Προς το περιεχόμενο

Punker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    256
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.435 προβολές προφίλ

Punker's Achievements

  1. Υπάρχουν έρευνες που σχετίζουν τον NES πως επηρεάζει υπάρχων προβλήματα στην καρδιά.Εγώ που έχω πολλές αρρυθμίες (13,000 την ημέρα),λόγω ηλικίας δεν μου έδωσαν φάρμακο αλλά μου είπαν πως θα πρέπει να κόψω τον NES.Έπειτα από 15 χρόνια,έκοψα τον NES για αυτόν τον λόγο,πριν δεν έβρισκα λόγο να το κάνω.Έχω να πω πως η πρώτη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη χωρίς NES αλλά με ελληνικό αντί αυτού,ένιωθα συνέχεια κούραση και δεν μπορούσα να ξεξυπνήσω,και τώρα ακόμα λιγάκι.Όταν βλέπεις πόσο σε επηρεάζει η απουσία μίας ουσίας στην καθημερινότητά σου,καταλαβαίνεις πως μιλάμε για εξάρτηση πλέον..Αν με ρωτούσες τώρα βέβαια αν δεν είχα αρρυθμίες αν θα έπινα NES,θα σου έλεγα πως ναι ,ακόμα και τώρα, θα έπινα NES...Στα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας, το να κόψεις μία συντροφιά όπως είναι ο καφές,χωρίς ουσιαστικό λόγο, το βρίσκω αμελητέο...
  2. Καλησπέρα!Προς ηλεκτρολογους ισως η ερώτηση! Εχω ενα ψυγειο και το καλωδιο ειναι πολυ κοντο για να φτασει στην πριζα,η πριζα ειναι απλά πιο ψηλά στον τοίχο και δεν φτάνει για λιγότερο από 1 μέτρο,ίσως 50cm.Εχω ακουσει σε ψυγειο δεν βαζουν προέκταση και έχω κάτι προεκτάσεις που γράφουν πάνω 16Α 240-250V~(δεν ξερω αν θεωρούνται heavy duty cables αυτά) και κατι τετοια ,οι οποιες ειναι βεβαια απο 2.5 εως 5 μέτρα. Σε αυτην την περιπτωση,και εφ'όσον η εγκατάσταση νέας πρίζας ή η αλλαγή θεσης ψυγειου δεν ειναι εφικτές ,τι κάνουμε; Κυριολεκτικά για λίγο δεν φτάνει,υπάρχει ίσως κάποιο ειδικο καλώδιο μικρού μήκους που θα μπορεσω να συνδεσω το ψυγειο με την πρίζα;Το κύριό μου θέμα είναι η ασφάλειά μου και του σπιτιού. Σε όποιον μπει στον χρονο να μου απαντησει,πραγματικα ευχαριστώ!
  3. Είμαι μουσικός και μένω στο Ηράκλειο Κρήτης.Δουλεύω σεζόν και έχω 8 lives κάθε εβδομάδα (7 βραδινά και ένα μεσημεριανό).Κάθε φορά παίζουμε σε ξενοδοχεία εκτός Ηρακλείου ,μέχρι και Μίλατο,όπου απέχει 60 χιλιόμετρα από το σπίτι μου,άρα 60 πήγαινε-έλα 120 χιλιόμετρα.Το αμάξι μου είναι 1229 κυβικά. Πέρυσι,επειδή έμενα στο πατρικό μου,με συνέφερε να νοικιάσω σπίτι στην μέση των ξενοδοχείων που παίζω,μπας και γλιτώσω τίποτα,όπως και το έκανα.Φέτος έχω ενοικιάσει σπιτι στο Ηράκλειο για όλο το χρόνο και μου χτυπάει να νοικιάζω 2 σπίτια και να χρησιμοποιώ το ένα,οπότε αυτήν την φορά μένω στο Ηράκλειο και τα τρώω αναγκαστικά στις βενζίνες.Δεν μπορώ να βάλω αέριο διότι στο αμάξι λόγω εξοπλισμού (ηχεια,καλωδικα,οργανα,στέκες κτλ κτλ)δεν πέφτει καρφίτσα. Δεν έχω δει βενζινάδες να ψάχνουν τέτοιους φίλους,αλλά αν υπάρχει κανείς,ας μου στέιλει 😂! Έστω τα 3-4€,από το μισό λεπτό στο λίτρο είναι κάτι,και αφού τα δίνω που τα δινω τοσα λεφτά,γιατί να μην κερδίσω ό,τι μπορώ ; Σχετικά με το αυτοκίνητο και τις φθορές του..άστο..έχω κάνει πλούσιο τον μηχανικό μου !
  4. Καλησπέρα σε όλους. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς,έπειτα από προβληματισμό μου περί κόστους βενζίνης. Πλέον,έτσι όπως έχουν φτάσει οι τιμές,και λόγω της φύσεως του επαγγέλματός μου,κάνω καθημερινά μεγάλα δρομολόγια,χωρίς να είμαι επαγγελματίας οδηγός(δηλαδή απλά για να φτάσω στον προορισμό που εργάζομαι)και έχω πολύ μεγάλα έξοδα για τις βενζίνες που ξεπερνούν και το ίδιο μου το ενοίκιο.Με έναν πρόχειρο υπολογισμό,μου βγαίνουν οι βενζίνες περίπου 400€ τον μήνα. Πάντα χρησιμοποιούσα το βενζινάδικο Envirol που είναι διπλα στο σπίτι μου και έχω γίνει μέλος,ωστόσο οι παροχές στους εγγεγραμμένους ως μέλη πελάτες,δεν είναι ιδιαίτερα τρομερές,συγκεκριμένα έχω επιστροφή μισό λεπτό του ευρώ (0,005€) για κάθε λίτρο,που αν υποθέσουμε πρόχειρα πως στα 20€ βάζεις 10 λίτρα,είναι 5 λεπτά επιστροφή,και αυτά σε αγορές άλλων ειδών πέρα της βενζίνης(λάδια,παραφλού κτλ κτλ). Έχοντας στο μυαλό αυτά τα 400€ τον μήνα,τα οποία και δεν γίνεται να τα γλιτώσω,θέλω να ρωτήσω και την δική σας γνώμη αν υπάρχει κάποιο βενζινάδικο που να αξίζει να γίνω "συχνός" πελάτης,προσφέροντάς μου καλές,ή έστω καλύτερες από τις τωρινές μου,παροχές. Ευχαριστώ πολύ !
  5. Το getz δεν με τρελαίνει εμφανισιακά να σου πω την αλήθεια,μου θυμίζει πολύ το Atos και δεν θελω να παω σε παρόμοιο! Το i20 ωστόσο είναι πανέμορφο,αν το βρω σε αυτά τα χρήματα ,να το θεωρήσω αξιόπιστο ; Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Hyundai Atos του 1999 το οποίο γενικά μου έχει βγάλει πολλά προβληματάκια και με έχει αφήσει πολλές φορές,δυστυχώς ,ωστόσο είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς όμως,πλέον,χρειάζομαι κάτι πιο αξιόπιστο για να κινηθώ,κάτι που δεν θα μου βγάζει προβλήματα και θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου,καθώς δουλεύω καθημερινά τα καλοκαίρια και κάνω μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα(όλα σε εθνική βέβαια). Εντάξει,δεν λέω πως μπορεί να υπάρχει κάτι 100% τέλειο,ειδικά για μεταχειρισμένο και για τα λεφτά που δίνω,απλά ενδιαφέρομαι να ψάξω κάτι όσο πιο κοντά σε κάτι αξιόπιστο . Το budget μου είναι 3,000€-4,500€ ,για κάτι του 2006 και μετά και μέχρι 150,000 χλμ. Συγκεκριμένα μου έχουν προτείνει Yaris και Corsa. Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που να θεωρείται σχετικά αξιόπιστο ; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ!
  7. Όταν ένα προϊόν είναι overpriced,νομίζω λογικό είναι να μην πουλάει και να μη βγάζει κέρδος...
  8. Αν μπορούσα να το πάρω από Κρήτη,θα το τσιμπούσα αμέσως!
  9. Ναι παιδιά,όπως είπα ,το μόνο που θέλω είναι να ακούω μουσική χωρίς να αλλοιώνεται ο ήχος,σε ένταση όπου θα ακούω ! Όπως είπα παραπάνω,στην φάση που είμαι ,για να μην αλλοιώνεται ο ήχος πρέπει να είναι τόσο χαμηλά που αν ανοίξω το παράθυρο, στα 50-60 km/h δεν ακούς πλέον μουσική,μόνο αέρα! Τόνισα πως δεν έχω καμία τρελή απαίτηση,απλά να ακούω μουσική! Bolted γιατί κυριολεκτικά αυτές οι δύο λέξεις. 1. Να ακούω 2. Να είναι μουσική ! 😁
  10. Στην φάση που είμαι,δίνω στην λέξη "ποιοτικός" την έννοια της απουσίας παρασίτων
  11. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ! Πάντα νόμιζα πως θα χρειαζόμουν πάνω από 200-300 ευρώ για να έχω ποιοτικό ήχο!Θα το τρέξω και θα ενημερώσω !
  12. Τέλεια !Σαν σκεπτικό λέω να πάρω πρώτα την πηγή,μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις,να δω αν με καλύψει μόνο η αλλαγή της πηγής με τα ηχεία που έχω,και αν δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένος,να πάρω ένα άλλο σετάκι ηχείων επίσης!Απόψεις; Επίσης,η εγκατάσταση πηγής είναι εύκολη; Το ίδιο μέγεθος πρέπει να έχω και τώρα,έτσι φαίνεται,εκτός αν βγαίνουν με μικροδιαφορές,αρα δεν νομιζω να πρέπει να "πάρω" καθολου πλαστικό για να μπει.
  13. Άξίζει λέτε να βάλω κάτι τέτοιο λοιπόν ; https://www.skroutz.gr/s/20270847/Pioneer-MVH-S120UB.html
  14. Είδα το μοντέλο και το έψαξα!4x7 έγραφε,όντως καμιά κινεζιά θα είναι !!Λες να αλλάξω πηγή σε πρώτη φάση και μετά άμα χρειαστεί ηχεία;Λες να έχω βελτίωση με την αλλαγή πηγής ;
  • Δημιουργία νέου...