Προς το περιεχόμενο

flyk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    245
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με flyk

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.913 προβολές προφίλ

flyk's Achievements

  1. Καλημέρα σάς, Πήρα πριν λίγες μέρες ένα toyotomi umi eco 12αρι. Το πέρασα όλα καλά αλλά έχω θέμα με το WiFi. Έκανα όλη την διαδικασία όπως έλεγε για να το συνδέσω με το ρούτερ. Όταν το κινητό μου είναι συνδεμένο με το wifi του σπιτιού μπορώ να το δουλέψω όπως θέλω αλλά αν φύγω από το σπίτι και είμαι συνδεμένος με δεδομένα κινητού δεν μπορώ να δώσω εντολές. Η εφαρμογή που έχει το κλιματιστικό είναι η ewpe smart . Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω;
  2. flyk

    PlayStation 5 Topic v2

    Όχι δεν χρησιμοποιώ ακουστικά πάνω, τα έχω με bluetooth. H αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει αυτό. Πέφτει πολύ γρήγορα. 1 ώρα παιχνιδιού πχ σήμερα και έπεσε στην 1 γραμμή.
  3. flyk

    PlayStation 5 Topic v2

    Καλησπέρα, η μπαταρία του Dualsense μου αδειάζει πολύ γρήγορα. Ακόμα και σε απλά παιχνίδια (PES, ratchet and clank) τελειώνει περίπου στις 1.30-2 ωρες. Είχε κάποιος τέτοιο θέμα; το καλύπτει η εγγύηση;
  4. flyk

    Πρόβλημα LG OLED 55B7V

    Καλησπέρα σας, Έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση (μοντέλο 2017) που δημιούργησε πρόβλημα πριν λίγο καιρό. Αλλάζει κάποια χρώματα και ειδικά το κίτρινο που το δείχνει λαχανί. Το πράσινο επίσης το δείχνει πολύ πιο φωτεινό. Είναι εκτός εγγύησης και όταν μίλησα με έναν τεχνικό (είμαι επαρχία κοντά σε Θεσσαλονίκη) μου είπε ότι μάλλον θέλει πάνελ αλλά πρέπει να την δει για να ξέρει σίγουρα (κόστος μόνο για να την ψάξει 50€). Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα πάνελ γιατί δεν βρήκα πουθενά για αυτό το μοντέλο? Αξίζει να ασχοληθώ η μπορεί έστω να μετριαστεί κάπως με ρυθμίσεις ώστε να λειτουργεί περιστασιακά ως δεύτερη τηλεόραση.
  5. Καλημέρα σας, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γράφω εδώ. Παρέλαβα χθες από e-shop μια Nitro 560. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει μέσα στην συσκευασία βίδες και τάπες και αυτά τα εξαρτήματα για να την συναρμολογήσω. Μίλησα μαζί τους για να μου στείλουν αλλά δεν έχω ακόμα απάντηση. Είναι στάνταρ αυτές οι βίδες? μπορώ να πάω σε ένα μαγαζί και να πάρω από εκεί? Ή η λύση είναι να την επιστρέψω πίσω και να ζητήσω αλλαγή?
  6. flyk

    Genesis Nitro Camo 560 134.9€

    Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? είμαι σε αναζήτηση gaming chair αυτόν τον καιρό, δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό (1,80-85κγ)
  7. flyk

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Φίλε και εγώ το 7216b έχω, αγορά από γερμανό πριν ένα χρόνο. Αλλά να ξέρεις ότι είναι αθόρυβο στα απλά παιχνίδια. Όταν θα παίζεις παιχνίδια που υποστηρίζουν HDR ακούγεται πολύ. (πχ God Of War, The Last of Us part II, GoT, Horizon) Αν βέβαια έχεις και τηλεόραση που το υποστηρίζει.
  8. Ευχαριστώ TS. ήμουν σε αναζήτηση κινητού μέχρι 100€ για γονείς και νομίζω σε σχέση με τα άλλα που παίζουν σε αυτή την τιμή αξίζει. Γράφει επίσης στο gsm ότι έχει google services.
  9. flyk

    PlayStation 5 Topic v2

    Να ρωτήσω κάτι, Στα παιχνίδια του ps4 που θα πάρουν upgrade θα μπορείς να τα παίξεις με το χειριστήριο του 4? Ρωτάω γιατί στο 4 έχω 3 χειριστήρια να κρατήσω κάποιο αν είναι.
  10. Την είδα και εγώ. Θα συμφωνήσω με τους από πάνω, βλέπεται μονορουφι και για ελληνική παραγωγή είναι πάρα πολύ καλή. Αυτά που με ξενέρωσαν (λίγο-δεν μου χάλασαν καθόλου την διασκέδαση) είναι: Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο: Γενικά είναι μια πολύ καλή ελληνική σειρά. Σίγουρα θα περιμένω να βγει και η 3η σεζόν και να την δω αμέσως.
  11. flyk

    The Last of Us Part II [PS4]

    Να πω και εγώ την γνώμη μου για το παιχνίδι. Το 1ο Last of Us ήταν από τα αγαπημένα μου ever και για αυτό πήρα κατευθείαν το part ii. Το τερμάτισα 2 φορές και έχω να πω τα παρακάτω. Αρνητικά Στα θετικά Σύνοψη μου είναι ότι είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σαφώς δεν είναι τέλειο αλλά δεν παύει να είναι εξαιρετικό. Έχοντας παίξει GOT, DOOM eternal (δεν είμαι φαν αυτού του είδους) και FFVII μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα το The Last Of Us part II. Και το GOT είναι εξαιρετικό παιχνίδι αλλά το βάζω ένα κλικ κάτω. Όσον αφορά το τέλος: Γενικά δεν βλέπω το gaming ως μέσο μόνο για να περάσω την ώρα μου. Το βλέπω και ως μορφή τέχνης και τέτοιου είδους παιχνίδια με κάνουν να συνεχίζω να παίζω και να μην βαριέμαι γιατί ακριβώς μου εγείρουν συναισθήματα όλων των ειδών. Οπότε για εμένα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Σίγουρα θα το ξαναπαίξω στο 5 (όταν το πάρω και βγει και patch)
  12. flyk

    PlayStation Plus [PS Plus]

    όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. δεν λήγει. εγώ είχα πάρει από γερμανό και την ενεργοποίησα μετά από 4-5 μήνες περίπου. Βέβαια αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα free games που δίνει μηνιαία καλό είναι να την ενεργοποιήσεις και να τα κάνεις claim από την εφαρμογή.
  13. https://www.gamesradar.com/playstation-plus-collection-game-list/ πρέπει να έχεις ps plus και ps5.
  14. Επικοινωνία με Κωτσόβολο πριν λίγο και με ενημέρωσαν ότι όλες οι προπαραγγελίες θα καλυφθούν πριν τις γιορτές. Ελπίζω να ισχύει. Επίσης αγόρασα από εκεί το Dualsense και το Dualoshock για φίλο. Παραγγελία στις 26/11 και στις 1/12 το είχα στο σπίτι (μένω επαρχία). το έστειλαν με γενική ταχυδρομική. Γενικά και εγώ που έχω παραλάβει 3 παραγγελίες τελευταία ήρθαν σε κανονικά πλαίσια (2 γενική ταχ και 1 speedex).
  15. flyk

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Το χειριστήριο μου κάνει αυτό το drift(πάει δηλαδή μόνιμα πάνω μόλις το κάνω προς τα κάτω.) Είδα 2 βιντεάκια από yt και μπορώ να πω ότι για λίγες ώρες η μέρες φτιάχνει. Αλλά πάντα το ξανακάνει. Υπάρχει κάποια μόνιμη λύση; Επίσης για βάση φόρτισης για τα χειριστήρια αυτές οι φθηνές στα 7-10€ κάνουν δουλειά; Η πρέπει να πάω στην γνήσια;
  • Δημιουργία νέου...