Προς το περιεχόμενο

pgavalito

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.729 προβολές προφίλ

pgavalito's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι, Λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας, βρίσκομαι σε αναρρωτική άδεια από 30/6 και ακόμα δεν έχω επιστρέψει στη θέση μου (σε ιδιωτική εταιρεία). Με ενημέρωσε ο εργοδότης μου ότι δικαιούμαι ποσοστό του δώρου από 1/5 μέχρι που αρρώστησα (ΟΚ, λογικό) αλλά θα πληρώσει και κάποιο ποσό ο ΕΦΚΑ (ξεχωριστό ποσό). Γνωριζει κανείς τι ακριβώς πληρώνει το ΕΦΚΑ (σαν λογική) και το σημαντικότερο, αν απαιτείται κάποια ειδική αίτηση; Ευχαριστώ θερμά!
  2. Καλησπέρα σας, Βάσει του γνωστού πίνακα που δημοσιεύεται στις αρχές του εκάστοτε έτους, σήμερα επρόκειτο να πληρωθούν διάφορα επιδόματα από ΕΦΚΑ (7/11). Έμαθα από κάποιους γνωστούς κάτι που συνέβη και σε μας, ότι δεν πιστώθηκαν χρήματα (μέχρι πριν μισή ώρα που ελέγξαμε). Γενικότερα και καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία από επιδόματα ασθενείας, υπάρχει καθυστέρηση στις καταβολές; Λαμβάνουμε ως παραδοχή ότι έχει γίνει σχετική αίτηση με θετική απάντηση εργοδότη κτλ. και μάλιστα, για σήμερα είχαμε λάβει και σχετικό email ότι θα καταβληθεί το σχετικό επίδομα που αιτηθήκαμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  3. Καλησπέρα και καλή Κυριακή σε όλους, Καθώς έχω να παραγγείλω πολύ καιρό πράγματα από Αγγλία, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το τελωνείο; Ισχύει ότι περνάει σε κάθε περίπτωση; Ακόμα, η τελική παραλαβή του δέματος πώς ακριβώς γίνεται; Φτάνει τελικά στη διεύθυνση που έχω ορίσει ή θα χρειαστεί να πάω εγώ στο τελωνείο; Μιλάμε για ένα κουτί στο μέγεθος αυτού των υποδημάτων με βάρος κάτω από 3 κιλά και κόστος <150€. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Πάνος
  4. pgavalito

    PowerPass

    Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Για το φυσικό αέριο δεν έχω καταλάβει πώς θα αντιμετωπίσουν τις ρήτρες αναπροσαρμογής. Εμείς, όπως και διάφοροι γνωστοί μου, έχουμε σε έναν πάροχο ρεύμα+αέριο και οι χρέωσεις ρέυματος δεν είχαν ουσιαστικά κάποια σημαντική αύξηση σε συνδυασμό με τις ρήτρες. Αντίθετα στο αέριο, ακόμα ξεχρεώνουμε..
  5. Φίλε μου καλησπέρα, απλά από περιέργεια επειδή αντιμετωπίζω και εγώ κάποια σφάλματα τώρα τελευταία: συνεννοήθηκες με τον μάστορα που σας έβαλε τον καυστήρα ή απευθείας με το service της Riello; Έχω σφάλμα με κωδικό 085, το οποίο αφορά ανεπαρκής καύση από όσο είδα.
  6. Αδέλφια συνιδιοκτήτες, αφήστε σχόλιο αν μπήκε σήμερα αποζημίωση για Φεβρουάριο - Μάρτιο 2021. Πάμε για αναμονή!!
  7. Και εγώ είμαι οκ παίδες! Ευχαριστώ ολους για την επικοινωνία, καθώς δεν ήμουν μόνος στην αγωνία μου. Ελπίζω να πάνε όλα ΟΚ
  8. Κατάλαβα φίλε μου. Υπομονή! Θα σας στείλω update μετά τις 19.00 ΑΝ μπει κάτι. Έτσι, για το γαμώτο!
  9. Και τι σου είπαν; Μη μας κρατάς σε αγωνία!!
  10. Ομοίως φίλε μου. Τίποτα! Και απορώ γιατί το είχα σχεδόν σίγουρο με αυτά που είχα διαβάσει. Οι δηλώσεις μου ήταν κομπλέ και περιμένω τον Ιανουάριο. Δεν είχαν πει κάτι για καθυστερήσεις κτλ. Μέχρι τι ώρα πρέπει να περιμένουμε; Τρέχουν τραπεζικές ροές από το δημόσιο τόσο αργά;
  11. Μακάρι αδελφέ μου! Άντε να δούμε.. Το καλό είναι πως δεν διάβασα ούτε άκουσα για κάποια νέα παράταση στις πληρωμές. Θέλουν να ξεμπερδεύουν γιατί η υπόλοιπη εβδομάδα είναι γεμάτη άλλες πληρωμές και υποχρεώσεις του κράτους.
  12. Λάθη, λάθη, λάθη παντού και αλαλούμ με τις πληρωμές! Αν και νωρίς ακόμα, πήρε κανείς σήμερα κάποιο ποσό; Τρελή επιτυχία αυτό το projectάκι πάντως, καλά πάει..
  13. Ανάβουμε λαμπάδα και προσευχόμαστε για Δευτέρα παιδιά. Η 15η Απριλίου είναι καταστροφή σαν χρονικό περιθώριο με τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Ραντεβού την Δευτέρα λοιπόν στις 17.30 και κάτι!
  14. Και εγώ απογοητεύθηκα παιδιά. Αν δείτε δηλώσεις σημερινές, αναφέρει (ο Σταϊκούρας) ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εντολές πληρωμών αλλά λόγω όγκου ενδέχεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα. Κοινώς, τον ήπιαμε άλλη μια φορά και κάνουμε τον σταυρό μας για Δευτέρα. Δε νομίζω να μην μπουν πάντως, καθώς είμαστε στο 95'+++
  15. Guys, Πληρώθηκε κανείς σήμερα για Ιανουάριο; Μέχρι τις 18.00 και κάτι έχουμε ελπίδες ακόμα.. Μετά, πάμε από Δευτέρα.
  • Δημιουργία νέου...