Προς το περιεχόμενο

matsamas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.057 προβολές προφίλ

matsamas's Achievements

  1. Σωστά. Εχω απορία να δω απλώς ποιος είναι ο τρόπος για να πιασω 50 σύμφωνα με αυτό που θέλει να μου δείξει ο poulinos στο δεύτερο ποστ. Έχω κατεβάσει το "Internet download manager" το οποιο είχε και δωρεάν δοκιμή και φαίνεται να δουλεύει τέλεια καθώς σήμερα όλη μέρα σε ότι κατέβασα έπιασε ταχύτητες 5,5-5,8MB/s κάτι το οποίο θεωρώ μεγάλη βελτίωση καθώς μέγιστο σε Chrome είχα δει έως 4,4MB/s. Χρησημοποιω το free Trial αλλά από ότι φαίνεται θα το αγοράσω.
  2. Καλησπερα και καλες γιορτες,καλα χριστουγεννα σε ολους. Δυστηχως χθες δεν βρηκα χρονο να απαντησω στο νημα. Λοιπον ας τα παρουμε αποτην αρχη,κεντρικη πριζα στο σπιτι δεν εχω ιδεα ποια ειναι. Το πιο πιθανον να ειναι αυτη που εχω τωρα το μοντεμ μιας και ειναι η κοντινοτερη στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και ειναι ακριβως διπλα στο pc. επισης φυσικα μιλαμε παντα για ethernet στην θεση 1 του μοντεμ και οχι wifi. επισης το μοντεμ παιρνει πολυ συχνα official αναβαθμισεις και πηρε την ιδια μερα που ενεργοποιηθηκε η γραμμη (την Τριτη). επισυναπτω φωτογραφιες με συχρονισμο και speedtest. Αν θελετε μπορω να επισυναψω και τις ρυθμισεις που εχω εφαρμοσει. Υ.Γ αλλαξες το λινκ στο 2ο ποστ αλλα παλι τραγουδι μου ανοιγει,παρακαλω επισυναψε εκ νεου το λινκ σε νεο ποστ.
  3. Ναι στο παραπανω ποστ λεω οπως και να εχει να κλεισω το seed στο τορρεντ? Κατεβαζω παρα πολλα αρχεια μαγαλου ογκου. 40gb+ καποιες φορες υπαρχει και η επιλογη τορρεντ. και η αναμονη ειναι πολυ μεγαλη. Γιαυτο θελω την καλυτερη δυνατη download speed αν απορεις γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος με 4,2MB/s
  4. Καλημέρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σου δηλαδή αν παίρνω 100kb/mb η μέγιστη ταχύτητα download μου είναι 4,6MB/s? Επίσης κάτι άλλο θα ήθελες μάλλον να μου δείξεις και ανέβασες τραγούδι δες το LINK του YouTube που ανέβασες.
  5. Καλήσπερα σε ολους. Πριν απο λιογες ημερες εβαλα απο ΟΤΕ-κοσμοτε το vdsl 50mbps. O τεχνικος μου εδειξε στην ρεκλετα της πολυκατοικιας οτι δινει 50 ακριβως ακι εγω μεσα στο σπιτι εχω 46. Ολα καλα,θεωρω λογικο μιας και το σπιτι ειναι του 1990 να υπαρχει καποια απωλεια. Αυτο που με απασχολει ειναι η ταχυτητα κατεβασματος και μεσω browser και torrent. Με 46mbps η αλλιως 46/8(MBps)=5,75MBps. Οποτε η μεγιστη ΘΕΩΡΙΤΙΚΗ ταχυτητα κατεβασματος ειναι 5,75. Για διαφορους παραγοντες που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε η ταχυτητα αυτη ειναι μη επιτευξιμη. ποια θεωρειτε εσεις οτι θα επρεπε να ηταν η ταχυτητα? π.χ 5MB/s? browser+torrent μου δινουν max 4.2ΜΒ/s. χρησημοποιω το asus ac68u modem/router ενα ακσιολογο μηχανημα σιγουρα κλασεις ανωτερο απο το speedport i2 που μου εδωσαν. Σε συνεργασια με την τεχνικο της asus (ανταλλαγη email) σετταρα ολες τις ρυθμισεις για την καλυτερη δυνατη αποδοση του router. εχω απενεργοποιησει απο τα windows το QOS οπου δεσμευει bandwitch για διαφορους λογους. εχω σετταρει επισης μεσω της motherboard (gigabyte gaming 7 z170x ) στο killer network το chrome+torrent να ειναι highest priority. Για οσους γνωριζουν επισης εχω τρεξει το command netsh interface tcp set heuristics disabled το οποιο βελτιωσε σημαντικα την ταχυτητα φορτωσης περιεχομενου σε ιστοσελιδες αλλα οχι το download speed. ποια ειναι η γνωμη σας?? 4,2ΜΒ/s ειναι καλα για 46mbps?
  6. Η ταπεινη μου γνωμη θα ηταν και εμενα τουλάχιστον να ειχε sd 821 (βελτιωμενη εκδοση του 820) και 6gb ram. Οχι οτι 4 ειναι λιγα αλλα να δικαιολογηθει οτι εκτος απο ενα απλο s7 edge εχει καποια διάφορα στο hardware. Ημουν αναμεσα σε νοτε 7 και iphone 7 plus. Απο το πρωτο δεν μπορω να πω ενθουσιαστηκα. Εν αναμονη για customer reviews κλπ. Μπορει να αγοραζω συσκευες των 700 ευρω αλλα το κανω καθε 3 χρονια με αναλογη αποταμιευση μηνες πριν. Προς αποφυγη παρεξηγησεων.
  7. Kαλη αρχη θα πω εγω με τους 64βιτ επεξεργαστες. Καλο θα ηταν να αρχισουν να βελτιστοποιουν τους επεξεργαστες σε 64βιτ παρα σε true octacore ειναι η προσωπικη μου γνωμη. Παντως τοσοι 64βιτ σε low end κινητα με 720p screen μου φαινεται περιεργο...
  8. matsamas

    μονιτορ oc - απορια

    Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας σε κατι. Εχω αγορασει την asus pb287q 4k monitor και παιζω ολα τα games αρκετα ικανοποιητικα. εχω 2χ asus r9 280x dc2t σε crossfire στα 1200/1700. Δεν εχω lagαρισματα κλπ αλλα σε απαιτικα παιχνιδια οπως bf πεφτω σε 1440χ2560 οπου διατηρειτα το ιδιο 16:9 φορματ και με το cru την εχω παει στα 100hz μονο σε αυτη την αλαλυση. Το θεμα ειναι οτι οταν την εχω στα 100hz τα χρωματα ειναι πιο εντονα-καθαρα και το ασπρο πιο εντονο. Επισης οταν ανοιξω το pc και την εχω ξεχασμενη σε αυτη την αναλυση με 100hz μολις μποοταρει κλεινει για κλασματα δευτερολεπτου,αναβοσβηνει δλδ και ακουγεται ηχος σαν αυτον οταν συνδεεις ενα usb. Απο κει και περα ολα καλα. Στα 1440p επαιξα αρκετη ωρα και στα 110hz αλλα για λογους ασφαλειας την χαμηλωσα στα 100. Υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω καποια βλαβη στην οθονη? παιζω bf4 τουλαχιστον ενα 2ωρο την ημερα. ολα τα υπολοιπα σε 4κ. ευχαριστω!
  9. matsamas

    Αγορα QNIX 27" 2560x1440p

    Θα ηθελα και εγω την βιηθεια σας σε κατι. Εχω αγορασει την asus pb287q 4k monitor και παιζω ολα τα games αρκετα ικανοποιητικα. εχω 2χ asus r9 280x dc2t σε crossfire στα 1200/1700. Δεν εχω lagαρισματα κλπ αλλα σε απαιτικα παιχνιδια οπως bf πεφτω σε 1440χ2560 οπου διατηρειτα το ιδιο 16:9 φορματ και με το cru την εχω παει στα 100hz μονο σε αυτη την αλαλυση. Το θεμα ειναι οτι οταν την εχω στα 100hz τα χρωματα ειναι πιο εντονα-καθαρα και το ασπρο πιο εντονο. Επισης οταν ανοιξω το pc και την εχω ξεχασμενη σε αυτη την αναλυση με 100hz μολις μποοταρει κλεινει για κλασματα δευτερολεπτου,αναβοσβηνει δλδ και ακουγεται ηχος σαν αυτον οταν συνδεεις ενα usb. Απο κει και περα ολα καλα. Στα 1440p επαιξα αρκετη ωρα και στα 110hz αλλα για λογους ασφαλειας την χαμηλωσα στα 100. Υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω καποια βλαβη στην οθονη? παιζω bf4 τουλαχιστον ενα 2ωρο την ημερα. οκα τα υπολοιπα σε 4κ. ευχαριστω!
  10. Καλησπερα παιδια...εχω εναν ι7 3770κ στα 4.5 στην h100i και ζηταω ατομο για 2 δουλειες. Modding σε κουτι graphite series 760Τ white. Και θελω να βαλω της 2 asus r9 280x dc2 top σε νερο. Οποτε θα χρειαστει να βρει τα waterblock κλπ και να το στυσει γιατι μονος δεν εχω ιδεα. Απο αθηνα είμαι, Αιγαλεω. Οποιος γνωριζει καποιον ας μου στειλει ενα τηλεφωνο του κλπ. Οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου ειτε πμ η 6975829784.
  • Δημιουργία νέου...