Προς το περιεχόμενο

parmenidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.703 προβολές προφίλ

parmenidis's Achievements

  1. Καλημέρα, 1. Τα δώρα γαμου (χρηματα) δηλωνονται καπως ειτε στην τραπεζα ειτε στην φορολογικη δηλωση? 2. Θεωρουνται ως δωρεα που δεν υποκειται σε φορολογια η ισχυει κατι αλλο?
  2. parmenidis

    Sandboxie alternative?

    Καλημερα χρησιμοποιουσα για χρονια το Sandboxie και με ειχε βολεψει, αλλα σε καποια φαση σταματησε να παιζει (πριν καμποσο καιρο). Ψαχνω να βρω αντιστοιχο software. https://www.regendus.com/best-sandboxie-alternatives/ υπαρχουν επιλογες απ οτι βλεπω, αλλα θα με ενδιεφερε γνωμη απο προσωπικη εμπειρια Προς το παρον δοκιμαζω το Shade Sandbox σε trial version, μετα δεν ξερω αν θα παιζει. Το Sandboxie plus ειναι το ιδιο αξιοπιστο? Σκεφτομαι και το Windows Sandbox, αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να το βαλω σε windows home edition. Εχω 10 και 11. Μπορειτε να προτεινετε καποια αξιοπιστη επιλογη?
  3. Πηγα να κανω την αιτηση και μου βγαζει το εξης μηνυμα 1. Ειναι δυνατον να επετρεψε το συστημα να χρησιμοποιηθει ηδη ο αριθμος μου χωρις αντιστοιχιση με τον λογαριασμο μου? Ειδα οτι στη διευθυνση κατοικιας εχει προσυμπληρωμενη αυτη που εμενα μεχρι περσι στα μεσα του χρονου, οχι την καινουρια. Αλλα απο τοτε εχω χρησιμοποιησει αλλα pages του gov και εχουν φορτωσει την καινουρια διευθυνση, και στο taxis φαινεται η καινουρια. 2. Υπαρχει καποιο email επικοινωνιας για το fuelpass? Βλεπω μονο ενα τηλεφωνο, που αμφιβαλλω οτι θα μπορεις να πιασεις γραμμη.
  4. Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις
  5. Α οκ σε ευχαριστω, οποτε θα ακυρωσω την παραγγελια ram.
  6. Θελω να αλλαξω τον ssd " CRUCIAL SSD Micron 2210 512GB M.2 2280 NVMe" απο το laptop με τον Adata XPG Gammix S11 Pro SSD 512GB M.2 NVMe τον οποιο τον ειχα στο προηγουμενο laptop μου που χαλασε. 1. Ο crucial εχει windows 11, και δε θελω να χασω τη δυνατοτητα να τα βαλω στο laptop καποια στιγμη. 2. Τον crucial θελω να τον βαλω σε ενα αλλο hp laptop με windows 10. 3. Ο adata εχει windows 10 σεταρισμενα οπως τα θελω. 4. Αν βαλω τον adata με τα windows 10 θα παιξει? Και τα 2 laptop και το χαλασμενο και το καινουριο ειναι acer, και φυσικα λεω να κανω install οτι drivers χρειαστουν. 4. Για να κρατησω τη δυνατοτητα να ξαναβαλω τα 11, πρεπει απλα να κρατησω το serial key των windows?
  7. Καλησπερα, Πηρα πριν λιγες μερες το Laptop Acer Aspire 5 A515 και θελω να του κανω τις εξης αλλαγες: 1. Να του αλλαξω τον ssd. 2. Να βγαλω τη μια μνημη και να προσθεσω καινουρια μεγαλυτερη. 3. Να προσθεσω εναν σκληρο δισκο. Αν τα κανω αυτα, θα εχω χασει την εγγυηση? (πρεπει να ανοιξω το κατω καπακι και μπορει να υπαρξει καμια γραντζουνια στο πλαστικο μερος) Θα δοκιμασω να το ανοιξω ειτε με πενα ειτε με πιστωτικη για να γινει πιο ομαλα.
  8. Αν του αλλαξω τον ssd με εναν adata xpg s11, του προσθεσω εναν σκληρο και του αλλαξω τη μια μνημη με 16αρα, παιζει να εχω θεμα με εγγυηση?
  9. DDR4 SDRAM αλλα δε λεει συχνοτητα
  10. το παρηγγειλα κι εγω, μπορειτε να μου δωσετε κανα link για συμβατες μνημες ή τι τυπο να ψαξω, λεω να τα κανω 12 ή 16 αναλογα αν ειναι soldered.
  11. Ψαχνω για laptop μεχρι 600 (αν αξιζει να ανεβω λιγο) το οποιο καλο θα ηταν να ειναι αναβαθμισιμο γιατι θα ηθελα να φτασω τη μνημη 16 GB(αν εχει λιγοτερη) και αν γινεται να προσθεσω κι εναν nvme που εχω ηδη να καθεται Εχω δει το KUU αλλα θα προτιμουσα καποια αλλη μαρκα που να την ξερω π.χ. κοιταζα αυτο https://www.amazon.es/Acer-Aspire-A515-56-Ordenador-i7-1165G7/dp/B08PX3C2SW/ref=sr_1_1_sspa?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&keywords=laptop&qid=1637862878&s=computers&sr=1-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExQldVNjRINFQwOTdIJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNDIwMjc1M1U4ODQ5OEZZUThCTCZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMzkyNjIwMUFXRjY0SjY2TENPWiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=
  12. Σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop απο το amazon, 1. ειναι καλυτερο να πληρωσω σε δολαρια ή ευρω? 2. εχω διαβασει οτι αν προσθεσω ενα αντικειμενο μικρης αξιας μειωνεται το Import Fees Deposit σωστα? 3. αν παρω απο amazon ευρωπαικο π.χ. ισπανιας? πληρωνω την τιμη που βλεπω + μεταφορικα, ουτε τελωνειο ουτε τιποτα?
  13. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, μου εδωσες μια νεα οπτικη με το βραχυκυκλωμα. Δεν τα καταφερα να τα αποσυνδεσω ολα και να το αφησω σε μονωμενη επιφάνεια. Οσες δοκιμες εκανα ειχαν το ιδιο αποτελεσμα βεβαια. Στο τελος ειχε μεινει μια καλωδιοταινία που δεν ηξερα πως να τη βγαλω, οποτε το πήγα σε εναν τεχνικο και του ειπα να τσεκαρει και για βραχυκύκλωμα.
  14. Καλημέρα, Το laptop μου εχει την εξης συμπεριφορά: Του εχω βγαλει τη μπαταρια και τον δισκο. Όταν το συνδεω στο ρευμα, ανοιγει για 1-2 δευτερόλεπτα, εμφανιζει no bootable device και μετα κλεινει. Εγω δεν παταω το κουμπι να ανοιξει. Νομιζω οτι πριν το παρουσιασει αυτο, το ειχα χτυπησει σε τραπεζι οταν ηταν κλειστο. Οποτε 2 ενδεχομενα σκεφτομαι: 1) να υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής ο οποιος ειναι κολλημένος. Σκέφτομαι να του αλλαξω παστα και ισως να του βαλω κανα μεταλλικό αντικείμενο extra ωστε να το πιεζει αν δεν παταει καλα. Εχουν νοημα αυτα που γραφω? 2) να εχει κολλησει το power button και να ειναι πατημενο συνεχως.
  15. Καλησπερα, εχω αυτο το acer laptop και οταν πατάω να ανοιξει, ειτε δεν ανοίγει καθόλου, ειτε ανοιγει για λιγα δευτερόλεπτα και μετα κλείνει. Μια φορς εφτασε και μεχρι την εισοδο των windows. Νομιζω οτι το ειχα χτυπησει κατα λαθος ενω ήταν κλειστο μεσα στην τσαντα. Επισης οταν μετακινούσα την οθονη προς το πληκτρολόγιο, λιγο πριν φτασει στο πληκτρολόγιο ανοιγε και μετα έκλεινε. Του εβγαλα δισκους, μνημες και μπαταρια και δεν αναψε. Το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε ο επεξεργαστής φταιει και δε μπορει να κανει κατι επειδη ειναι κολλημένος πάνω στην μητρικη. Υπαρχει κατι να δοκιμασω η παει για πέταμα?
  • Δημιουργία νέου...