Προς το περιεχόμενο

Daywalker Blade 4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μακεδονια

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.371 προβολές προφίλ

Daywalker Blade 4's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. Αξίζει η αγορά Omen ή να περιμένω μήπως βρω κάτι σε Elite ή Probook ; Είχα Probook μέχρι πρόσφατα που μου το κλέψανε, πραγματικό σκυλί, εφτά χρόνια δούλεψε απροβληματιστα, χωρίς ούτε έναν απλό καθαρισμό...
  2. Εκτός του προφανεστατου λάθους στην αφαίρεση του ακριβότερου παιχνιδιού που επισημάνθηκε ήδη,η αγγελία αφορά δυστυχώς συγκεκριμένα παιχνίδια,τα όποια φέρουν τη σχετική σήμανση. Ακριβώς ότι ίσχυε και πριν από λίγες μέρες σε ανάλογη προσφορά για αγορά βιβλίων.
  3. Μετά την Πειραιώς και η Εθνική πλέον στο Google Pay. Τα χτυπήματα έρχονται απανωτά. Προσωπικά εφεξής,όχι σεισμούς ,λιμούς και κορωνοιους ,όχι έλευση εξωγήινων αλλά κι ο ίδιος ο Μέγας Κθουλου με το Νυαρλαθοτεπ να αριβάρουν αγκαζέ δεν θα εκπλαγώ ουδόλως... Απ'την άλλη βέβαια,better late than never.
  4. Πραγματικά όμως,πόσο τραγελαφικό να αντιτείνουν κάποιοι το επιχείρημα ότι "δεν βγαίνει ", μια εταιρεία κολοσσός,ο ιδιοκτήτης της οποίας βρίσκεται σταθερά μέσα στους πλουσιότερους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο... Επί της ουσίας τα πράγματα είναι απλά,"no pay-no play" όπως πολύ εύστοχα λένε οι ίδιοι οι Αμερικάνοι.
  5. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει άραγε και για ταμπλετ με λειτουργικό Android ή αφορά αποκλειστικά και μόνο τα κινητά ;
  6. Αντιμετωπίζω κι εγώ πρόβλημα σύνδεσης στο τρισκατάρατο nova go σε laptop. Δεν με αφήνει να κάνω log in στο site του nova go,μου ζητάει διαρκώς να κατεβάσω το nova go player, τον οποίο έχω ήδη κατεβάσει κι εγκαταστήσει πολλές φορές χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχω κάνει εκκαθάριση τα cookies,ανανέωση συσκευής αλλά δεν γίνεται τίποτα. Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος φίλος ας μας δώσει τα φώτα του...
  7. Καλησπέρα. Έχω συνδέσει αυτό το soundbar SONY HT-RT3 με TV Sony και PS4 PRO και το συγκεκριμένο τρίπτυχο δουλεύει άψογα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα αξιόλογο σετ ακουστικών,συγκεκριμένα αυτά Sony WH-1000XM3,προκειμένου να απολαμβάνω ταινιες-games με την ησυχία μου και παράλληλα να μην ενοχλώ την οικογένεια. Η απορία μου είναι κατά πόσο μπορούν αυτά τα ακουστικά να συνδεθούν με κάποιο τρόπο με την ηχομπάρα και να λειτουργούν όλα ταυτόχρονα ,π.χ. με bluetooth η αν θα πρέπει να συνδεθούν μόνο με τη τηλεόραση οπότε θα πρέπει κάθε φορά να αποσυνδέω την ηχομπάρα ; Αν δεν,μπορεί να γίνει μια τέτοια σύνδεση έστω με κάποιου άλλου είδους ακουστικά ;
  8. Όταν ενώ βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας,σε κατάσταση καραντίνας,με μέτρα περιορισμού,με την ασθένεια να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης παντού και κάποιοι τα αγνοούν επιδεικτικά όλα και είτε βολτάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο είτε ψωνίζουν χωρίς κανένα μέτρο ατομικής προστασίας,πόσες άραγε πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο αυτοί οι συγκεκριμένοι να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μάσκες και γάντια;
  9. Συμφωνώ απολύτως,πολύ φοβάμαι όμως με όσα έχω δει τόσο προσωπικά αλλά και με όσα προανέφεραν οι προηγούμενοι,ότι τα λεγόμενά σου είναι άπλα "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Δυστυχώς κάποιοι -αρκετοί- ενώ τα μέτρα της καραντίνας εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ βολτάρουν χωρίς λόγο και αίτια,προφανώς εκμεταλλευόμενοι την παντελή πλέον ανυπαρξία ελέγχων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποσυρθούν κι επίσημα πλέον τα μέτρα. Συμφωνώ απολύτως,πολύ φοβάμαι όμως με όσα έχω δει τόσο προσωπικά αλλά και με όσα προανέφεραν οι προηγούμενοι,ότι τα λεγόμενά σου είναι άπλα "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Δυστυχώς κάποιοι -αρκετοί- ενώ τα μέτρα της καραντίνας εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ βολτάρουν χωρίς λόγο και αίτια,προφανώς εκμεταλλευόμενοι την παντελή πλέον ανυπαρξία ελέγχων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις αποσυρθούν κι επίσημα πλέον τα μέτρα.
  10. Πάντως αν η ευστοχία των προβλέψεων σου παραμείνει εξίσου πενιχρή όπως με τα περιβόητα "μπαζούκας χρημάτων" απ'την Ε.Ε. τότε ο Τραμπ έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή του. Σε κάθε περίπτωση όμως,οφείλουμε να κρίνουμε τις εξελίξεις βασιζόμενοι στην πραγματικότητα και όχι με βάση είτε τις πολιτικές μας πεποιθήσεις είτε τους ευσεβείς μας πόθους.
  11. Αναμενόμενο όσο και αναγκαίο παράλληλα,προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο νέο ξέσπασμα της ασθένειας στους χώρους λατρείας. https://www.protothema.gr/greece/article/993362/koronoios-ste-aperripse-aitima-piston-gia-pagoma-tis-prosorinis-apagoreusis-ton-leitourgion-stis-ekklisies/ Με όλο το σεβασμό πάντα,στη θρησκευτική ελευθερία του καθενός.
  12. Μια ερώτηση κι από εμένα,προς τους "γνωρίζοντες". Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα θέλω σχεδόν για αποκλειστική χρήση για θέαση ταινιών,συνδεδεμένα σε home theater να επιλέξω αυτά του topic ή τα Audio Technica ATH-M40x ;
  13. Αποφάσισα να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη σειρά επειδή έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις διθυραμβικές κριτικές τόσο στο forum όσο και στο imdb.Μετα απο μόλις τρία επεισόδια κατέληξα στο συμπέρασμα πως "μάπα το καρπούζι".Τον λόγο τον περιγράφει με σχετική ακρίβεια ο προλαλησας φίλος με τη φράση του:"Μίξη δράμα με horror,οποίος πάει να το δει για να "τρομάξει" και να βλέπει φαντάσματα όλη την ώρα ας μην ασχοληθεί." Αργή πλοκή,ένα οικογενειακό ανούσιο μελόδραμα επί της ουσίας το οποίο για κάποιο λόγο οι υπεύθυνοι του Netflix αποφάσισαν να εντάξουν στη κατηγορία horror,όπου τα στοιχεία θρίλερ λάμπουν δια της απουσίας τους ενώ η βαρεμάρα χτυπάει limit up.Προσωπικά δεν διαθέτω την υπομονή να περιμένω μέχρι το έκτο επεισόδιο όπου από ότι διαβάζω η σειρά ανακάμπτει,έχοντας μάλιστα και τη πολύ πρόσφατη άσχημη εμπειρία με το πολυαναμενομενο Castle rock όπου άντεξα μέχρι το πέμπτο επεισόδιο.Δηλώνω λάτρης των ταινιών-σειρων επιστημ.φαντασίας και τρόμου οπότε δεν είναι δυνατόν σε μια σειρά τρόμου -το τονίζω αυτό- να περιμένω να τρομάξω με τις φοβέρες ερμηνείες,τους διαλόγους,"...την οικογένεια και τις κάθε άλλο παρά απλοϊκές σχέσεις που υπάρχουν μέσα σ'αυτη..." και να πρέπει να διαθέτω dolby ηχοσύστημα μπας και ακουστεί κάποιος creepy ήχος.Η σειρά λανσαρίστηκε ως horror και ως συνδρομητής του Netflix την αντιμετωπίζω ακριβώς σαν τέτοια και imho κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη στα όρια του γελοίου.Προς τους φαν του είδους:ΜΑΚΡΙΑ!
  14. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμη η TV του topic,σε τιμή γύρω στα 800 ευρώ με την επιστροφή από yellows όπως υπήρχε αρχικά από Public,αυτή τη στιγμή; Βρίσκομαι επαρχία δυστυχώς και η διαθεσιμότητα του Public μόνο για Αθήνα δεν βοηθάει.
  • Δημιουργία νέου...