Προς το περιεχόμενο

kioann

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.570 προβολές προφίλ

kioann's Achievements

  1. kioann

    PayPal

    Μπορεί να στείλει και 5 χιλιάρικα δηλαδή σαν φίλος και όχι σαν εμπορική συναλλαγή ?? , γιατί δεν το διευκρινίζει ?!? και εγώ να τα στείλω στη τράπεζα μου ?!?, χλωμό το βλέπω !!
  2. kioann

    PayPal

    Θέλω να μου στείλει φίλος χρήματα στο λογαριασμό σαν f&f. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει όριο στο ποσό ή αν εγώ έχω όριο στην μεταφορά του έπειτα στην τράπεζα μου ? , ημερήσιο, μηνιαίο η ετήσιο ?? Ευχαριστώ.
  3. kioann

    PayPal όρια

    Θέλω να μου στείλει φίλος χρήματα στο λογαριασμό σαν f&f. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει όριο στο ποσό ή αν εγώ έχω όριο στην μεταφορά του έπειτα στην τράπεζα ? , ημερήσιο, μηνιαίο η ετήσιο ?? Ευχαριστώ.
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/03/2024 11:40 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση μια εξαιρετικά σπάνια Minox 35 Goldknopf μαζί με το D-35G Databack. Κατά πολλούς η ναυαρχίδα της Minox βασισμένη στην GT-E. Το κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου είναι κατασκευασμένο από μασίφ χρυσό 14 καρατίων. Άκρως συλλεκτική, παρήχθησαν μόνο 725 κάμερες και αυτή είναι η 648η !!! Άριστη λειτουργική κατάσταση, με ελάχιστα σημάδια χρήσης. Κλείστρο, φωτόμετρο .. κλπ , έχουν δοκιμαστεί με φρέσκες μπαταρίες και όλα λειτουργούν τέλεια. Μαζί με manual κ.λ.π. στο κουτί της με κάποια θεματάκια στο εσωτερικό του.

    300 €

  5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/03/2024 11:40 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση σε εξαιρετική κατάσταση μια SX-70 Sonar μαζί με 3 κουτιά από τα δυσεύρετα φλασάκια της (29 για χρήση). Η μηχανή, κατασκευασμένη στις 15 Μαρτίου του 1979 , είναι autofocus/αυτόματης εστίασης με δυνατότητα εναλλαγής σε manual/χειροκίνητης αν χρειαστεί. Υπάρχει στο εξωτερικό μια αγορά που έχει στηθεί πάνω σε αυτό το είδος των μηχανών με νέα αξεσουάρ, μετατροπές, αναβαθμίσεις ... μέχρι και απομακρυσμένη λειτουργία με κινητό μέσω bluetooth έχουν καταφέρει. Δεν έχει μπαταρία για την λειτουργία της αλλά τροφοδοτείτε κάθε φορά από την μπαταρία που έχει το φιλμ τα οποία κυκλοφορούν άπειρα στην αγορά και είναι του τύπου sx-70. Η τελευταία αλλαγή του τρόπου κατασκευής του συγκεκριμένου φιλμ του δίνει την δυνατότητα να μη καταργηθεί ποτέ, όσο τουλάχιστον θα υπάρχουν στην αγορά τα 600 και i-type. Είναι δοκιμασμένη σε πλήρη λειτουργία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, δυνατό μοτέρ προώθησης, πεντακάθαρα rollers και σκόπευτρο, τα εξωτερικά δέρματα δεν έχουν ξεραθεί ούτε ξεκολλήσει ...και γενικά όλη η εικόνα της μηχανής δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.

    250 €

  6. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/01/2024 07:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση Vintage Φλασάκια πλήρως λειτουργικά για παλιές φωτογραφικές μηχανές Polaroid Kodak ... κλπ 2 κουτιά (10 λάμπες) Philips Photoflux PF1 όλα μαζί στα 10€ 3 κουτιά των τριών (9 κυβοφλάς) Flashcubes όλα μαζί στα 10€ 3 τεμ Flipflash (10 φλασιές έκαστο) Sylvania GTE όλα μαζί στα 10€ Ελέγξτε την συμβατότητα με την μηχανή σας.

    10 €

  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/01/2024 07:16 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Προς πώληση φιλμάκια για Polaroid, Fujifilm Fp-100c ληγμένα τον 11/2017, φυλαγμένα σε ψυγείο από την πρώτη μέρα. Καταργημένο φιλμ, κατάλληλο για όλες τις Land αλλά και άλλων μοντέλων που λειτουργούν με Type 100 φιλμ ... Colorpack, Διαβατηρίων ... κλπ.

    90 €

  8. kioann

    30% έκπτωση BOX

    Εμένα πάντως σε Visa Πειραιώς κολλάει και σταματάει μετά την εισαγωγή των κωδικών , τίποτα .. έχω περιμένει και 10λεπτο και στο τέλος ακυρώνω την παραγγελία. Από το box μου είπαν ότι φταίει ο server της τράπεζας και ότι αν έχω ήδη ανοιχτή της εφαρμογή της τράπεζας θα λειτουργήσει κανονικά, δοκίμασα αλλά τίποτα !!
  9. kioann

    30% έκπτωση BOX

    Ρε παιδιά έχεις κανείς θέμα με την Visa της Πειραιώς ? Το Box με στέλνει στην σελίδα της τράπεζας για έγκριση και εκεί κολλάει .. έχω περιμένει και 10λεπτο αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ?
  10. Όποιος γνωρίζει το θέμα ας βοηθήσει .. Είμαι ιδιώτης και θέλω να πουλήσω μια φωτ.μηχανή μέσω του ΕΒΑΥ στην Αμερική Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να γίνει στα ΕΛΤΑ ώστε σε περίπτωση που του αγοραστή δεν του αρέσει και μου την επιστρέψει , να μην θεωρηθεί ότι πλέον γίνεται εισαγωγή απο μένα και επιβαρυνθώ με πληρωμή ΦΠΑ και άλλων εξόδων ( μου έχει συμβεί !! ) ? Ευχαριστώ.
  11. kioann

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Νομίζω πως θέλουν να είναι και όψεως, κάτι τέτοιο κατάλαβα από ψιλοσυζητήσεις δεν ξένα φόρουμ, δεν είμαι σίγουρος όμως.
  12. Το γνωρίζω !! Για αυτό που ρωτώ όμως γνωρίζεις κάτι ?
  13. Αν νομίζεις ότι βοήθησες τώρα μή γνωρίζοντας το θέμα ..... δεν βοήθησες, να το ξέρεις !!
  14. Όποιος γνωρίζει το θέμα ας βοηθήσει .. Είμαι ιδιώτης και θέλω να πουλήσω μια φωτ.μηχανή στο ΕΒΑΥ με δημοπρασία και το ποσό θα είναι σχετικά μεγαλούτσικο - πάνω από 2χίλιαρο ελπίζω !! Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να γίνει στα ΕΛΤΑ ώστε σε περίπτωση που ο αγοραστής το επιστρέψει , να μην θεωρηθεί εισαγωγή και επιβαρυνθώ με πληρωμή ΦΠΑ και άλλων εξόδων ( μου έχει συμβεί !! ) ? Μιλάω για διαδικασία εξαγωγής σε τρίτες χώρες βέβαια , όχι στην ΕU Ευχαριστώ.
  15. kioann

    Poste Italiane ερώτηση.

    Με ελτα κούριερ έρχεται, περιμένω δέμα και εγώ.
  • Δημιουργία νέου...