Προς το περιεχόμενο

v.sarantakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    176
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με v.sarantakos

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.745 προβολές προφίλ

v.sarantakos's Achievements

  1. v.sarantakos

    iPhone 14 Pro Max deep purple 128gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 01:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς ίχνος χρήσης. Εγγύηση μέχρι 6/2024 Μπαταρία 97% Κουτί χαρτιά υπάρχουν Ανταλλαγές μόνο με Samsung s23 ultra και s24 ultra φυσικά σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση όπως το δικό μου, με τις ανάλογες διάφορες!! Ευχαριστώ Βασίλης.

    1 €

  2. v.sarantakos

    Samsung Galaxy Watch

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/03/2024 06:15 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Το ρολόι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η μπαταρία του κρατάει ακόμη 3 ημέρες (αξιοσημείωτο αφού νεότερα μοντέλα Samsung δεν βγάζουν 2 ημέρες) Φυσικά ΕΚΤΟΣ εγγύησης Κουτί, βάση φόρτισης με επιπλέον 2 λουράκια. Όλα μαζί 80€ Δεν κάνω αποστολές, ούτε ανταλλαγές… Ευχαριστώ Βασίλης.. Quick Specs Οθόνη: 1.2" Ανάλυση: 360 x 360 pixels Εσωτερική μνήμη RAM: 768 MB Οθόνη αφής: ✅ Σχήμα: Στρόγγυλο GPS: ✅ Αδιάβροχο: ✅

    80 €

  3. Όλα για το χρήμα !!!!! Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για ανταγωνισμούς κλπ!!
  4. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αν και καθυστερημένα, καλή κίνηση.
  5. Μετά την σειρά 5 περιμένω να τα κάνουν με γωνίες και πάλι!!! Μακάρι.
  6. Καλημέρα Σίγουρα είστε πολύ περισσότερο ψαγμένος και ενημερωμένος. Αντιμετώπιζα πρόβλημα με εκτυπώσεις (office 2016) άλλαζε την γραμματοσειρά. Ευχαριστώ πάντως για την διόρθωση και συγνώμη αν έκανα κάτι λάθος. Sorry για την αναστάτωση που δημιούργησα. Το αντιμετώπισα όμως σε 5 pc με Win 1803 και παλιότερες εκδόσεις. Όπως και να έχει ευχαριστώ.
  7. Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά είχα τρέξιμο σήμερα και θέλοντας να βοηθήσω το ανέβασα. Αντιμετώπισα το πρόβλημα ψάχνοντας από την στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα μέχρι την απεγκατάσταση τους.
  8. Καλημέρα σε όλους Κάντε uninstall τα παρακάτω update KB4480961 KB4487044 KB4487026 Δοκιμάστε και πείτε μου.
  9. v.sarantakos

    Πάγωμα PC

    Καλημέρα σε όλους Εδώ και μερικές ημέρες το PC μου παρουσιάζει το παρακάτω πρόβλημα. Κάνει κανονικά εκκίνηση και μετά από 5 λεπτά παγώνει και δεν ανταποκρίνεται. Το κλείνω πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο εκκίνησης Κάνω κανονικά πάλι εκκίνηση και δεν ξαναπαγώνει. Δεν το έχω δοκιμάσει μέσα στην ημέρα για να δω αν το κάνει ξανά αλλά όσες επανεκκινήσεις και να κάνω την πρώτη φορά δεν ξαναπαγώνει. Έχω τρέξει διαγνωστικό για τις μνήμες και είναι οκ έχω βάλει στο power να μην κλείνει ποτέ ούτε USB ούτε οθόνες Έχω ενημερώσει drivers σε ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι και κάρτα γραφικών. ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Καλημέρα Είναι δυο καταγραφικά ένα στο εξοχικό TurboX και ένα στο γραφέιο, που θα το δώ και θα σας πώ γιατι δεν θυμάμαι. Ηταν πακέτο με 4 κάμερες καλωδιώσεις και καταγραφικό. Domain είχα κάνει για του γραφείου στο Noip.com αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
  11. Οκ σε ευχαριστώ και πάλι, λογικά γι ανα είμαι οκ θα χρειαστώ 2 για να έχω σίγουρο μοίρασμα σε όλο το σπίτι που θα λαμβάνει.
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση σου Καλώδιο είναι αδύνατο γιατί είναι χωράφια και περνάμε και έναν δρόμο οπότε!!!! από τα TP-Link που μου έστειλες σίγουρα θα χρειαστώ 2 και έναν router ακόμη? Δηλαδή Router - CP210 - CP210 - Router?
  13. Καλημέρα, Τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω στο router μου ώστε να μπορώ να δώ απόμακρα τις κάμερες του καταγραφικού μου. Ευχαριστώ.
  14. Προσπαθώ να λύσω το εξής πρόβλημα: Υπάρχει σύνδεση στο internet στο ένα σπίτι που είναι και μόνιμη κατοικία. Στο άλλο σπίτι έρχονται καλοκαίρι πάσχα και χριστούγεννα, οπότε δεν συμφέρει η σύνδεση και τα πάγια για internet. Οπτική επαφή μεταξύ των δύο σπιτιών υπάρχει και είναι περίπου 200 - 250μ. υπάρχει κάποιος εξοπλισμός που θα μπορούσα να αγοράσω και να εγκαταστήσω ώστε να δώσω internet στο άλλο σπίτι. Αν ναι παρακαλώ για τις προτάσεις σας Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...