Προς το περιεχόμενο

John1023

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

John1023's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. To γράφει εδώ: http://advance-applications.gr/pdf/glass-series.pdf Το ακριβές λεκτικό είναι: ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Απορροφητής με επιλεκτική συλλεκτική επιφάνεια ενισχυμένη με επίστρωση κράματος χρωμίου και νικελίου με συντελεστή απορρόφησης ηλιακής ακτινοβολίας α=0,95 και εκπομπής ε=0,05 συγκολλημένος με τεχνολογία LASER για άμεση μετάδοση της θερμότητας προς το θερμικό υγρό. Να συγκρίνω τον συντελεστή απορρόφησης 0.95 με τον συντελεστή απορρόφησης του άλλου?
  2. Καλησπέρα Στους επιλεκτικούς συλλέκτες, η ενίσχυση της συλλεκτικής επιφάνειας με επίστρωση κράματος χρωμίου και νικελίου, πως συγκρίνεται έναντι του τιτανίου? Είναι λιγότερο ή περισσότερο αποδοτική ?
  3. H φωτό είναι πιο πολύ ενδεικτική του πως θα έμπαινε το παράθυρο για να μπαίνει φως, με κάγκελο και αδιαφανές τζάμι Ναι για την κλειδαριά μάλλον μιλάμε για 4+2+2 (αυτή που είδα εκεί ήταν 4+1+1 αλλά νομίζω ότι μου είπε ότι θα είχε 8) Όταν λέμε για αυτόματο μηχανισμό κλειδώματος, τι εννοούμε συνήθως? ότι κλειδώνει η βασική κλειδαριά ή ότι υπάρχει μια έξτρα κλειδαριά?
  4. χαχα πάντως σίγουρο φιάσκο ε? Nομίζω τα 18 σημεία είναι με την κλειδαριά, 4 οι κλειδαριά στη μέση, 2 η κλειδαριά πιο πάνω, 2 κάτω, και τα υπόλοιπα πίσω, στέκει? Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος κλείνει την βασική κλειδαριά ή έναν πύρο ενός δεύτερου μηχανισμού ? Ο μηχανισμός αυτόματου κλειδώματος γιατί δεν μπαίνει ταυτόχρονα με securemme?
  5. Καλησπέρα Για μια κεντρική πόρτα μεταλλική που έχω που ρώτησα για αντικατάσταση με θωρακισμένη, με τζάμι, απέξω με επένδυση αλουμινίου, από μέσα με επένδυση laminate, με μηχανισμό αυτόματου κλειδώματος, η θωράκιση είναι με μονό φύλλο λαμαρίνας, με 18 πίρους, σούστα επαναφοράς, κλειδαριά securemme, defender, μου είπαν τιμή €1150, το οποίο μου φάνηκε υψηλό και μου είπαν ότι εν μέρει οφείλεται στις ασυνήθιστες διαστάσεις της πόρτας, λεπτή και ψηλή (85 x 235) Πως σου φαίνεται η τιμή? Το τζάμι σαν αυτό. Χωρίς το τζάμι, €150 κάτω.
  6. Τι κύλινδρο είχε να ξέρουμε να τον αποφεύγουμε ???? ?
  7. Αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από την ασφάλεια? Εδώ ένα βίντεο που ο τύπος ανοίγει μια MT5 που έχει πόμολο https://www.youtube.com/watch?v=krvyufEy8SE
  8. Από ποια άποψη το λες, μήπως να βρει τρόπο ο διαρρήκτης να το χακάρει ή μην τυχόν χαλάσει και μείνεις εσύ έξω? Αν το πρώτο, δεν χρειάζεται να πάει κανείς σε εξειδικευμένες λύσεις όπως δαχτυλικά αποτυπώματα (που κιόλας αν λείπεις διακοπες και θες να πεις σε κάποιον να μπει στο σπίτι δεν θα μπορεί) ούτε απαραίτητα ασύρματες λύσεις με κινητό ή κάτι άλλο με τεχνολογία NFC, αλλά κάτι που δεν παρεμβάλλεται τίποτα ασύρματο, απλά έχει ένα keypad και πατάς έναν κωδικό όπως στον συναγερμό. (και με relocks στην κλειδαριά αν προσπαθήσει να το σπάσει) Αυτό πως μπορεί να το παραβιάσει? θα δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς? Για το αν χαλάσει και μείνεις εσύ έξω, είναι ένα θέμα (αλλά αυτό το έχεις και αν χρησιμοποιήσεις συνδυασμό μηχανικού και ηλεκτρονικού κυλίνδρου) Είστε καλοί πελάτες και σας προτιμούν
  9. Σαν ένα διαρκές κυνηγητό μεταξύ κατασκευαστών πορτών και διαρρηκτών ... Μήπως τελικά είναι πιο ασφαλής ένας ηλεκτρονικός κύλινδρος που να μην έχει καθόλου είσοδο για κλειδί? Ήταν ξεκλείδωτη η μπαλκονόπορτα? Ή έσπασαν το τζάμι της ? Ή παραβίασαν την κλειδαριά της μπαλκονόπορτας? Ή εννοείς η μπαλκονόπορτα είχε δικό της τμήμα που άνοιγε σαν παράθυρο, το οποίο ήταν ανοικτό?
  10. H τιμή του παραγωγικού του Σιάμου, με επένδυση laminate αντί καπλαμά, είναι κάτω από €1000. Με CES. Μπορώ να τα μαζέψω τα λεφτά, αλλά δεν έχω πειστεί απολύτως ότι το χρειάζομαι, σκέφτομαι μήπως είναι υπερβολική δαπάνη χωρίς να χρειάζεται. Αν το δω στεγνά οικονομικά, η πιο συμφέρουσα λύση είναι η ασφάλιση, καθώς με λίγα λεφτά ασφαλίζω όλες τις περιπτώσεις, όχι μια είσοδο μόνο. Εδώ έχει με €5-€6 το μήνα, και καλύπτει και διάφορες άλλες περιπτώσεις πέρα από την κλοπή: https://www.anytime.gr/home/content-insurance Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο ο οικονομικός παράγοντας, προτιμάς να μην βρεις το σπίτι σου κλεμμένο. Οι διαφορές του παραγωγικού από την Atros είναι πάχος θωράκισης (1.25mm vs 1mm), πάχος δοκών (1.5mm vs 1.25mm), αριθμός δοκών (2 κάθετοι και 10 οριζόντιοι vs 1 κάθετος και 6 οριζόντιοι), πύροι (15 vs 12), κλειδαριά και κύλινδρος (mottura+CES vs δικιά του κλειδαριά + κύλινδρος ST8/STS70) Δεν είχα ρωτήσει τιμή για την Atros, αλλά αν είναι να ζητήσει κανείς κύλινδρο CES και φτάσει τα €700, ίσως καλύτερα να πάει κανείς κατευθείαν στον παραγωγικό τύπο.
  11. Σχετικά κέντρο αλλά όχι 21086... Προς τα πού να κοιτάξω με €600 ?
  12. Πέρασε ο κλειδαράς που είχα ρωτήσει να κάνει μια επιτόπια εκτίμηση, για την κεντρική μεταλλική πόρτα λέει μόνο αλλαγή του κυλίνδρου με έναν break-secure γιατί δεν μπαίνει defender ή κάτι άλλο. Για αλλαγή αυτής της πόρτας με κάποια καινούργια αλουμινένια είπε ότι δεν έχει νόημα γιατί η υφιστάμενη είναι πολύ πιο γερή. Στην ξύλινη πόρτα του διαμερίσματος, νέα κλειδαριά, κύλινδρος, με defender mauer. Αντί λάμα, ένα σαν κάθετο σύρτη. Στις αλουμινένιες μπαλκονόπορτες μου είπε ότι κλειδαριές interlock που έχω είναι καλές και δεν χρειάζονται αυτά με τους πείρους. Και σιδεριά στον φωταγωγό. Για τον CES του Σιάμου μου είπε ότι είναι καλός, και ίσως προτιμότερος από mottura/keso καθώς ως καινούργιος και μη διαδεδομένος δεν έχουν κίνητρο οι οργανωμένοι διαρρήκτες να πληρώσουν για την ανάπτυξη διαρρηκτικών εργαλείων για αυτόν.
  13. Γιατί να ενοχλεί ότι θα πρέπει κανείς να βγάζει αντίγραφα από αυτόν αν χρειαστεί? (αν είναι Αθήνα)
  14. Οπότε τελικά τον αποδεχόμαστε ως κύλινδρο ? Τι εννοούμε με προσωπικό προφίλ ? Ότι αν χάσεις τα κλειδιά και χρειαστεί να βγάλεις άλλα ότι πας σε αυτόν? Εδώ τον CES 910 WR τον έχουν από €160-€210 ανάλογα το μέγεθος: https://www.schloss-shop.at/Profilschliesszylinder/CES-910-WR/CES-910-WR-Doppel-Profilzylinder::274.html Στο ebay βλέπω ότι είναι σημαντικά φθηνότερος, από €100 έως €115 http://www.ebay.com/itm/Sicherheitszylinder-CES-910-WR-mit-5-Schlussel-VDS-N-G-/310315161849 Για τον 910 WR στα χαρακτηριστικά ασφαλείας λέει anti-drilling, anti-pulling, anti rapping http://www.ces.eu/uploads/tx_nxscesproduct/CES_Security_cylinders_WR_EN_04_2015.pdf To VdS certification που αναφέρει, είναι κάτι αξιόλογο ? Στις λίστες της VdS δεν το βρίσκω πάντως http://vds-global.com/en/certifications/vds-approved-products-companies-and-experts/lock-sets/ Μπα ούτε εργαλεία έχω, ούτε πιάνουν τα χέρια μου ιδιαίτερα, ότι δουλειά γίνει θα πρέπει να την κάνει ο κλειδαράς. Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός, αλλά πατάω CES στο google και μόνο αυτά βρίσκω, και το κλειδί μοιάζει με αυτό που είδα εκεί. Εσύ γιατί δεν δέχτηκες τον KESO 4000S? Έχει κάποιο θέμα? Αυτός γιατί άραγε σταμάτησε τον KESO και τον MOTTURA? Είναι θέμα καθαρά εμπορικό (π.χ. συμφωνία με CES για αποκλειστική χρήση) για να λαμβάνει καλύτερες τιμές αγοράς, ή βρήκε κάποιο πρόβλημα σε πραγματικά περιστατικά?
  • Δημιουργία νέου...