Προς το περιεχόμενο

Galaxia

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    650
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Galaxia's Achievements

  1. Αισχρό, απαράδεκτο, επίκαιρο. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ μου ΗΡ (γιατί τα δεδομένα μου είναι εξαιρετικά πολύτιμα και τέτοια)
  2. H αλήθεια είναι ότι αυτή η κατάσταση είναι τρομερά ενοχλητική και θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να σταματήσει... Τα πρόστιμα είναι μια λύση.
  3. Εξελίσσεται σε υπερεργαλείο ο Opera αλλά είναι λίγο creepy να είναι όλα σε ένα. Αν κρασάρει αυτός, μπορείς ακόμα να χρησιμοποιείς τα apps ξεχωριστά από τη συσκευή σου; Ή συνδέονται άμεσα και είναι ή το ένα ή το άλλο;
  4. O καθένας ό,τι μπορεί κάνει ρε παιδιά, πιθανόν να μην την έπαιρνε να μπει δυναμικά με ναυαρχίδα...
  5. Αυτό που ισχύει αθτή τη στιγμή είναι ότι αν ζεις στο εξωτερικό και έχεις sim της χώρας στην οποία ζεις, μπορείς να κρατήσεις και την κάρτα sim της Ελλάδας για να τη χρησιμοποιείς όποτε έρχεσαι - αρκεί κάθε 3 μήνες να βάζεις ένα ποσό στην κάρτα. Τώρα θα μπορείς ακόμα να το κάνεις αυτό; Ή θα μπορείς να το κάνεις ΜΟΝΟ αν δεν χρησιμοποιείς συστηματικά την Ελληνική sim?
  6. Το παλιό Blade Runner ήταν πραγματικά πρωτοπορειακό, αλλά και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό από το trailer. Θα λείπει ο Vangelis όμως...
  7. Πόση ώρα χρειάζεται για να "φορτίσει" ένα ηλεκτρικό όχημα;
  8. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει παραγίνει το κακό με τους θρασύδειλους που κρύβονται πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο.
  9. Δίκοπο μαχαίρι, αλλά από την άλλη πλευρά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις στο βαθμό που κυκλοφορούν πλέον. Δεν συμφωνώ με τέτοια μέτρα περιορισμού, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο τρόπο.
  10. Μερικά χρόνια πριν θα το θεωρούσαμε αδιανόητο, τώρα απλά είναι Κυριακή...
  11. Δε με χαλάει η γυάλινη πλάτη, αλλά δε σπάει εύκολα;
  12. Μεγάλη καφρίλα επίθεση σε νοσοκομεία
  13. Είμαι σίγουρη ότι κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ...
  14. Η πλάκα είναι πως όταν όντως θα κουμπώσουν τσιπάκι στη μέλισσα, εμείς θα κοιτάμε σα χάνοι.
  • Δημιουργία νέου...