Προς το περιεχόμενο

vaiosgtr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.065
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.976 προβολές προφίλ

vaiosgtr's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

139

Φήμη

  1. vaiosgtr

    java στο browser

    το προβλημα διορθωθηκε. κοιταξα το αρχειο exception και στο home folder και στο root που ελειπε το συμπληρωσα και τωρα τρεχει κανονικα. ευχαριστω πολυ.
  2. vaiosgtr

    java στο browser

    ναι αλλα γιατι δεν πιανει το exception?
  3. vaiosgtr

    java στο browser

    λοιπον τα ξυλωσα και εβαλα debian. εκανα καθαρη εγκατασταση της java 8 απο το link του chek2fire. το plugin φορτωνει αυτοματα στο browser. η εφαρμογη φενεται να ανοιγει αλλα εμφανιζει το εξης: οταν προσπαθω να μπω λεει οτι δεν φτανει τις απαιτησεις ασφαλειας ή δεν ειναι δηλωμενο στα exceptions. ενω εγω εχω κανει κανονικα exception απο το control panel. και επανεκκινηση.
  4. vaiosgtr

    java στο browser

    πως το κανω αυτο? προσπαθησα να βαλω java9 και μπερδεψα τα μπουτια μου.
  5. vaiosgtr

    java στο browser

    1. εννοω οτι κατεβασα το tar και εκανα configure - make - make install. αλλα δεν εκανε τιποτα αυτο. οπως λες δοκιμασα με apt-get και ουτε απο εκει γινοταν εγκατασταση αλλα τουλαχιστον καταλαβα το λογο. στην προσπαθεια μου να κατεβασω οτι πακετα java ή jdk μηπως το κανω να δουλεψει εγινε ενα μπερδεμα και γι'αυτο δεν μπορουσε να προχωρησει. τα εκανα remove και τωρα μπορω να κατεβαζω οποιο προγραμμα εκτος βεβαια απο κανα δυο που σκαλωνει. ας πουμε δινω "sudo apt-get install oracle-java8-installer" και στο τελος απο ενα κατεβατο εργασιες μου γυρναει αυτο. και μετα επειδη εχει κολησει αυτο το πακετο δεν μπορει να κατεβασει κανενα αλλο. 2. με το java απενεργοποιημενο λεει "the plugin is disabled". με το java ενεργοποιημενο ειτε τρεχει το icedtea ειτε οχι λεει "The Java(TM) plugin has crashed." 3. παντως εχουμε μια μικρη προοδο. πλεον οταν γραφω java -version εχω ανταποκριση και δεν χρειαζεται πια να εχω εκεινο το αρχειο στο φακελο plugin του firefox. ακομα και εαν το βγαλω αναγνωριζει αυτοματα το java. αλλα ειναι πολυ περιεργο. γιατι δεν τρεχει !?
  6. vaiosgtr

    java στο browser

    παιδια αφου στα plugins φαινονται τα java και icedtea γιατι δεν δουλευει? και επισης προσπαθωντας να κατεβασω πακετα απο τον software manager μου εμφανιζει αυτο το μυνημα. που απο'τι εψαξα λεει οτι φταιει ο python. εκανα εγκατασταση το python 2.7.4 που κατεβασα απο την σελιδα. εκανα και επανεκκινηση. αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα επειδη βγαζει αυτο το error. να πω οτι το λειτουργικο το εγκαστησα προσφατα και πιθανων εχει αυτο το θεμα απο την αρχη. απλα δεν το προσεξα. τι να κανω?
  7. vaiosgtr

    java στο browser

    ναι δοκιμασα αλλα οπως ενημερωθηκα ουτε ο chrome-chromium υποστηριζει πλεον npapi plugins. δοκιμασα και αλλους πολλους browsers μηπως σε καποιο ειναι προεγκατεστημενο. αλλα τζιφος.
  8. εχω ενα θεμα με την java που λεει: "The Java(TM) plugin has crashed. Reload the page to try again." ξερει καποιος κατι που ισως βοηθησει? συνεχεια απο εδω
  9. vaiosgtr

    java στο browser

    δοκιμασα και στο home folder και στο /user/lib. οπου ειδα φακελο plugins το αντεγραψα αλλα τζιφος. τον φακελο με την παλια εκδοση του firefox τον εχω στο /opt. εκει δημιουργω φακελο plugins και αντιγραφω το αρχειο. το τρεχω και βγαζει στην λιστα το java. αλλα οταν παω να τρεξω την εφαρμογη στην σελιδα που θελω λεει: "The Java(TM) plugin has crashed. Reload the page to try again." και η ανανεωση δεν κανει τιποτα. καθε φορα το ιδιο μυνημα.
  10. vaiosgtr

    java στο browser

    μηπως εχω κατεβασει λαθος αρχειο? το αρχειο ειναι απο εδω. και δεν βρισκω κανενα φακελο .mozilla/plugins
  11. vaiosgtr

    java στο browser

    συγνωμη αλλα και οι δυο εντολες που γραφεις ειναι οι ιδιες και μου επιστρεφουν error. και στον φακελο jvm εχω 1. /usr/lib/jvm/java-8-oracle που ειναι ενας αδειος φακελος 2 . /usr/lib/jvm/default-java που οταν προσπαθω να το ανοιξω λεει "No such file or directory" αλλα με ls-l λεει java-1.8.0-openjdk-amd64 κοιταξα και στο link που εδωσες, δοκιμασα και το java -version ή javac -version και καποιες ακομα εντολες και ολες γυρνανε λαθος.
  12. vaiosgtr

    java στο browser

    ειμαι σε linux mint. εχω το γνωστο προβλημα με την java που δεν υποστηριζεται πλεον. δοκιμασα firefox esr 52.5.. ,opera , qup zilla , pale moon, παλια εκδοση firefox. αλλα δεν μπορω να βαλω το java plugin. μαλλον κατι κανω λαθος. εχω κατεβασει το "jre-8u161-linux-x64.tar.gz" και αντιγραφω το αρχειο "jre1.8.0_161/lib/amd64/libnpjp2.so" στον φακελο του browser. μπορει να μην ειναι σωστο το αρχειο ή να μην το αντιγραφω στο σωστο φακελο.
  13. vaiosgtr

    δεν εχω ηχο

    ακυρο. συγνωμη. το θεμα διορθωθηκε μετα απο αυτο
  14. vaiosgtr

    δεν εχω ηχο

    καταρχας να πω οτι ειμαι λιγο ψιλοασχετος. μετα απο εγκατασταση linux mint 18.2 xfce δεν εχω ηχο. δοκιμαζω να ανοιξω το pulse audio και μου βγαζει αυτο. απο το audacious που συνηθως παιζω τραγουδια μου βγαζει αυτο. το συστημα μου οπως το εμφανιζει το lshw κοιταξα και για drivers και εχει μονο αυτο εψαξα και μονος μου αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα. πετυχα σε μια σελιδα που με οδηγησε στο αρχειο κειμενου της παρακατω φωτογραφιας. απο εκει εβγαλα τα ερωτηματικα και αλλαξα το auto-connect-localhost = no και εγραψα yes. απο εκει μετα απο επανεκκινηση ξαναπροσπαθωντας να μπω στο pulse audio μου βγαζει αυτο.
  15. για τις επιλογες που κοιτας δεν αξιζει καν η αλλαγη απο την στοκ ψυκτρα. εκτος και εαν σου χαλασε.
  • Δημιουργία νέου...