Προς το περιεχόμενο

tasgial

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tasgial

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.033 προβολές προφίλ

tasgial's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

10

Φήμη

  1. tasgial

    Παιδικό κάθισμα Britax Evolva 123

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 05:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Britax bilsete evolva 123 Βασικά χαρακτηριστικά: Εγκατάσταση με/χωρίς Isofix Πλευρική προστασία τεχνολογίας SICT Σύστημα “Click and Safe“ Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο - ανάκλιση πλάτης

    80 €

  2. tasgial

    Καναπές ΙΚΕΑ BEDDINGE

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/04/2024 08:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται o best seller καναπές ΙΚΕΑ Beddinge, λόγω έλλειψης χώρου δυστυχώς για την αποθήκευσή του. Το χρώμα στο κάλυμμα και τα δύο μαξιλάρια είναι το σκούρο μπλε. Ο καναπές έχει δυνατότητα εύκολης μετατροπής σε διπλό κρεββάτι διαστάσεων 200x140cm. Το στρώμα του είναι αφρού πολυουρεθάνης μεσαίας σκληρότητας, σε άριστη κατάσταση. Διαστάσεις καναπέ : πλάτος 200cm, Βάθος 104cm, Ύψος 91cm, (ύψος καθίσματος 40cm, βάθος καθίσματος 71cm) Η διαδικασία και τα έξοδα μεταφοράς με ευθύνη του αγοραστή.

    100 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/02/2024 08:35 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται τσάντα μαύρου χρώματος (τύπου φακέλου) με χρυσές λεπτομέρειες. Είναι από γνήσιο δέρμα και σε άριστη κατάσταση. Οι διαστάσεις της τσάντας είναι 38x28cm. Μπορεί να κρατηθεί είτε ως φάκελος είτε με την κρυμμένη εσωτερική χειρολαβή, ενώ περιέχεται και ο δερμάτινος ιμάντας για τον ώμο. Κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, μεταφορά εγγράφων, tablet (εσωτερική θήκη με φερμουάρ για διαχωρισμό εγγράφων, θήκες για στυλό κ.α).

    30 €

  4. Φίλε έγραψες! Σε ευχαριστώ! 😀
  5. Ποσό που διαθέτουμε : 2000€ Χρήση υπολογιστή Οικιακή χρήση Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Blender, Photoshop, Da Vinci Resolve, Solidworks, Απαιτητικά Gaming Simulators σε ανάλυση 2k (FSX, ArmA 3, Assetto Corsa) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει και θα με καλύψει η DELL S2721DS Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι? Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Επιθυμητό να συναρμολογηθεί στο κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα επιθυμούσα τα Windows 10 Pro Η σύνθεση στην οποία έχω καταλήξει μέχρι στιγμής και θα ήθελα τη γνώμη σας, περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές: CPU: Intel Core i5-13600K 2.6GHz GPU: Asus TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti V2 OC Edition 8GB GDDR6X M/B: Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4 (rev. 1.0) Motherboard ATX με Intel 1700 Socket PSU: Seasonic Focus PX 650W Full Modular 80 Plus Platinum RAM Kingston Fury Beast 32GB DDR4 RAM (2x16GB) 3600MHz SSD Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 HDD Seagate Barracuda 2TB (ST2000DM008) ΨΥΚΤΡΑ Deepcool AK620 CASE Fractal Design North White TG
  6. Άρα λοιπόν εγώ με τη συγκεκριμένη μητρική κατεβάζω από εδώ? Και ποια είναι η σωστή επιλογή? Φίλε Τέρης Α. ο οδηγός αυτός με βγάζει από το δίλημμα καθώς δεν αναφέρει καθόλου τα iaStorAVC και iaStorAV. Δυστυχώς screenshot με το 0% υγεία δεν είχα τη πολυτέλεια να τραβήξω εκείνη τη στιγμή. Πάντως δεν ήταν ιδέα μου.
  7. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το προσπαθήσω. Αν δεν παίξει θα ξανακάνω clone τον hdd στον ssd. Εγκατάσταση καθαρή δεν κάνω. Ας μείνω χωρίς AHCI. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα... ο hdd με 0% υγεία, ο οποίος παρέμεινε στο κουτί χωρίς ρεύμα και δεν συνδέεται πουθενά, να τον υπολογίζω σαν 2-3o backup ή μπορεί να βγει τελείως off εάν και όποτε ξαναμπεί στο ρεύμα?
  8. Όταν λες να αλλάξω τα values στο υπάρχον key εννοείς το iaStorAVC?
  9. Δεν νομίζω ότι η καθαρή εγκατάσταση θα βοηθήσει σε αυτό που θέλω. Εκτός και αν ένα καθαρό registry θα έχει το iaStorAV.
  10. Σε μηχάνημα 10ετίας με μητρική gigabyte GA-P55-US3L και εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 1ΤΒ Seagate Barracuda 7200rpm εγκαταστάθηκαν μια φορά και ένα καιρό τα Windows 7 Ultimate 64bit. 😀 Όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς ούτε ένα format το σύστημα αναβαθμίστηκε με όλα τα service packs των 7, ενώ ακολούθησε διαδοχικά η αναβάθμιση στα 8.1 και μετά στα windows 10 μέχρι και τη πιο πρόσφατη ενημέρωσή τους. Όλο αυτό το διάστημα ο δίσκος είχε υγεία στο hd sentinel 100% και τα τελευταία χρόνια ήταν χωρισμένος σε 3 partition, εκ των οποίων το 1 ήταν κρυπτογραφημένο με bitlocker. Πραγματικά το μόνο που δεν σκεφτόμουν ήταν να με αφήσει ο συγκεκριμένος δίσκος. Φυσικά κρατούσα και κρατάω πάντα backup. Τη προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν και εντελώς απροειδοποίητα ο δίσκος κάνει τα πρώτα νερά και η υγεία στο 0%. Αντικατέστησα λοιπόν το δίσκο με τον Samsung 870 Evo SSD 1TB 2.5'' και με το data migration κατάφερα να πάρω αντίγραφο του μηχανικού δίσκου, αφού πρώτα αποκρυπτογράφησα το encrypted partition. Ευτυχώς όλα είναι μια χαρά και συνεχίζω χωρίς απώλειες. Το θέμα που έχω όμως είναι με την ενεργοποίηση του AHCI. Αν ενεργοποιήσω την επιλογή στο BIOS έχω το αποτέλεσμα του παρακάτω βίντεο... BSOD (2) How to Enable AHCI Mode Without Reinstalling Windows, INACCESSABLE_BOOT_DEVICE Error 💻🛠️🤔 - YouTube Διάβασα και το παρακάτω οδηγό Enable AHCI Without Reinstalling OS in Windows 10 and 7 (tunecomp.net) Το ερώτημά μου είναι όπως και του κυρίου Pierre Laduron στον οδηγό. Βλέπω στο registry μόνο το iaStorAVC και όχι το iaStorAV. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
  11. tasgial

    Falcon BMS 4.32

    BMS 4 35 Trailer YouTube 4K - YouTube FALCON BMS 4.35 NEW FOR 2021 UPDATE CHANGE LOG SEE IT HERE - YouTube
  12. tasgial

    Αγορά 2K Monitor 27

    Νομίζω ότι σε αυτό το εύρος χρημάτων (έως 300€) η DELL S2721DS δεν έχει αντίπαλο. Dell S2721DS 27" - Skroutz.gr
  13. tasgial

    Men Of War: Assault Squad 2

    Θα ήθελα να λειτουργήσω το παρακάτω mod. Μετά την ενεργοποίησή του από το μενού, μου βγάζει μήνυμα λάθους Είμαι με την έκδοση 3.126.0 η έκδοση του mod είναι η 0.53b https://www.moddb.com/mods/men-of-war-greece-at-war-1940-1945
  14. Αφήνω οριστικά στην άκρη το TP-LINK TL-WN725N Το πρώτο καλώδιο ethernet ήταν όντως ελαττωματικό. Σε νέα απόπειρα με λειτουργικό καλώδιο ethernet, η εκτέλεση αντιμετώπισης προβλημάτων μου δίνει δίνει το μήνυμα "Ο προσαρμογέας ethernet δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP" Και στους δύο υπολογιστές έχω ενεργοποιημένο το DHCP. Όταν δοκίμασα να κάνω bridge connection wifi και ethernet, πάλι έχασα τη σύνδεση στο internet από το wifi...
  15. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με το δίκτυό μου. Το ρούτερ που χρησιμοποιώ είναι το ηρωϊκό SAGEM F@st 2404. Σε αυτό το ρούτερ συνδέομαι ασύρματα με το λάπτοπ και με το κινητό μου τηλέφωνο. Η απόσταση του γραφείου από το ρούτερ είναι στα 5 περίπου μέτρα στο ίδιο δωμάτιο και χωρίς εμπόδια. Θέλοντας να συνδέσω και το σταθερό μου υπολογιστή ασύρματα, αγόρασα ένα usb και συγκεκριμένα to TP-LINK TL-WN725N v1. Κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματά μου. O driver του usb ποτέ δεν εγκαταστάθηκε σωστά στο σταθερό υπολογιστή με windows 10 pro 64bit 1803. Τι και αν κατέβασα τον πρόσφατο driver για τα 10ρια καμία εγκατάσταση δεν ολοκληρώνεται σωστά. Στη διαχείριση συσκευών το usb αναγνωρίζεται ως Realtek RTL8188EU Wirelass Lan 802.11n USB 2.0 Network Adapter. Παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεων του TP-LINK, έχανα τη σύνδεση στο δίκτυο από το λάπτοπ και από το κινητό. Όσο έμενε το usb στη θύρα δεν μπορούσα να συνδεθώ πουθενά. Άρχισα λοιπόν να παίρνω τις πρώτες BSOD στο σταθερό, με το που έβγαζα το usb… ☹️ STOP CODE: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL Αφού απογοητεύτηκα με τις πολλές BSOD άφησα το TP-LINK στην άκρη και σύνδεσα ένα καλώδιο ethernet από το λάπτοπ στο σταθερό. Εδώ να αναφέρω και το λειτουργικό στο λάπτοπ το οποίο είναι Windows 10 pro 64bit 1809. Κανένα σημείο ζωής και με αυτό τον τρόπο, αλλά ας διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το αν λειτουργεί το καλώδιο… καθώς δεν είδα ανάβει κανένα ledακι στα κλιπσάκια. Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
  • Δημιουργία νέου...