Προς το περιεχόμενο

mypagio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    327
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με mypagio

  • Ημερομηνία γέννησης 05/06/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ελευσίνα - Μαρούσι

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.973 προβολές προφίλ
  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 11:45 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητείται λευκό pc case σε άριστη κατάσταση με ενσωματωμένο RGB - ARGB Controller όπως έχουν τα Cougar Duoface II και Duoface Pro. Στείλτε μου τις προσφορές σας με PM. Τιμή αγοράς έως 50-60€ MAX Θα προτιμηθούν πωλητές από Αθήνα λόγω όγκου και ελέγχου προϊόντος. Μη στέλνετε άσκοπα μηνύματα του στυλ "έχω το τάδε αλλά το δίνω 80€". Θα διαγράφονται αμέσως. Είμαι ξεκάθαρος με το μπάτζετ μου.

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 11:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι παρακάτω οθόνες σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Είναι ελεγμένες, δεν έχουν χτυπήματα ή γρατζουνιές, δεν έχουν καμμένα πίξελ ή γραμμές. Δίνονται μαζί με τα καλώδιά τους. 1) LG W1943SB-PF 19'' PIANO BLACK (40 30 €) Τύπος Οθόνης: 18.5'' ιντσών Wide Έγχρωμη LCD με 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Χρόνος απόκρισης: 5ms. Μέγιστη Ανάλυση: 1366 x 768. 2) ASUS VE228H 21.5'' DVI + HDMI LED BLACK (70 50€) (ΠΩΛΗΘΗΚΕ) Τύπος Οθόνης: 21.5"(54.6cm) Wide Screen. Μέγιστη ανάλυση:1920x1080. Χρόνος απόκρισης: 5ms. Συνδεσιμότητα: VGA (Analog ), HDMI , DVI-D, 3.5mm Mini-Jack 3) LG 22M45D-B 21.5'' LED MONITOR FULL HD DVI BLACK (70 50€) Τύπος Οθόνης: 21.5" ιντσών LΕD με 16.7 εκατομμύρια χρώματα, ΤΝ Panel Μέγιστη ανάλυση:1920x1080. Χρόνος απόκρισης: 5ms. Συνδεσιμότητα: D-Sub x 1, DVI-D X 1. Όποιος πάρει και τις 3 2 μαζί η τιμή είναι στα 160 120€ 70€. Παραλαβή από τον χώρο μου για έλεγχο ή συνάντηση κατόπιν συνεννόησης. Παρακαλώ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Σεβαστείτε τον χρόνο μου. Επικοινωνία: Μέσω ΠΜ.

    1 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 09:55 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται ολοκαίνουρια premium stock cooler (ψήκτρα) AMD PRISM WRAITH στο κουτί της για AM4. Είναι αχρησιμοποίητη καθώς μπήκε απευθείας υδροψυξη. Η καλύτερη AMD RGB ψήκτρα που δεν χρειαζόταν αλλαγή καθώς κρατούσε πολύ χαμηλά τις θερμοκρασίες. Υπάρχουν 3 2 1τεμάχια. Τιμή στο Πλαίσιο 70€. Συνάντηση χέρι με χέρι αλλιώς αποστολή με 2€ box now μετά από κατάθεση.

    50 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 11:28 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλειται συλλεκτικο σετακι Guild Wars 2 σφραγισμενο (δεν εχει ανοιχτει ποτε) που ειχε δημιουργηθει απο την Steelseries. Περιλαμβανει ποντικι, ακουστικά on ear και 2 mousepad XL, ολα με την ποιοτητα και την εγγυηση της Steelseries. Ολα ειναι στη συσκευασια τους, αποθηκευμενα προσεκτικα και δινονται λογω ελλειψης χώρου. Η αξια τους ειναι πολυ περισσοτερη αν σκεφτει κανεις οτι μαζευτηκαν κατα καιρους με κοπο και καποια τα εφερα και απο ΗΠΑ γιατι δεν τα εβρισκα εδω. Μαζι θα δωθει και ΔΩΡΟ ενα funkopop (επισης σφραγισμενο) του King Joko. Περιοχη για συναντηση Βορεια και Ανατολικα προαστια. Αποστέλλεται στην επαρχια κατοπιν καταθεσης. Επικοινωνια Με PM

    120 €

  5. Συμφωνω αλλα πως θα το αποδειξω; Στα τεστ δεν βγαζει καποιο προβλημα. Θα μου πουνε οτι δουλευει κανονικα..
  6. Η έξοδος από όλα τα παιχνίδια μου γίνεται κανονικά με Exit Game.. Δεν το ξέρω το Crystal Disk Mark αν είναι να το δοκιμάσω.
  7. Καλησπέρα, αγόρασα πριν κανένα 6μηνο τον Adata XPG Spectrix S40G RGB SSD 2TB M.2 NVMe PCI Express 3.0 στην έκδοση των 2TB (δεν την βλέπω πια). Πιο πολύ τον πήρα για να περάσω τα παιχνίδια του steam μια και έχουν γίνει τεράστια πλέον. Στην πρώτη μεταφορά που έκανα μέσα από το Steam (γνωρίζω τη διαδικασία) άρχισε να μου βγάζει προβλήματα στα παιχνίδια και τα περισσότερα τα ξανακατέβασα. Από τότε κατά καιρούς μου "χτυπάει" αρχεία παιχνιδιών. Πχ ενώ ένα παιχνίδι το ανοίγω κάθε μέρα, κάποια στιγμή μου βγάζει error και στο verification μου βγάζει 10-20-50-100 προβληματικά αρχεία. Σε τέτοιο σημείο που να πρέπει να τα κάνω uninstall και να τα ξανακατεβάσω. Μήπως είναι θέμα του δίσκου; Στο εργαλείο της ADATA βγάζει όλα κομπλέ, με 100% υγεία κλπ. Παρ' όλα αυτά με απασχολεί ότι κατά καιρούς ΜΟΝΟ στον συγκεκριμένο δίσκο "χάνονται" / "χτυπιούνται" αρχεία. Το περίεργο είναι ότι έχω παιχνίδια και σε άλλους 3 δίσκους και σε κανέναν από αυτούς δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι συμβαίνει; το έχετε ξανακούσει; Και να το στείλω στην εταιρεία σκέφτομαι μη μου πούνε ότι είναι κομπλέ και μου το στείλουν πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
  8. Εγω παντως παρολο που τα pc μου υποστηριζουν την αναβάθμιση σε 11, θα τα κρατήσω οσο αντεξω. Με ενα καλο antivirus ειμαστε κομπλέ...
  9. Δεν μπορούν να ανταπεξελθουν αδερφε. Το συστημικο τους προβλημα ειναι οτι προκυπτουν θεματα που ΔΕΝ ξερουν πως να τα λυσουν γτ ειναι καινουργια (μηχανήματα, εξοπλισμος, ολα) . Ο τελευταιος τεχνικος που ηρθε (4ος και κανονικος τεχνικος οχι πιτσιρικια με μπλοκακι) ειπε επι λεξη "Μλκα τι εχουν κανει;;;; αυτο που συμβαινει δεν γινεται!!!! Πρωτη φορα το βλεπω" Αρα για αυτους εισαι πλέον ενα προβλημα λιγοτερο. Να σημειωσω εδω οτι, οσο και αν ακούτε "ναι το προωθησαμε να λυθει αμεσα", "ναι δωσαμε προτεραιοτητα" κλπ ΜΗΝ πιστεύετε τιποτα. Εχετε απλα παρει ενα νουμερακι βλαβης και περιμενετε υπομονετικα να ερθει η σειρα σας. Κανενας δεν θα σας δώσει προτεραιοτητα οσο και να κλαιγεστε. Ο μονος τροπος (αν τελικα θελετε να παραμεινετε) να λύσετε το θέμα σας και αυτο χωρις εγγυημενη επιτυχια ειναι να βρειτε καποιον γνωστό (βισμα) απο μεσα, να βαλει το case σας πιο πανω περνωντας τους αλλους που περιμενουν στην αναμονη. Επειδη και εγω εψαχνα να βρω καποια λυση μεσα στην απογοητευση μου, δυστυχώς αυτη ειναι η μαυρη αληθεια. Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν ουτε κατι αλλο που σας κρυβουμε. Εκτος αν ειστε τυχεροι... 😉
  10. Αυτο το πραγμα ακριβως ειπα και εγω. Τα λεφτα που παω να γλιτωσω (14 ευρω το μηνα) θα τα φαω σε χαπια, τηλεφωνα και ψυχιατρους (ναι ψυχιατρους, οχι ψυχολογους). 30 ημερες ειναι πολλες πλεον σε μια συγχρονη οικογενεια. Ενημέρωση , επικοινωνια, τηλεργασια, τηλεκπαιδευση, διασκεδαση κλπ ολα πλεον θελωντας και μη στηρίζονται στο ίντερνετ. Δεν είναι θεμα εθισμου. Ειναι θεμα πλεον ποιοτητας ζωης. Θα επρεπε εαν σε 1 εβδομαδα δεν εχεις ιντερνετ να θεωρειται ακυρο το συμβολαιο σου. Και οι μεσοβεζικες λυσεις Data στο κινητό δωρεαν ως backup δεν διορθώνουν τιποτα στο ελαχιστο. Ουτε τηλεδιασκεψη μπορεις να κανεις, ουτε να αντιμετωπισεις τον σύγχρονο ογκο δεδομένων που απαιτείται για τις καθημερινες αναγκες. Στο θεμα μας τωρα η Nova επαθε κοκομπλοκο, προφανως, με τη συγχωνευση καθως απο περυσι ειχε προχωρησει σε δραματικη μειωση προσωπικου, με το σκεπτικό οτι θα απορροφήσει κοσμο της WIND. Για να μην μακρυγορουμε αυτο, προφανως παλι, οπως εχετε καταλαβει, δεν εχει παει και πολυ καλα οποτε ο κοσμος που επελεξε αυτη τη χρονική περιοδο (απο μεσα Δεκεμβρη εως τωρα) να μετακινηθει, να ταλαιπωρείται απο πολλες αστοχιες λογω ελλειψης οργάνωσης, μη εγκαιρης εκπαιδευσης κλπ. Τι μπορει να γινει; 2 ειναι τα ενδεχομενα. Α) Οσοι σκεφτονται μετακινηση προς NOVA αλλα ειναι απαραιτητο το ιντερνετ για αυτους να μην κάνουν καμια κινηση γιατι εαν κατσει μια στραβη θα φατε εναν μηνα τουλαχιστον, στο νερο, σε τηλεφωνα μηνυματα κλπ και ακρη δεν θα βγαλετε αφου δεν μπορουν να αντιμετωπίσουν διαφορετικα την κατασταση. Μεινετε εκει που ειστε κανεναν χρονο ακομα και μολις ομαλοποιηθει η κατασταση το ξανασυζητατε. Β) Οσοι τωρα εχετε ηδη μπει σε αυτον τον κυκεώνα και δεν βγαζετε ακρη ή οπλιστείτε με τεραστια υπομονη και περιμενετε, ή ακολουθηστε διαδικασιες ΕΕΤΤ. Καταγγελια μετα απο 6 εργασιμες, κρατειστε ολα τα αποδεικτικά (chat logs, mails κλπ) και μετα αναζητειστε αλλο παροχο. Ειλικρινα ετσι οπως ειναι η κατάσταση τωρα, εαν αντιμετωπιζετε προβλημα, πριν τον μηνα μην περιμενετε προκοπη ακομα και εαν ειναι κατι απιστευτα απλο. Αυτη ειναι η γνώμη μου και οι συμβουλές μου βαση της προσφατης εμπειριας μου και χωρις να εχω ξεμπλέξει ακομα. Καλο κουραγιο και καλη δυναμη.
  11. Απιστευτη ταλαιπωρια και απο εμενα. Μεταφορα απο Cosmote λογω κοστους στη NOVA FTTH. Δεσμεύουν την γραμμη απο Παρασκευή 10 Μαρτιου οποτε και κοβεται το internet. Κούμπωνω επανω τον ρουτερ που εχω παραλαβει απο NOVA και δεν παιζει. Επειδη δεν ξερω τι εχει παιχτει ενημερωνω την Cosmote αφου η NOVA μου λεει οτι η γραμμη μου δεν εχει ενεργοποιηθει. Κλεινω ραντεβου με τεχνικό της Cosmote για Τρίτη 14 Μαρτιου. Το Σαββατο στις 11 κούμπωνω τον ρουτερ της Nova και παίζει σαν 24αρα. Ερχεται την Τριτη ο τεχνικος της Cosmote και με ενημερώνει οτι η Nova εχει δεσμευσει τη γραμμη απο την Παρασκευη και περιμενει ενεργοποιηση. Παραλληλα κοβεται και το Internet. Μου κλεινει ραντεβού η Nova για τεχνικο την Πέμπτη 16 Μαρτιου, αφου καταλαβα οτι εχουν χασει τα serial number του ρουτερ. Ερχεται την Πέμπτη 16 Μαρτιου ο τεχνικος της NOVA και μου λεει οτι δεν του ενεργοποιει το αιτημα και τους εχει στειλει τα serial και με σχολια. Παρασκευη 17 το μεσημερι ερχεται το ιντερνετ με 87 mbps, χωρις να εχει ενεργοποιηθει η γραμμη μου. Λεω οκ δεν το πειράζω μη μείνουμε σ/κ χωρις ιντερνετ. Κυριακη μεσημερι στη 1, μου ερχεται μήνυμα "Καλως ηρθατε στη NOVA, ενεργοποιηθηκε η γραμμη σας." Απο εκεινη τη στιγμή δεν εχω ιντερνετ. Μετα απο ατελειωτα τηλεφωνα με ενημερωσαν οτι υπαρχει καποιο θεμα με τα serial που πρεπει να περασει καποιος. Τους λεω 10 μερες δεν μπορει καποιος να βαλει τα serial? Μου λενε, οτι ειναι θεμα του τεχνικου κλιμακιου και δεν μπορούν να μου απαντησουν. Το link της βλαβης με sms που μιυ εστειλαν απο 16 του μηνος ενημερωση, εχει φτασει 22 Μαρτιου. Επειδη λοιπον (απο αυτα που διαβαζω) εγω δεν μπορω να μεινω χωρις ιντερνετ 1 μηνα λογω 2 ατομων τηλεργασιας και 3 μαθητων με εργασιες, γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αιτημα υπαναχωρισης; να ξαναγυρίσω στην Cosmote να ησυχάσω. Τι επιπτωσεις θα εχω; Ευχαριστώ προκαταβολικα για τον χρονο σας και συγνώμη για το σεντονι.
  12. Απλα βλεπω οτι στο Skroutz τελευταια το εχουν καταθαψει. Οτι υπερθερμενεται, οτι εχει χαμηλοτερη ταχυτητα απο το default, οτι κανει αποσυνδεσεις κλπ. Με ενδιαφερει και ημουν έτοιμος να παω να το παρω (μενω και κοντα) αλλα με αυτα προβληματιζομαι..
  13. Εχει βγει και V3 με 2 ευρω διαφορα. Καλυτερο το V3?
  14. Αυτο υποστηριζει οπως mesh και wifi 6? Επειδη ειναι κοντα στα λεφτα ποιο ειναι καλύτερο; το asus που ανεβασα ή αυτο το tplink?
  • Δημιουργία νέου...