Προς το περιεχόμενο

infin1tyGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.476
  • ΜΕΛΟΣ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με infin1tyGR

  • Ημερομηνία γέννησης 18 Απριλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    skg

Πρόσφατες Επισκέψεις

27.888 προβολές προφίλ
  1. infin1tyGR

    Περιοχή για test

    https://www.insomnia.gr/settings/signature/
  2. Ναι ναι, σωστά. Δυστυχώς δεν μου έρχεται κάποια άλλη σκέψη για το τι μπορεί να φταίει και οι ρυθμίσεις σου φαίνονται σωστές 😕
  3. Δεν χρειάζεται κάτι ξεχωριστό, απλώς φαίνεται το κρατάνε για περισσότερη ώρα cached, και θα «ξεκολλήσει» μόνο του πιο μετά.
  4. Ναι, μέσα από το ίδιο δίκτυο είναι λογικό γιατί δεν βγαίνει καν προς το Internet το request (NAT Loopback λέγεται και είσαι τυχερός γιατί πολλά router δεν το κάνουν αυτό και θα έπρεπε να χρησιμοποιείς μόνο το 192.168.1.7 τοπικά, δεν θα μπορούσες με την external IP 😛 ). Το "δύσκολο" είναι να είναι προσβάσιμο και απ' έξω. Πάντως αυτό που εννοούσα πριν είναι αν τη διεύθυνση 94.67.65.ΧΧΧ την είδες μέσα από το router.
  5. Θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, αλλά αύριο μεθαύριο κάτι θα τύχει πάλι. Νωρίς το πρωί είχαν πέσει τελείως, μετά προέκυψε αυτό το θέμα με YouTube/Google... Γι' αυτό προτείνω ούτως ή άλλως κάποια στιγμή με την ησυχία σου να βρεις τρόπο να έχεις παντού άλλους DNS servers ή έστω να έχεις έναν τρόπο να τους αλλάξεις αν χρειαστεί.
  6. Ααα είναι και το Secure Net στη μέση εκτός του Secure DNS! Α ρε Vodafone... Αυτό νομίζω απενεργοποιείται είτε από το account σου στο site της Vodafone ή τηλεφωνικά.
  7. Τότε καλύτερα είναι να το αλλάξεις από το router (αν το επιτρέπει) ή να περιμένεις να δεήσει να το διορθώσει η Vodafone...
  8. Οκ, εντάξει φαίνεται. Κάνε αν μπορείς και μια τελευταία δοκιμή σε Incognito mode ή με διαφορετικό browser.
  9. Τότε δεν τους έχεις αλλάξει σε όλα τα σημεία που πρέπει ή έχουν μείνει cached τα responses.
  10. Στα Ελληνικά είναι Δίκτυο και διαδίκτυο > Ιδιωτικό DNS > Όνομα κεντρικού υπολογιστή παρόχου ιδιωτικού DNS. https://support.google.com/android/answer/9654714?hl=el
  11. Τσέκαρε μία αν μπορείς από το Mac στο dnsleaktest.com ποιους σου βγάζει. Δεν θα πρέπει να σου βγάζει της Vodafone αν τους έχεις αλλάξει σωστά. Αν είναι Android δοκίμασε στις Ρυθμίσεις Network & Internet > Private DNS > ...hostname: dns.adguard-dns.com (κόβει και τις διαφημίσεις στα περισσότερα site). Ίσως είναι σε άλλο σημείο στις Ρυθμίσεις ανάλογα το Android version.
  12. Εννοείται ότι πρέπει να το λύσει, αλλά γενικά είναι προτιμότερο να έχεις μόνιμα άλλους ανεξάρτητους DNS. Γλιτώνεις τέτοια προβλήματα και άλλα κλειδώματα Νομίζω είναι στο Internet > DNS & DDNS > Ασφάλεια DNS αφού συνδεθείς στο H300s (http://192.168.2.1).
  13. Δεν είναι πολιτική τους, απλώς έκαναν μαλακία. Σίγουρα θα διορθωθεί σε μερικές ώρες. Μέχρι τότε πιο εύκολα αλλάζεις DNS (και τον κρατάς και μόνιμα για να μην έχεις αντίστοιχα προβλήματα στο μέλλον).
  • Δημιουργία νέου...