Προς το περιεχόμενο

internetakis1994

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    343
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με internetakis1994

  • Ημερομηνία γέννησης 11/06/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  • Ενδιαφέροντα
    ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Casper Moon

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.229 προβολές προφίλ

internetakis1994's Achievements

  1. internetakis1994

    Ακουστικά

    Καλησπέρα όλοι έχουμε το συνηθισμένο πρόβλημα με τα ακουστικά που βγενουν, ΗΔΙΚΑ όταν τρέχουμε,θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ακούστηκα (ψείρες) που να μη βγαίνουν.
  2. NAI TO BALA STO 0 ALA TPT Μηπώς είναι παλιά τα καλώδια που έχω θέλει καινουριου τύπου?
  3. δεν υπαρχουνε αυτα που λες ειναι τελιος εξελιγμένο αυτά έχει https://imgur.com/l4FISQ9
  4. Εχώ προχορημένο driver επάνω δεν έχω παλιο που δείχνεις εσύ αυτό έχω https://imgur.com/A9elok4
  5. https://imgur.com/rVkIoO9 μα σασ λέω ότι έκανα φορμάτ και δεν λύθηκε μήπως είναι θέμα hardware και όχι software?
  6. ναι δοκίμασα!!! όλα τα είδη καλωδίων! το περιέργο είναι ότι όταν τραβάω φότο μεσω print screan δεν φένετε το βλέπω μόνο εγώ με τα μάτια μου
  7. Καλησπέρα σας έχω ένα πσ με μια κάρτα ΑΜΔ το θέμα μου είναι ότι έχει γύρω γύρω απο την οθόνη ένα λεπτό μάυρο πλαίσιο με φορμάτ δεν λύνεται δοκίμασα 5 διαφορετικές οθόνες και το αποτελεσμα? μεταδοθηκαν και στίς 5 οθόνες το μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο και δεν φεβγει με τπτ δοκίμασα να κάνω φορμάτ με όλες τις 5 οθόνες και δεν φεύγει το μαύρο πλαίσιο.....τη μπορεί να φτέι ρε πεδια????? όπια οθόνη και να βάλω πάνω στο σύστημα μου!!!! αποκτάει μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο!!!!! Για να δώ ποιος μάγκας θα βρεί τη λύση!!!!!! Δοκίμασα και στην ενσωματομένη του επεξεργαστή έξοδο και παλι τα ίδια οποτε ??????
  8. Δεν ξοδέβο τπτ γιατί απλά πέφτω ψόφιος μετά τη δουλειά οπότε πές 5μήνες επι 600 =3000 ευρώ κάνω τπτ ?
  9. η βασικη μου ερώτηση είναι για να νοικιάσεις η να αγοράσεις σπίτι πρεπει να έχεις δουλειά χειμώνα καλοκαίρι η μπορείς και με εποχιακή???
  10. Καλησπέρα σας είμαι 23 χρονών έχω τελειώσει με στρατό και δουλεύω εποχιακά σε ένα ξενοδοχείο,γ γίνεται μόνο με (εποχιακή δουλειά) να νικιάσω σπίτι? (η πρέπει να βρω κάτι χειμώνα καλοκαίρι?) και τελευταίο τη αξήζη περισότερο η ενοικιάση η η αγορά? (πρώτη φορά νοικιάζω και δεν έχω ιδέα παρακαλώ εξηγήστε μου αναλυτικά) ευχαρηστώ!!!!!!!
  11. Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα ενώ η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας για να κλείσω το πσ,αφού κλείσω το πσ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : <Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη η οθόνη σας θα τεθεί σύντομα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας>> και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης . Μπήκα μέσα στο μενού της οθόνης απενεργοποίησα το smart energy saving στο off Αλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι …… Καμιά λύση ;
  12. Καλησπέρα είναι κάποιες ρυθμίσεις που δεν ξέρω πώς να τις βάλω στο παραπάνω μόνιτορ Smart energy saving: χαμηλό,υψηλό η στο off? SUPER RESOLUTION : υψηλό,μέσο χαμηλό η στο off? DFC: ON η OFF? OSD Κλείδωμα: on η οff? Αυτόματη αναμονή: 4ώρες, 6ωρες , 8ωρες η off?
  13. Απαντήστε στο θέμα μου με είπανε να το ποστάρω εδώ για βοήθεια ! http://www.insomnia.gr/topic/659216-a%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/
  • Δημιουργία νέου...