Προς το περιεχόμενο

fitifititis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    385
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fitifititis

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.547 προβολές προφίλ

fitifititis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

258

Φήμη

  1. Τελικά συνέδεσα το δίσκο εξωτερικά με USB, τον αναγνώρισε ως 1.6 TB αντί για 4, κατέβασα το λογισμικό της Seagate, και έχωσα τον δίσκο με το caddy λίγο πιο βαθειά μέσα στη θέση του Blue Ray στο λαπτοπ (ο δίσκος είναι 15mm πάχους και όχι 9, όπως όλοι οι 2,5'' μέχρι 2tb και ετσι δυσκολευόταν μάλλον να μπει εντελώς βαθιά). Μετά από όλα αυτά τον αναγνώρισε κανονικά και μάλιστα ως 4tb, οπότε όλα καλά. Εν πάση περιπτώσει πάντως από τις απαντήσεις ακόμη δεν έχω καταλάβει αν έχουμε ή όχι το δικαίωμα επιστροφής ανοιγμένου προϊόντος.
  2. Συμφουρμίτες, χαίρετε! Αγόρασα από σκρουτζομάγαζο τον δίσκο Seagate Barracuda 4tb 2.5''. Σήμερα που παρέλαβα κατάλαβα πως δεν αναγνωρίζεται από το λάπτοπ μου και τελικά μου είναι άχρηστος. Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν πως αφού τον είχα ξεσφραγίσει δεν δικαιούμαι να το επιστρέψω. Όντως δεν είμαι κατοχυρωμένος από το νόμο και να τα βάψω μαύρα, ή υπάρχει δυνατότητας επιστροφής και να το κυνηγήσω περαιτέρω; Ευχαριστώ.
  3. Διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες αλλά θα ήθελα μια διευκρίνιση. Για να στείλω λεφτά από Πειραιώς θα πρέπει να ζητήσω το reference στο support ή έχει πλέον λυθεί το πρόβλημα;
  4. Παιδιά έχω καιρό να χρησιμοποιήσω τη revolut και είδα πως άλλαξε αρκετά η εφαρμογή. Καταρχάς θέλω να τη φορτίσω. Τα κάπιταλ για φόρτηση από κάρτα debit ισχύουν ακόμη; Αν ναι, με έμβασμα από Πειραιώς πώς γίνεται; Πάτησα στην εφαρμογή top up by bank και δεν μου δίνει reference number για φόρτιση σε λογαρισμό ευρώ (σε λογαρισμό USD και UKP δίνει κανονικά). Γίνεται φόρτηση χωρίς reference number;
  5. Μου έχει συμβεί δύο φορές το εξής: Το notification light αναμένο και το κινητό κλειστή οθόνη και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Μόνο με παρατεταμένο πάτημα του Power Button κάνει επανεκίννηση και ανοίγει. Η ρομ είναι αυτή που φόραγε από τη μέρα που μου ήρθε. Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Έχει συμβεί και σε άλλους;
  6. Η ινδική ROM με το καθαρό ανδροιδ έχει τις επιλογές Utouch για το κουμπί;
  7. Υπάρχει κάποιο άμεσο όφελος αν αναβαθμίσω στη Rom που το έχετε τώρα οι περισσότεροι (ινδική); Εμένα προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά το κινητό και έτοιμο για χρήση από το κουτί, αλλά αν υπάρχουν σαφείς βελτιώσεις και αξίζει να το κάνω. Προς στιγμήν σκέφτομαι να μπω στη διαδικασία όταν και αν βγει η αναβάθμιση για Nugat.
  8. Έχει Ελληνικά στις επιλογές γλώσσας κινητού. Βέβαια δεν τα χω τσεκάρει κατά πόσο είναι σωστά ή όχι γιατί πάντα χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές συσκευές στα Αγγλικά. Από προεγκατεστημένες εφαρμογές έχει ελάχιστες. Τις πολύ βασικές (Chrome για ίντερνετ, μία για SMS, κτλ) και 3-4 εφαρμογές ZUK, η μία fitness, τις άλλες τις έκρυψα και δεν τις κοίταξα καθόλου. Γενικά πολύ λιτό δεν έχω παράπονο ως προς αυτό.
  9. Παιδιά παρέλαβα σήμερα από παραγγελία 19/12. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που παραλάβατε ήδη, τη ζελατίνα της οθόνης τη βγάζω ή είναι screen protector; Επίσης χρειάζεται κάποια αλλαγή στο λογισμικό ή είναι καλή αυτή που έχει τώρα; Η συσκευή φοράει την 2.0.093 ST που είναι Android 6.0.1. Το μόνο που δεν μπορώ να βρω σα ρύθμιση και δεν ξέρω αν υπάρχει είναι να κάνω την εφαρμογή συστήματος "Settings" να μην ανοίγει στο σημείο που την άφησα κάθε φορά αλλά να επιστρέφει στην αρχική της οθόνη.
  10. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Το sfc scan το δοκίμασα και τίποτα. Θα δοκιμάσω repair με USB των Windows.
  11. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά είναι διαφορετικό το πρόβλημά μου και δεν είναι μόνο στην επιφάνεια εργασίας, αλλά και στον windows explorer.
  12. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Λοιπόν επειδή απότι κατάλαβα η μόνη λύση είναι format που δεν ψήνομαι για κανένα λόγο να κάνω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα του στυλ Rainmeter που θα μπορούσα να εγκαταστήσω και να κρύβει το πρόβλημα; Ρωτάω γιατί απότι έχω δει φωτογραφίες του Rainmeter μου φαίνεται πολύ φορτομένο, θα προτιμούσα κάτι πιο μίνιμαλ.
  13. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Δεν είχα κρατήσει σημείο επαναφοράς.
  14. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Υπάρχει τουλάχιστον κάποιο είδος "θέματος" που να φοριέται από πάνω και να κρύβει το πρόβλημα;
  15. fitifititis

    Εξαφάνιση εικονιδίων

    Απλά το εγκατέστησα και έτρεξα το γενικό cleaner στα πάντα και το fix registry χωρίς να κάνω back up, το οποίο έσβησε αρκετά στοιχεία του registry... Το Malwarebytes δε βρήκε κάτι. Υποψιάζομαι πως έχουν χαθεί αρχεία του συστήματος.
  • Δημιουργία νέου...