Προς το περιεχόμενο

DigitalElf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    552
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με DigitalElf

  • Ημερομηνία γέννησης 22/08/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Καβάλα
  • Ενδιαφέροντα
    PC Modding, 3D Printing.

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.670 προβολές προφίλ
  1. Το κοιτούσα και εγώ σήμερα αλλά χωρίς αντικαταβολή και με τόσες πολλές αρνητικές δεν παραγγέλνω. Αν είχε αντικαταβολή θα τον έπαιρνα.
  2. Καλησπέρα. Χρειάζομαι ένα αφυγραντήρα για το εργαστήριο μιας και είναι υπόγειο, 20τ.μ. Μετά από αρκετό διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα στον Puredry PDD 85300 Famous Mykonos. Ειναι καλή επιλογή ο συγκεκριμένος, έχετε κάποια αντιπρόταση?
  3. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει επισκευές πλακέτας; Έχω μια πλακέτα Duet 2 που χρειάζεται να επιδιορθωθεί.
  4. Ευχαριστώ για της απαντήσεις και για τον χρόνο σας. Μόλις παρήγγειλα μια b450 μητρική, better safe then sorry. Καλή συνέχεια και καλές γιορτές.
  5. Θα πάω σε 5800x. Παιχνίδια δεν παίζω. Ο υπολογιστής είναι καθαρά για 3d design και rendering.
  6. Ναι το γνωρίζω ότι δεν υπάρχει στην λίστα, την έχω τσεκάρει. Αν δεν βρω κάτι θα πάω σε b450.
  7. Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι μια μητρική b550 αλλά επειδή έχω ήδη τον 2700x θα ήθελα να μπορώ να συνεχίσω να τον δουλεύω μέχρι να πάρω καινούργιο επεξεργαστή. Ξέρω ότι επίσημα δεν υποστηρίζεται η σειρά 2000. Αλλά έχω διαβάσει ότι στης μητρικές με 32mb bios είναι δυνατό. Έχει κανείς να προτείνει κάποια? Αν δεν βρω θα πάω σε b450 μιας και η x570 είναι έξω από το budget που θέλω να διαθέσω. Σκεφτόμουν για b550m steel legend μιας και αυτά τα χρήματα είναι τα περισσότερα που θέλω να διαθέσω. Ευχαριστώ
  8. Άστα φίλε μου. Εγώ μένω σε ορεινή περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και ενώ είχα 100 και έπιανε 100, μου έδωσαν τζάμπα αναβάθμιση στα 200 και πιάνω μόνο 120/130. Απατεώνες. Μόνο το upload τους σώζει που είναι 20 αλλιώς... Πέραν της πλάκας αν δεν έχεις fiber να βάλεις, και εγώ εκεί ήμουν και χαμηλότερα. Όλα άλλαξαν με το που πήγα στο fiber.
  9. Συστατικά 50 γρ κουάκερ βρώμη 350 ml γάλα ή νερό, ή ένα μείγμα και των δύο Ελληνικό γιαούρτι, αραιωμένο με λίγο γάλα και καθαρό μέλι, για το σερβίρισμα Μέθοδος ΒΗΜΑ 1 Βάλτε 50 γραμμάρια βρώμης σε κατσαρόλα, ρίξτε 350 ml γάλα ή νερό και πασπαλίστε με μια πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να πάρει βράση και σιγοβράζουμε για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας από καιρό σε καιρό και προσέχοντας να μην κολλήσει στον πάτο του τηγανιού. ΒΗΜΑ 2 Ή μπορείτε να το δοκιμάσετε σε φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε το χυλό βρώμης, το γάλα ή το νερό και μια πρέζα αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ ανθεκτικό στα μικροκύματα και, στη συνέχεια, ψήστε τα μικροκύματα στο High για 5 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι τη μέση. Αφήστε να σταθεί για 2 λεπτά πριν φάτε. ΒΗΜΑ 3 Για το σερβίρισμα, ρίχνουμε σε μπολάκια, ρίχνουμε με κουτάλι ελληνικό γιαούρτι, αραιωμένο με λίγο γάλα, και περιχύνουμε με μέλι. Αν δεν θέλετε να ενοχλείτε να βγάλετε τη ζυγαριά το πρωί, θα χρειαστείτε 1 κούπα βρώμη και 2¼ κούπες υγρό. (Κάθε κούπα θα κάνει, αρκεί να χρησιμοποιείτε το ίδιο και για τις δύο μετρήσεις) Έτσι το τρώνε στην Μεγάλη Βρετανία, porridge λέγεται.
  10. Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω από aliexpress ένα προϊόν με τελική τιμή €158,44, τρόπος αποστολής AliExpress Premium Shipping. Γνωρίζει κανείς πόσο θα πληρώσω extra για να παραλάβω? Ευχαριστώ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι υπάρχει νήμα για αγορές από το AliExpress. Αν μπορεί κάποιος moderator να το μεταφέρει εκεί θα το εκτιμήσω.
  11. Έχεις δίκαιο. Δεν το διάβασα εγώ σωστά!
  12. Εγώ βρίσκομαι Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Παρόλα αυτά πήρα αντί για 55€, 45€. Έτυχε σε κανέναν άλλο αυτό?
  13. http://www.e-shop.gr/kastania-lanberg-nt-0808-me-epektasi-me-9-ypodoxes-kai-6-mytes-p-TLS.141071 Κάτι τέτοιο λογικά θα σου κάνει.
  14. Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα! Ψάχνω το install από SQL Server 2005. Δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά. Και είπα να φτιάξω αυτό το θέμα μπας και το δει κανείς που έχει τα αρχεία!
  • Δημιουργία νέου...