Προς το περιεχόμενο

Teo K.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Teo K.

  • Ημερομηνία γέννησης 17/09/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Παγκράτι, Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική
    Κιθάρα
    Μπάσκετ
    Ταινίες
    Προσωπική ζωή!

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.383 προβολές προφίλ

Teo K.'s Achievements

  1. Δεν φορτιζει καν Δε νομιζω πως εχω σβησει κατι.. αλλα υπαρχει τροπος να το διαπιστωσω απο τη στιγμη που δεν συνδεεται με καποιον υπολογιστη?
  2. Xiaomi pocophone f1, android, lenovo laptop, windows 10+ usb σε type c Δεν αναγνωριζεται το κινητο απο το λαπτοπ. Δεν μπορω να κανω μεταφορα αρχειων
  3. Εχω προφανως επιβεβαιωσει οτι δεν φταιει καποιο καλωδιο. Εδω κ καποιους μηνες εχω αυτο το θεμα. Το λαπτοπ μου αναγνωριζει κανονικα αλλες συσκευες συμπεριλαμβανομενων κ κινητων. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Καμια ιδεα???
  4. Teo K.

    ΣΠΑΝΙΑ MANGA

    Ελπιζω να ειναι το σωστο section. Εδω και καποια χρονια, απο τοτε δηλαδη που το διαβασα, ψαχνω να το βρω και να το αγορασω αλλα δεν εχω πεσει καν κοντα. Συγκεκριμενα ειναι manhua δηλαδη κινεζικο manga και λεγεται feng shen ji. Αν ξερει κανεις καποιο φυσικο ή online μερος να ψαξω, θα το εκτιμουσα!
  5. Νομιζω πηγε καλα. ΝΑ κανω αυτο που μου λεει και να χρησιμοποιησω αλλο σκληρο ή δεν ειναι αναγκη?
  6. Αυτό το NTFS κάτι μου λέει αλλά νομίζω πως όχι. Έχεις κάποιο να μου προτείνεις? Να δοκιμάσω convert to dynamic disk ή είναι άσχετο?
  7. Και δεν βλέπω τίποτα μέσα και τον έχει και ως σχεδόν άδειο. Μόνο 257 Mb λέει είναι πιασμένα ενώ εγώ είχα 600-700 giga...
  8. Control Panel > System & Security > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management Μετά εκεί που έλεγε Disk 1, είχα πατήσει δεξί κλικ στο ορθογώνιο κουτί ακριβός δίπλα και μετα δεν θυμάμαι ακριβώς τι πάτησα αλλά του ανέθεσα το γράμμα Ε. Και τώρα αναγράφεται ως New Volume (E:) και είναι άδειος.
  9. Καλησπέρα! Χθές που σύνδεσα τον σκληρό δίσκο με το λάπτοπ, είδα ότι δεν τον αναγνωρίζει σαν drive και δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία. Εμφανιζόταν μόνο στο Devices and Printers. Googlαρα για καμιά λύση και ειδα κάπου να προτείνουν να αναθέσω κάποιο γράμμα στον drive. ακολούθησα τα βήματα και του ανέθεσα το γράμμα Ε. Μετά από αυτό, ο σκληρός αναγνωριζόταν κανονικά... μόνο που ήταν άδειος... Και θέλω να ρωτήσω... τι στον πούτσο? Χάθηκαν έτσι απλά τα αρχεία?
  10. Teo K.

    Συμβουλή για tablet

    Είμαι στο στρατό και θέλω να περνάω την ώρα μου όταν είμαι φυλάκιο για καμιά εβδομάδα ή 16 ώρες στο πλοίο κλπ. Σκεφτόμουν να πάρω ένα tablet με κανένα 100αρι αλλά σε όσους το είπα μου είπαν ότι με 100 και θα μου βγάλει προβλήματα και θα μου τα βγάλει γρήγορα. Οπότε σας ρωτάω: 1. Πόσα λεφτά να δώσω και ποιό να πάρω? & 2. Μήπως να πάρω κινητό αντί για tablet? Με ανάλογα (του tablet) χρήματα, μπορώ να πάρω καλό κινητό? Αν ναι, ποιό?
  11. Teo K.

    HP Mini - internet

    Και πως το κάνω αυτό? Που είναι οι drivers?
  12. Teo K.

    HP Mini - internet

    Όχι, δεν συνδέεται σε κανένα. Αυτό σημαίνει ότι χάλασε η κάρτα wi-fi?
  13. Χαίρεται. Ενώ με το modem (OTE conn-x) που έχω, έχω πρόσβαση στο Internet σε PC και laptop (wireless)... στο notebook δεν τα καταφέρνω. Όπως καταλαβαίνετε δεν το έχω. Φαντάζομαι πως για να έχω πρόσβαση στο laptop, δεν χρειάζεται να αγοράσω router(?). Τι παίζει? Έχει κανείς καμιά ιδέα?
  • Δημιουργία νέου...