi σύνδεση αφορά μόνο την εικόνα; Από παιχνίδια δεν παίζω προς το παρόν κάτι, αλλά κάνω κάποιες φορές βίντεο επεξεργασία όπως και επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και ήχου. Σας ευχαριστώ.
  5. Ψάχνω για κάμερα που να γυρίζει δεξιά και αριστερά (pan) και πάνω κάτω (tilt) μέσα από κάποια android εφαρμογή και να καταγράφει σε ικανοποιητική ποιότητα χωρίς κάτι το εξειδικευμένο, να είναι τουλάχιστον 720p δηλαδή ή αν υπάρχει και 1080p ακόμα καλύτερα. Όμως, ψάχνω κάτι που να συνδέεται με το κινητό με bluetooth αν γίνεται και όχι wifi γιατί δε ξέρω αν υπάρχει wifi διαθέσιμο εκεί που τη χρειάζομαι, αλλιώς θα κοιτούσα για ip camera που υπάρχουν αρκετές που κάνουν αυτή τη δουλειά. Επίσης αν και δεν είναι απαραίτητο αυτό, αλλά θα βοηθούσε να μπορεί να δουλέψει και χωρίς ρεύμα ή να φορτίζει με το ίδιο usb που φορτίζουμε τα κινητά ώστε και να εξαντληθεί η μπαταρία της, με ένα power bank να συνεχίσει να δουλεύει ακόμα περισσότερο. Στο κινητό έχω 4G αλλά αφενός δε ξέρω αν ενεργοποιήσω το hotspot του κινητού αν μπορεί να συνδεθεί με αυτό και αφετέρου πόσο data θα ξοδέψει. Σας ευχαριστώ.
  6. Είμαι κι εγώ φίλε για αγορά υπολογιστή εκεί γύρω στα χρήματα που αναφέρεις, με τις ίδιες απαιτήσεις όπως γράφεις στο πρώτο ποστ, απλά πρόκειται βασικά για χρήση από παιδί γυμνασίου δηλαδή να μπορεί να παίζει παιχνίδια και να το κρατήσει μέχρι να τελειώσει το λύκειο για τέσσερα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι οκ. Και μάλλον έχω καταλήξει σε κάτι έτοιμο από το eshop που δίνει και εγγύηση τρία χρόνια σε αυτό εδώ με 650 ευρώ. Site: http://www.e-shop.gr/innovator-5-extreme-gamer-4460-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912848 Τώρα τελευταία κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί με υπολογιστές και δε πολυγνωρίζω την κατάσταση, αλλά νομίζω πως δείχνει εντάξει.
  7. yiannisT

    xiaomi redmi note 2 prime απόψεις

    Έχω πάρει αυτό το κινητό εδώ και κάποιες μέρες. Ήρθε μέσα σε δεκαπέντε μέρες από Κίνα. Ήταν έτοιμο προς χρήση με την ελληνική ρομ που έχει ελληνικά ή αγγλικά, ότι προτιμάς, πάντως σίγουρα τίποτα κινέζικο. Δε χρειάστηκα κάρτα γιατί το αγόρασα με western union. Το πήρα από το vickmall που σου κάνει έκπτωση 3% αν πληρώσεις western union και αν θυμάμαι καλά είναι κάπου δέκα ευρώ η προμήθεια, αλλά αν πάρεις και καμιά sd και καμία καλή θήκη με την έκπτωση του 3% τα γλυτώνεις αυτά τα δέκα ευρω . Τα διακόσια είκοσι πέντε ευρώ που είπες για τη συσκευή αυτη είναι σα να δίνεις πενήντα ευρώ και παρα πάνω από το να το παραγγείλεις από κίνα, και μάλιστα αν έχει και κινέζικα επάνω τότε προσωπικά δε θα το έβρισκα σα καλή περίπτωση. Αν ήταν να δώσω τόσα χρήματα μόνο για συσκευή θα αγόραζα κάποια άλλη με ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν έχω πείρα από παραγγελίες με κίνα, ήταν η πρώτη φορά που το τόλμησα και τελικά έμεινα ευχαριστημένος, αλλά εννοείται πως απόλυτος δε μπορώ να είμαι ούτε για τη μια ούτε για την άλλη πλευρά. Για την κάμερα που ρωτάς δε γνωρίζω γιατί δεν είχα άλλη φορά κινητό με τόσα πολλά mp αλλά σε μένα δειχνει αρκετά καλή.
  8. yiannisT

    Κινητό στα 200€

    Αν και παλιό πλέον ποστ, όμως για να ολοκληρώσω ότι είχα γράψει, το κινητό το έλαβα μέσα σε δεκαπέντε μέρες, δεν έχω κάνει καμία απολύτως επέμβαση γιατί μου ήρθε έτοιμο προς χρήση με την ελληνική ρομ έτοιμη εγκατεστημένη χωρίς ίχνος κινέζικων εφαρμογών και όλα δουλεύουν ρολόι. Στην αρχή η μπαταρία δείχνει πως τελειώνει γρήγορα αλλά με τη χρήση του κινητού μετά από κάποιες μέρες γι κάποιο άγνωστο μάλλον λόγο βλέπεις πως έχει κανονική διάρκεια πιθανότατα επειδή ναι μεν φορτίζει απίστευτα γρήγορα μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, αλλά το βγάζω από την πρίζα μόλις έχει κρυώσει ο φορτιστής και νομίζω πως είναι καλύτερα αναφορικά με τη διάρκεια της μπαταρίας η οποία με ικανοποιητικές ώρες 4G, αρκετές κλήσεις και gps όπου χρειαστεί διαρκεί μια μέρα
  9. yiannisT

    antutu benchmark scores

    Αυτό είναι το samsung tab 4 7 lte Τώρα ακολουθεί το mls IQtab iq1030 και τελευταίο αυτό που έχω σαν avatar, αν και δε δέχεται τη νέα έκδοση του antutu. To sony xperia active που όμως τόσο παλιό κι όμως έκανε το 3d τεστ, ενώ το mls δε το έκανε γιατί δεν υποστηρίζει λέει 3d και ακόμα ένα που έφερε ένας φίλος το samsung tab 2 7 αλλά δε μπορεί να κάνει το τεστ όπως βλέπουμε Με λίγα λόγια τέσσερις συσκευές και δε φτάνουν ούτε στο μισό τις επιδόσεις μια μόνο συσκευής του iphone 6s.
  10. yiannisT

    vickmall ερωτηση

    Να ρωτήσω κάτι. Με το που κάνετε την παραγγελία λαμβάνετε κάποιο email που να σας λέει όλα τα σχετικά αλλά και το tracking number? Εγώ έχω κάνει την παραγγελία εδώ και δύο μέρες και δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα email. Τους έχω γράψει μέσα από το δίκτυό τους, τους έχω γράψει και μέσω skype τους έχω στείλει και email, αλλά δεν έχω λάβει τίποτα. Βέβαια όταν κάνω login στη σελίδα τους βλέπω πως ενώ στην αρχή η παραγγελία μου ήταν pending μετά έγινε processing και τώρα έχει γίνει complete και αν πατήσω για περισσότερες πληροφορίες λέει Shipped. Από κει και πέρα τι γίνεται όμως; Πως μπορώ να ξέρω πότε θα φτάσει και γιατί ενώ τους έχω παρακαλέσει να μου στείλουν email δε μου στέλνουν; Από τη western union έλαβα ήδη εδώ και δυο μέρες μήνυμα πως τα χρήματα τα πήραν. Από αυτούς όμως δεν έχω λάβει τίποτα. Δε θα έπρεπε; Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από αυτό το κατάστημα και η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ western union. ... Εντάξει το βρήκα τελικά. Έχει εκεί στη σελίδα τους και άλλους συνδέσμους ένας εκ των οποίων αν τον πατήσεις σου γράφει το tracking number. Μέχρι εδώ καλά δείχνουν, μόνο που δεν έχω λάβει κάποιο email έστω τυπικό. Ίσως να φταίει η υπηρεσία που χρησιμοποιώ το gmx.com
  11. yiannisT

    Κινητό στα 200€

    Για να ολοκληρώσω ότι έχει να κάνει με μένα, λοιπόν πήγα στα public έτοιμος να πάρω το meizu που το είχε στα 199, αν και δε μου πολυγέμιζε το μάτι εξωτερικά τουλάχιστον κάπως έδειχνε, αλλά λέω αφού έχει καλά χαρακτηριστικά ας το πάρω. Το ήθελα σε άσπρο το είχαν όμως μόνο σε σκούρο χρώμα και το κερασάκι στην τούρτα. Πάει ο υπάλληλος να μου το φέρει και μου λέει, συγνώμη τα έχουμε πουλήσει όλα, έχουμε μόνο αυτό εδώ το εκθεσιακό αν σας ενδιαφέρει. Του λέω έχει κάποια έκπτωση καθώς πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι και είναι και το τελευταίο; όχι μου λέει η τιμή του είναι η ίδια. Οπότε δε το πήρα. Και αφού είδα πως έχει η κατάσταση πήγα στη σελίδα που έμαθα από άλλες συζητήσεις εδώ, στο vickmall.com και εκείνη την ώρα βγήκε και ένα παράθυρο στη σελίδα πως μπορώ να ρωτήσω ότι θέλω online σαν chat. Και έλαβα άμεση γρήγορη και τέλεια εξυπηρέτηση σε ότι ρώτησα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε αντίθεση με τα καταστήματα που οι περισσότεροι υπάλληλοι με είχαν απογοητεύσει, οπότε αν και δεν είχα σκοπό, και παρότι δε το είχα ξανακάνει, τελικά πήρα την απόφαση και παρήγγειλα online το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο παίρνει και έξτρα sd 32 ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείς και τις δύο sim, όπως είδα, και επειδή δεν ήξερα τι παίζει με τα capital control έκανα την αγορά μέσω western union και μου ήρθε και το κινητό και η 32άρα class 10 κάρτα μνήμης συνολικά στα 185 ευρώ μαζί με την προμήθεια που παίρνει η western union. Τώρα βέβαια το θέμα είναι αν και πότε θα το λάβω... Ενώ από τα φυσικά καταστήματα θα το είχα ήδη. Εμπιστεύτηκα αυτά που διάβασα εδώ στο insomnia.gr για το vickmall.com είδα και πολλές παραγγελίες και σχόλια από Έλληνες εκεί και πιστεύω πως θα είμαι κι εγώ ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες. Θα δείξει. Όταν το λάβω πάντως θα ενημερώσω σχετικά. Μέχρι τότε τα λέμε και καλή χρονιά σ όλη την κοινότητα.
  12. yiannisT

    Κινητό στα 200€

    προς τα εκεί κλείνω. μετά βέβαια έχει και δουλίτσα όπως βλέπω αλλά ντάξει δε δείχνει να είναι τίποτα το τρομερό : http://forum.xda-developers.com/android/general/meizu-m2-mini-t3204892/post64323506#post64323506 Τώρα μάλιστα που ανακάλυψα και τη σελίδα με τους meizufans ποιος με πιάνει Site: https://meizufans.eu/forum/
  13. yiannisT

    Κινητό στα 200€

    Σημαντική αυτή η σημείωση, δε τη γνώριζα. Ίσως γι αυτό αρκετοί κατά καιρούς παραπονιούνται για έλλειψη 4g κτλ. Επίσης το βρίσκω και σαν μειονέκτημα που ουσιαστικά για κάποιον σαν και μένα που χρειάζεται να έχει μαζί του πάντα δύο sim, το κινητό είναι πλέον σα να μη δέχεται sd. Ακόμα διάβασα κάπου όπου ένας χρήστης παραπονιόταν ότι η sim που είχε στο δεύτερο slot με το 2G δε δούλευε πάντα σωστά. Τον παίρνουν δηλαδή τηλέφωνο και μερικές φορές δε χτυπάει και κάτι τέτοια! Πάνω που αποφασίζω ξανά μπερδεύομαι... Πάντως βγήκα σήμερα στα μαγαζιά, θα γύρισα γύρω στα 15 και αυτό που πρόσεξα είναι πως τα περισσότερα έχουν υπαλλήλους που προσβάλλουν την εταιρεία στην οποία δουλεύουν. Δε κάνουν όχι για πωλητές αλλά ούτε έχουν και βασικές αρχές συμπεριφοράς. Σε αντιμετωπίζουν μ ένα ύφος, άντε τελείωνε τώρα τι μας χαλάς την ησυχία μας! Ευτυχώς όμως σε δυο μαγαζιά συνάντησα και πωλητές άριστους, που ενδιαφέρθηκαν και έψαξαν και σου πρότειναν κάποιο άλλο και σου έλεγαν τις διαφορές και ήξεραν τέλος πάντων οι άνθρωποι πέντε πράγματα αλλά και με τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκαν σε κερδίζουν. Όμως είναι εξαίρεση. Η πλειοψηφία των υπαλλήλων που είδα είναι απλά απογοητευτική πέρα για πέρα. Τώρα στα της συσκευής δεν υπάρχει πάντα εύκολα ετοιμοπαράδοτο το huawei. Μόνο η vodafone το έχει αλλά με μία sim. Αν και διάβασα πως ας έχει μία sim υπάρχει δυνατότητα να το μετατρέψεις να δέχεται και το χώρο που μπαίνει η sd ως δεύτερη sim αλλά τώρα ίσως δε λέει να πάρεις καινούργιο κινητό και από την αρχή να το πειράζεις. Τα public έχουν ετοιμοπαράδοτο το meizu στην ίδια τιμή ακριβώς με το huawei.
  14. yiannisT

    Κινητό στα 200€

    Με μία ή δύο sim? Κοιτούσα τώρα πως κυκλοφορεί και με μία : https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=huawei+p8+lite αλλά και με δύο sim: http://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html Εγώ κάθομαι και διαβάζω συνέχεια τις τελευταίες μέρες τα posts εδώ και τελικά ενώ είχα αποφασίσει το meizu m2, μάλλον με βλέπω κι εμένα να καταλήγω προς το huawei p8 lite dual. Έχω δύο sim γιατί έχω σύνδεση internet 10gb το μήνα και στην άλλη είναι το τηλέφωνο. Δυστυχώς ο οτε μου λέει πως ακόμα δε μπορεί να τις ενοποιήσει τις δύο αυτές υπηρεσίες ώστε να μου δίνει την ίδια προσφορά σε μία μόνο sim. Έτσι μέχρι τώρα τις έχω σε δύο διαφορετικά tablet. Αλλά στην πράξη πλέον βλέπω πως δε βολεύει να κουβαλάω ένα επτάρι και ένα οκτάρι ταμπλετ, κάθε φορά όπου πάω. Γι αυτό ψάχνω για κινητό με δύο sim στην τιμή όπως ο φίλος εδώ γύρω στα 200 ευρώ με διπλή sim που να έχει καλή κάμερα να είναι 4G να παίρνει εξωτερική sd όσο περισσότερα γίγα γίνεται και να κρατάει η μπαταρία του σε ένα κανονικό επίπεδο. Δε κάνω πολλές κλήσεις, απλά σε μέτριο βαθμό. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν έχει και ραδιόφωνο. Ο φίλος στο βίντεο που έκανε τη σύγκριση με το sony έψαχνε να βρει εφαρμογή για ραδιόφωνο fm και λέει δεν έχει, ενώ μόλις ήταν μπροστά του και δε την είδε!
  15. Κοιτούσα κι εγώ για κινητό σ αυτά τα χρήματα και έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστς εδώ και παρότι στην αρχή είχα αποφασίσει για το xiaomi rednote 3 τελικά λόγω ότι πρέπει να το παραγγείλω απ έξω που δε το έχω ξανακάνει, αλλά και το γεγονός πως πρέπει να αναφέρω να μου βάλουν το google play γιατί μπορεί να μου έρθει χωρίς αυτό ή πως μπορεί να πάει στο τελωνείο και το οριστικό κλείδωμα του bootloader που διάβασα, όλα αυτά μου άλλαξαν τη γνώμη, και λέω αν είναι τελικά να πάρω ένα κινητό, να περιμένω ένα μήνα να έρθει και με τα παραπάνω θέματα, τότε ας κοιτάξω εναλλακτικές. Αυτό το meizu m2 note 16gb νομίζω πως δείχνει καλή περίπτωση. Το άσχημο σε σχέση με άλλα που κοιτούσα ειναι πως δεν έχει ραδιόφωνο. Αλλά εντάξει δε μπορεί να τα έχεις όλα ιδίως σε αυτή την τιμή. Πάντως κοιτούσα και το doogee f3 pro 16gb που το πουλάνε στο skroutz στην ίδια τιμή λίγο πολύ. Βέβαια σε κάποια ποστς τα υποτιμούν πάρα πολύ όλα αυτά τα κινέζικα λέγοντας πως έχουν κάποια ωραία χαρακτηριστικά μεν , αλλά μπορεί να δυσκολεύεσαι μέχρι να ακούς και τον συνομιλητή σου γιατί για παράδειγμα ενδέχεται το ηχείο του κινητού να είναι πολύ φτηνιάρικο και διαφορα τέτοια.
  • Δημιουργία νέου...