Προς το περιεχόμενο

konstheoth

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με konstheoth

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    alexandreia hmathias, bolos magnhsias

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.809 προβολές προφίλ

konstheoth's Achievements

  1. konstheoth

    Sony XH90

    Το σκέφτηκα αλλά έχει αρκετή διάφορα δυστυχώς. Δεν με ενοχλεί το 2.1 κυρίως ταινίες βλέπω και πιο σπάνια ps4. Θα υπάρχει θέμα πιστεύεις στις 30-35° λες με τα χρώματα?
  2. konstheoth

    Sony XH90

    Σε πρώτη φάση σε έπιπλο, στο μέλλον ισως μπει και στον τοίχο. Αλλά και στον τοίχο δεν θα ήθελα να την γυρνάω καθώς μπορεί να κάθονται άτομα αντιδιαμετρικά της τηλεόρασης, ενα στη μια γωνία και ενα στην άλλη για παράδειγμα.
  3. konstheoth

    Sony XH90

    Για όσους έχουν την τηλεόραση πως πάει από γωνίες θέασης? Στο rtings είδα ότι μέχρι 23° είσαι κομπλέ. Από ότι είδα τον χώρο μου έχει σημεία όπου τις ηπερβαινω και μπορεί από το σημείο που κάθομαι μέχρι την μακρύτερη γωνία της τηλεόρασης να φτάσω τις 36°. Επειδή λόγο κατάστασης δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα, καμία γνώμη unbiased?
  4. Έχω κοιτάξει ναι. Αλλά παρόλαυτα δεν ενδιαφέρομαι για DSLR καθώς πιστεύω ότι η ευκολία του live feed που σου δίνει η mirrorless είναι πιο σημαντική. Ειδικα για έναν ερασιτέχνη. Έχω δουλέψει λίγο DSLR για αυτό έχω σχηματίσει αυτή την άποψη.
  5. Ενδιαφέρομαι στο μέλλον να πάρω και φακούς. Οπότε δεν προτιμώ σε compact μηχανή. Επίσης συμφωνώ ότι το μέγεθος είναι παρόμοιο απλά οι mirrorless σε σχέση με τις DSLR έχουν την ευκολία ότι βλέπεις live ότι ρυθμίσεις ISO, κλπ κάνεις. Ένας ακόμη λόγος που κλείνω προς mirrorless πέραν του μεγέθους. Τώρα για το βίντεο 2018 έχουμε άμα μπορώ να είναι 4K γιατί όχι?
  6. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά φωτογραφικής μηχανής. Γενικότερα είμαι άπειρος στην φωτογραφία. Με ενδιαφέρει να είναι mirroless ώστε να είναι μικρή και οσο το δυνατόν ευκολότερη στην μεταφορά κατά τα ταξίδια κλπ. Αυτά που θα βγάζω είναι κυρίως τοπία και αξιοθέατα σε μέρη όπου πηγαίνω και έπειτα κάποια πορτρέτα είτε σε εξωτερικούς είτε εξωτερικούς χώρους. Συνεπώς μια φωτογραφική για σχεδόν όλες τις δουλειές. Τώρα για βίντεο δεν με ενδιαφέρει τόσο, τραβάω γενικότερα αλλά μικρά και όχι κάτι συγκεκριμένο. Μετά απο δική μου έρευνα έχω καταλήξει στην Sony A6300 ή στην Sony A6500 μεταχειρισμένη όμως. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο?
  7. konstheoth

    Corsair K70 RGB Rapidfire Review

    Αν και δεν έχω δοκιμάσει μηχανικό πληκτρολόγιο, δεν θα ήταν ακόμη πιο βολικό τέτοιας φύσης πληκτρόλογια που προορίζονται για πολύωρη χρήση να έχουν ένα πιο εργονομικό σχήμα?
  8. Το design απο όσο ξέρω το επιλέγει η Google. Τουλάχιστον έτσι διάβασα σε άλλο αρθρο.
  9. Εγώ σαν συνήγορος του διαβόλου έχω να παραθέσω τα εξης. Καταρχήν γιατί κάθε φορά γίνεται τόση μεγάλη φασαρία για ένα προϊόν της intel και της κάθε intel? Αν δεν το εχεις ανάγκη, αν δεν εχεις αναγκη αυτό το επιπλέον που σου προσφέρει απλά δεν το αγοράζεις. Επίσης να συμφωνήσω ότι σε κάθε γενιά προσφέρει βελτιστοποιήσεις επιδόσεων 10%, αλλά ποιος ο λόγος να αντικαταστήσεις σύστημα ενός 12 μηνών ίσως και λιγότερο απλά επειδή βγηκε νέο μοντέλο??? Κάτι τελευταίο, μπορεί η Intel να κάνει μικρές βελτιστοποιήσεις σε κάθε νέα γενιά, ΑΛΛΑ, πως είναι δυνατόν από το fabrication των 45nm να πέσει κατευθείαν στα 14nm? Δεν είναι δυνατά όλα αυτά!!! Και στο κάτω κάτω εταιρία είναι λεφτά θέλει να βγάλει όποιος θέλει δίνει τα λεφτάκια του αν έχει ανάγκη το προϊόν τα δίνει αλλιώς κάθεται και παρακολουθεί την εξέλιξη. Α και για τον κοινό χρήστη οι βελτιστοποιήσεις αυτές είναι μικρές αλλά για έναν προγραμματιστή σημαντικες!!
  10. Χαχαχαχαχα, το λιγότερο τραγικός φίλε μου. Αν δεν υπήρχαν τα linux θα είχες τις μισές υπηρεσίες απο αυτές που διαθέτεις. Επειδή δεν χρησιμοποιείς εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λειτουργικό linux. ΌΛΕΣ οι εταιρίες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν έχουν στους server τους και στα pc των developers τους linux.
  11. Με συγχωρεις φίλε, αλλα η αμάθεια σε όλο της το μεγαλείο... Τις υψηλότερες επιδόσεις δεν στις προσφέρουν μόνο η αυξηση των hz, στις προσφέρουν και ενσωμάτωση περισσότερων πυρήνων αλλά πλέον κυρίως το μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο instruction set, το οποίο σε βοηθάει να κάνεις περισσότερους περίπλοκους υπολογισμούς σε λιγότερους κύκλους.
  12. Ευχαριστώ πολύ. Γενικότερα και εγώ προς Moto έκλεινα απλά επειδή με ενδιαφέρει και η φωτογραφίκη έλεγα μήπως παίζει τόσο σημαντικό ρόλο το ois για να κάνεις υποχώρηση στα mp. Όσο για το meizu που είπε κάποιος παραπάνω το θεωρώ λίγο σπατάλη χρημάτων να δώσω 40 ευρώ παραπάνω για ένα κινητό με ίδια χαρακτηριστικά με το moto. Το είχα ψάξει και περί αυτού πριν κάτι μέρες.
  13. Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω ενα καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα στο Motorola Moto X Play και στο Huawei G8. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 300 ευρώ. Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο να έχω ενημερώσεις, καλή πίσω κάμερα και όσο πιο καλό επεξεργαστή γίνεται. Έπειτα με ενδιαφέρει να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρια και να βγάζει μια μέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. Έχουν σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες και το μόνο στο οποίο διαφέρουν είναι η κάμερα, αξίζουν τα παραπάνω mp ή περισσοτερο το ois ? Εάν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο παρόμοιο κινητό είναι ευπρόσδεκτο, απλα δεν επιλέγω να πάω στο full κινέζικο γιατι πιστεύω δεν θα έχω ενημερώσεις και δεν το εμπιστεύομαι.
  14. Ας κανουν και ενα σποτακι στο οποιο θα δειχνει το πως ήταν ο κοσμος 100 χρονια πριν το 2015 γιατι μαλλον οδευουμε μπρος για πισω!
  • Δημιουργία νέου...