Προς το περιεχόμενο

konstantinos125

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    147
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.784 προβολές προφίλ

konstantinos125's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

5

Φήμη

  1. Κατι με παραπανω watt δεν θα ταιριαζει..?Επισης θα υπαρξει διαφορα στην αποδοση? Ο κανονικος δισκος δεν εχει αλλαχτει ποτε αλλα με τον ssd υπηρξε μεγαλη διαφορα, το λειτουργικο ειναι windows 8.1 και τον επεξεργαστη θελω να τον αλλαξω γιατι μονο με το chrome ανοιχτο φτανει load 70% 😜
  2. Καλησπέρα σας, θα ηθελα την βοηθεια σας για να αναβαθμισω το λαπτοπ HP Pavilion dv7-2030ev...To laptop ειναι αρκετα παλιο αλλα του εχω αλλαξει ηδη τις ram απο 2 σε 4gb και εχω προσθεσει εναν δευτερο δισκο SSD...Aυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν αξιζει να αλλαξω επεξεργαστη κι αν ναι ποιον θα προτεινατε..? Ο τωρινος επεξεργαστης ειναι ο Core 2 Duo P8600..!!!
  3. Η διαιρεση γίνεται με ρουτινα για πραγματικους πρεπει να το ψαξω.. Θα ηταν η πιο ευκολη λυση απλα δεν ξερω καθολου την διαδικασια..πχ αν χρειαζεται κ τι εντολες για να τρεξει σε ασεμπλι
  4. Kαλησπερα..Προσφατα μου ανατεθηκε ενα προτζεκτ στην σχολη μου το οποιο αφορα τους υπολογισμους με σειρές των sin, cos, tan, arcsin, arccos και arctan...Eπειδη φανταζομαι θα ειναι λιγο δυσκολο να γραφτει κωδικα εξ αρχης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχουν καπου ετοιμες ρουτινες ή εστω καποιος οδηγος στον πως μπορω να ξεκινησω την εργασια..!! Υγ.Το προγραμμα που χρησιμοποιειται ειναι το AVR STUDIO..!!
  5. και ποσο μπορει να κοστισει ολο αυτο?!
  6. Το μονο που μπορεσα να βρω ειναι αυτη η φωτογραφια και καποια βιντεακια στο youtube στα οποια τους αλλαζουν τα παντα..!!
  7. Στο ebay μετχαχειρισμενο το βρισκω 100 κ μονο για ανταλλακτικα 30...δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα οι τιμες βεβαια...αυτο που προτεινεις ειναι μια καλη λυση..αρκει να βρω μαγαζι που θα εχει ορεξη να ασχοληθει γιατι οι πιο πολλοι μ λενε οτι δεν επισκευαζουν...!!ευχαριστω παντως για την ιδεα σου
  8. Προφανως εχει συναισθηματικη αξια αλλα εκτος αυτου δεν νομιζω να βρω παρομοιο στα τζαμπο με 20 ευρω,συν του οτι εχεις αλλη ικανοποιηση να φτιαχνεις κατι που ειναι του 29!! χρονων...!! Eιναι στα 27mhz...!!
  9. Καλησπερα σας..Μετα απο καιρο βρηκα ξεχασμενο ενα παλιο τηλεκατευθυνομενο τζιπακι του οποιου εχει χαθει η κεραια και το χειρηστηριο..Yπαρχει καποιος που να γνωριζει αν μπορει να επισκευαστει και με τι κοστος..?Το τζιπακι ειναι το radio shack off roader 4χ4 του 88 αν θυμαμαι καλα...!!!
  10. Oποτε με απλη διαγραφη στην ουσια θα γινετε και η απεγκατασταση τους?
  11. Καλησπερα στο forum..Kατ αρχην να πω οτι στο υπολογιστη μου εγω 2 σκληρους δισκους εναν ssd για τα windows και εναν για τα προγραμματα..Μετα απο ενα φορματ που εκανα λοιπον στον SSD ηθελα να απεγκαταστησω και καποια προγραμματα...Παω λοιπον στον πινακα ελεγχου αλλα μου εδειχνε μονο τα προγραμματα που ειχα κανει εγκατασταση μετα το φορματ...Κατα συνεπεια τα παλια προγραμματα και οτι παιχνιδια ειχα στον αλλο σκληρο να μην μπορω να τα απεγκαταστησω...Yπαρχει καποιος τροπος να τα απεγκαταστησω ή ακομα καλυτερα να τα βαλω στην λιστα των προγραμματων για απεγκατασταση στο control panel.? ΥΓ εχω δοκιμασει προγραμματα οπως perfect uninstaller και revo
  12. Πολυ ωραια παρομοιωση απλα στην πρεοκειμενη ας πουμε οτι το pc θα αγοραστει για πιο καθημερινο σκοπο χωρις να εχει τα τελεια γραφικα..κυνηγοντας παντα το vfm Πιστευεις οτι αξιζει η αγορα μια μεταχειρισμενης gaggia baby...?Eπισης εχω βρει στο EBAY αρκετα καλες τιμες κοντα στο μπατζετ μου,αξιζει?
  • Δημιουργία νέου...