Προς το περιεχόμενο

thms95

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    332
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

6 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με thms95

  • Ημερομηνία γέννησης 19/04/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΛΑΡΙΣΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

thms95's Achievements

  1. Οκ θα δοκιμάσω και την λύση του nexus μόλις εξαντλήσω τις κεραίες του καταστήματος που δουλεύω 🤣
  2. Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν , κατέβασα το Greektv και βολεύει . Το θέμα είναι , θα κρατήσει ανοιχτή αυτή η εφαρμογή ή θα σταματήσει καμία μέρα έτσι στα ξαφνικά ; Παρεπιπτόντως δοκίμασα και μια κεραία εσωτερικού χώρου αλλά τζίφος . Σήμερα θα δοκιμάσω άλλη αλλά πιστεύω τζάμπα θα προσπαθήσω . Μένω σε 1ο όροφο άρα δεν βολεύει ούτε να τραβήξω καλώδιο από τον 5ο που είναι οι κεραίες αλλά ούτε να βάλω στη βεράντα μου κεραία εξωτερική .
  3. Καλησπέρα σε όλους , μόλις πήρα μια Android tv για το δωμάτιο και δεν έχω κεραία . Έλεγα να βάλω εσωτερικού τύπου αλλά το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και τίποτα …. Μπορεί κάποιος να μου πει τρόπο να ρυθμίσω το Kodi για να βλέπω ελληνικά κανάλια ; Είμαι αρχάριος για αυτό και θέλω τα φώτα σας !!! ευχαριστώ!!!!!
  4. Καλησπέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι τιμή να δώσω το εξής σύστημα : i5 760, hd5770, coolermaster 430watt, gigabyte p55 usb3, 500gb western blue, 2x 4gb ram xms corsair ddr3 1333mhz και κουτί ένα coolermaster centurion. Ο λόγος που το δίνω είναι γιατί δεν το χρησιμοποιώ και χρειάζομαι τα χρήματα. Ευχαριστώ
  5. thms95

    Samsung A50 ή Pocophone f1

    Μήπως ξέρει κανένας αν θα έρθει Ελλάδα το redmi k20 pro ? Σε αυτό δεν έχεις άδικο , εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει μόνο στο g5 που είχα και σε ένα motorola g4, σε καμία άλλη συσκευή δεν μου είχε τύχει.
  6. thms95

    Samsung A50 ή Pocophone f1

    Τα έχω δει και τα δύο από κοντά, όντως το samsung δείχνει κλάσης ανώτερο , εκεί που κολλάω όμως είναι ότι το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και συν 2gb ram. Όσο για το lg g7 είναι γαμάτο αλλά έχω πάρει φόβο από το lg g5 και g6 με το screen retention
  7. thms95

    Samsung A50 ή Pocophone f1

    Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη, αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες για το ποια από τις δύο αξιζει για τα λεφτά της. Απ' ότι είδα στο Σκρουτζ και οι δύο συσκευές κυμαίνονται στην ίδια τιμή. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω και γιατί όχι να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή εκτός από αυτές τις δύο μέχρι τα 300 ευρώ .
  8. καλησπερα παιδια και σορρυ που δεν απαντησα πιο νωρις, οχι δυστηχως δεν κοιταξα στο φορουμ της χιαομι, αλλα τελικα μαλλον θα καταληξω να παρω απο το εξωτερικο. Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια ευχομαι!!!
  9. Καλησπερα σε ολο το φορουμ, ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι εχω την συγκεκριμενη συσκευη, αλλα αποτι ειδα ειναι δυσευρετες οι θηκες για το συγκεκριμενο μοντελο τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει να μου πει που μπορω να βρω καποια θηκη, γιατι το εχω 2 βδομαδες και σημερα το εγκαινιασα με μια ωραια τουμπα Ευτυχως σταθηκα τυχερος και δεν επαθε τιποτα, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειμαι τυχερος και την επομενη φορα. Οποιος μπορει ας μου δωσει τα "φωτα" του. Ευχαριστω!!!
  • Δημιουργία νέου...