Προς το περιεχόμενο

aggelos1992

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.153 προβολές προφίλ

aggelos1992's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες. με κάλυψες πλήρως.
  2. Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα μπορούσες να μου στείλεις καποιο λίνκ του μοντέλου που αγόρασες? επίσης θυμάσαι λεπτομέρεις οπως αν στο κουτί υπήρχαν ολα τα καλώδια που χρειάζονται για να δουλεύουν τα κουμπιά στο τιμόνι ή και τί παίζει με την εγγύηση?
  3. Καλησπέρα σε όλους, Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος κατηγορία, αλλα και αυτό hardware θεωρειται θεωρώ. Έχω ενα grande punto του 2009, και σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κονσόλα multimedia σε κάτι τετοιο: https://www.aliexpress.com/item/1005001697671706.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.630d3e5fc8I3yF&algo_pvid=268f70ea-55b9-4e8b-8c89-16cdbb4cde7f&algo_expid=268f70ea-55b9-4e8b-8c89-16cdbb4cde7f-0&btsid=0b0a555616076043041394161e6fb7&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εάν κανείς έχει εμπειρία με αντίστοιχο, ίδιας ή παρομοιας μάρκας ακόμη και για άλλο αμαξι, απο το Aliexpress ή παρόμοιο site, ωστέ να μοιραστεί μαζί μου το αποτέλεσμα της αγοράς αυτής. Εάν καποιος έχει να προσθεσει κάτι απο εμπειρία απο φίλο, γνωστό ή συγγενή... ευπρόσδεκτο. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδη Ελλάδα το ιδιο unit εχει 300 ευρώ το λιγοτερο, ενω απο EU warehouse του Aliexpress κάνει τα μισα σχεδον. ευχαριστώ πολυ Άγγελος
  4. Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω έτσι
  5. Καταλαβαίνω. Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο Seller απο eBay που να κάνει αυτή τη δουλειά?
  6. Το τηλέφωνο αγοράστηκε δυστυχώς από «μαγαζί» της γειτονιάς οπότε οι υποψίες μου είναι ή αυτό που είπες ή εξαρχής κλεμμένο/κλειδωμένο και ας ήταν σφραγισμένο. Ναι πρώτη ενεργοποίηση έγινε με τοπική ΣΙΜ εκεί και όσο ήμασταν εκεί έβαλα και την ελληνική μου Vodafone. Ακόμα και αν μάθω το ιστορικό του τηλεφώνου πιστεύεις μπορεί να βοηθήσει ώστε να κάνω κάτι για να το λύσω αυτό ;
  7. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου με κάτι τέτοιο. Μόλις χτές το κατάλαβα και άρχισα να ψάχνομαι. Αξίζει με να ασχοληθώ με RSIM? είναι μόνιμη λύση?
  8. Να σου πώ την αλήθεια δεν το έχω πατήσει γιατί δεν εμπιστεύομαι οτι και να πληρώσω θα μου βγάλει αληθινό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά αν έχεις κάποιο έμπιστο checker να προτείνεις ευχαρίστως να το εξετάσω. Ένα test που έκανα σε ενα αλλο site μου απάντησαν το εξής : ¨Order number 49687 was completed. Your result: Model: IPHONE 7 256GB JET BLACK MM [A1660/A1780] [IPHONE9,1] IMEI: ************** Serial Number: ************ SIMLock Status: Locked You can check your order status by clicking the link below" Όμως παρόλο που μου λέει Locked, δεν παρέχει καμία πληροφορία για το σε ποιόν πάροχο στο Ομάν. Οπότε παλι δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι είναι πραγματικό το αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι αλλο που μπορώ να κάνω?
  9. Και εγώ κάτι τετοιο υποψιάζομαι. Όλα τα στοιχεία δηλαδή εκεί με οδηγούν. Έχουμε κάποια ιδέα προκειμένου να λυθεί?
  10. Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το iPhone 7 256 που αγόρασα πρόσφατα. Γενικά έχω εμπειρία από iPhone τόσο σε hardware όσο και σε software. Παρόλα αυτά θα εκτιμούσα εάν κάποιος γνώριζε περισσότερα ώστε να με βοηθήσει. Αγοράστηκε το iPhone καινούριο σφραγισμένο στην συσκευασία του από το Duqm, στο Oman. Προτού προβώ στην αγορά, checkara το ΙΜΕΙ και Serial Number τόσο σε διάφορα online checker site όσο και στο site της apple με το SN. Επισυνάπτω τα αποτελέσματα που είχα. Επίσης, το τηλέφωνο ελέγχθηκε με τοπική SIM card εκείνη την ώρα, και δούλευε. Έβαλα την SIM card Vodafone Hellas του προσωπικού μου τηλεφώνου, και δούλευε μια χαρά. Ήρθα Ελλάδα και συνέχισε να δουλεύει μια χαρά. Χτες όμως πήγα να αλλάξω SIM card πάλι Vodafone Hellas, και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα "Sim Not Valid - The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information." Δοκίμασα μία Cosmote ενός συναδέλφου, και έβγαλε το ίδιο error. Έβαλα την Vodafone Hellas που είχα πρωταρχικά, και δούλευε κανονικά. Έπειτα από τηλέφωνα με iStorm, iSystem, Apple Hellas, Vodafone, Cosmote, όπου κανένας δεν με βοήθησε, έκανα ένα restore στο τηλέφωνο, και από τότε όποια SIM πάω να βάλω μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Υποψιάζομαι κλειδωμένο ΙΜΕΙ στο Ομάν, από την άλλη γιατί να δούλευε μόλις ήρθα Ελλάδα και γιατί το iStorm, iSystem κτλ μου είπαν οτι βλέπουν καθαρό ΙΜΕΙ στα συστήματα τους? Καμία ιδέα κάποιος? Ευχαριστώ πολύ!
  11. aggelos1992

    Google chrome προβλημα

    δοκιμασα τα παντα απο αυτα που γραφετε εδω παιδια αλλα δεν δουλεψε τπτ. τελικα εκανα επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, οπου τοτε και παλι κρασαρε αλλα μολις το διεγραψα με revounistaller και το ξαναεγκατεστησα δουλευει κανονικα. ευχαριστω πολυ για το χρονο ολων σας!
  12. aggelos1992

    Google chrome προβλημα

    δεν εχω δοκιμασει. μολις δοκιμασω θα γραψω το αποτελεσμα. αν λειτουργει τι μπορω να κανω? αν οχι παλι τι μπορω να κανω ?
  13. aggelos1992

    Google chrome προβλημα

    Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Windows\system32>sfc/scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. C:\Windows\system32> Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Windows\system32>sfc/scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. C:\Windows\system32> αυτο το εκανα αφου εκανα unistall και ΠΡΙΝ κανω καινουριο install στη συνεχεια εκανα ξανα install και δεν λυθηκε το προβλημα ξαναεκανα την εκτελεση που μου ειπες με εγκατεστημενο το chrome και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο με το πανω. τι αλλες επιλογες εχω?
  14. aggelos1992

    Google chrome προβλημα

    Καλησπέρα! Απο χτες εχω προβλημα με το chrome browser. Ανοίγει κανονικά αλλα δεν κανει καμία δραστηριότητα. Δηλαδή ουτε home page, ουτε σε κάποια αλλη σελίδα, ουτε στις ρυθμίσεις/ιστορικό/extensions μπαίνει ουτε τπτ. Μολις γράφω μια σελίδα ή προσπαθώ να μπω στις ρυθμίσεις ουτε που προσπαθεί καν να φορτώσει. Δοκίμασα unistall και καθαρισμό στη registry και reinstall αλλα τπτ.επισης δοκίμασα τη διαγραφή των αρχείων webdata και webdata journal απο το φάκελο /app data/local/Google/chrome/user data/default αλλα παλι τπτ. Οι αλλο browsers λειτουργούν κανονικά. Δεν έκανα καμία αλλαγή στο firewall μου ή στο antivirus μου. Υπάρχει κάποια λύση;; Χρησημοποιω win7
  15. πιο αντιγραφη απο το 5ς πεθαινεις νομιζω...δε μπορουσανε να περιμενουν λιγες μερες πριν κανει και η Σαμυ την ανακοινωση για 64 μπιτ τους εκαιγε να καρφωθουν ασχημα. ελεος
  • Δημιουργία νέου...