Προς το περιεχόμενο

geomd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με geomd

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.755 προβολές προφίλ

geomd's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τώρα είδα το μήνυμα σου!
  2. Εχετε καμια καλη πρόταση για κανα οικονομικό game ελέω black friday? Είτε απο κάποιο store είτε απο eneba κτλ? χωρις χρηση vpn.
  3. Φίλε επειδή είμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητα (α54 και 13τ) για τη γυναικα, οταν μπορέσεις με ενδιαφέρει πολύ το screen on time. Όλα τα άλλα διαφορεσς συγκρισεις κτλ τα εχω δει. Είμαι πιο κοντα στο xiaomi αλλά με φοβίζει η μπαταρια.
  4. Φίλε μπορεις να μου πεις περισσότερα για την αυτονομία του pixel 7? πχ screen on time που σου βγάζει? και με τι συνθήκες? πχ 60hz η 90hz, πιο πολυ wifi η δεδομένα κτλ?
  5. Για την μπαταρια του 11 και του 13t τι έχετε να πείτε? Εχω Oneplus 9 pro και ενώ είναι υπέροχο κινητό, το screen on time του ειναι απογοητευτικό.
  6. Αγορασέ το φίλε και δε θα το μετανιώσεις. Εγώ το είχα πάρει με την προσφορά της πειραιώς τα Χριστούγεννα, παρόλο που δεν εχω χρόνο να παίζω. Είχα βάλει gamepass 15 ημερών και μετά το έκλεισα στο κουτι του. Λέω αφού δεν παίζω ας το πουλήσω. Και το έβαλα εδώ ινσόμνια σε αγγελία για πούλημα, σαν καινουριο ουτε το χειριστηριο δεν είχα ανοίξει καθώς είχα ένα αγορασμένο για χρήση σε πισι. Αρχισαν να μου στέλνουν μηνυματα για αγορά και καπου εκεί κατι με επιασε και λεω θα το κρατήσω. Έβαλα και 3 χρόνια gamepass και είμαι πανευτυχής που τελικά το κράτησα. Η κονσολα είναι εξαιρετική και για την τιμή της δεν πιανεται. Για εμένα βρες ένα μεταχειρισμένο με εγγυηση απο εδω μέσα και τσίμπα το. Βλέπω αγγελίες με 150, 170 190 200 κτλ. βρες τη πιο συμφέρουσα βαση υπολοιπου εγγυησης και χρηματων και πάρτο. Αλλιώς περίμενε BF.
  7. Επικοινωνησα με Microsoft, είναι Known bug και εχει συμβεί σε πολλους. Το κοιταζουν το θεμα ηδη αποτι μου ειπαν. Δοκιμαστε κ εσεις απο εδω αν θελετε να δειτε μηπως εχετε το ιδιο θεμα.
  8. Δεν εχω ιδέα σε τι region ειναι το account μου. Δοκιμασα και άλλα store ομως και εχω το ιδιο αποτέλεσμα. Να το δοκιμάσω το reset αλλα ούτε απο pc μπορω να κάνω κάτι απο τα δυο που περιέγραψα στο προηγουμενο μήνυμα. Κατι παίζει. Του Μαιου πχ τα free games τα πήρα κανονικά, του Ιουνίου Τζίφος, με βγαζει να πληρωσω.
  9. Καλησπέρα, εχω gamepass ultimate συνδρομή. Κάθε τοσο βγαίνουν προσφορές (deals with gold) για εκπτώσεις σε παιχνίδια. Πάω να κάνω αγορά οποιαδήποτε προσφορά και μου βγάζει μηνυμα διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, ενώ θα επρεπε να με αφήνει κανονικά να το αγοράσω καθώς το gold περιλαμβάνεται στο ultimate. Επίσης δε με αφήνει να περάσω τα δωρεάν του gold. Με βγάζει να τα αγοράσω. Τι πάει λαθος? Η συνδρομή ultimate ισχύει και λειτουργει χωρίς πρόβλημα. Λέτε να είναι κανενα store conflikt? πχ άλλο region? Η κάνω κατι λάθος?
  10. Καλησπέρα, εχω gamepass ultimate συνδρομή. Κάθε τοσο βγαίνουν προσφορές (deals with gold) για εκπτώσεις σε παιχνίδια. Πάω να κάνω αγορά οποιαδήποτε προσφορά και μου βγάζει μηνυμα διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, ενώ θα επρεπε να με αφήνει κανονικά να το αγοράσω καθώς το gold περιλαμβάνεται στο ultimate. Επίσης δε με αφήνει να περάσω τα δωρεάν του gold. Με βγάζει να τα αγοράσω. Τι πάει λαθος? Η συνδρομή ultimate ισχύει και λειτουργει χωρίς πρόβλημα. Λέτε να είναι κανενα store conflikt? πχ άλλο region? Η κάνω κατι λάθος?
  11. Παρέλαβε χτές και η φίλη μου και πήγα και το είδα. Η οθόνη είναι όντως πολύ καλή και το μηχάνημα πολυ γρήγορο και στιβαρό αλλά όντως πολύ βαρύ. To touchpad είναι μια χαρά, μάλλον ο φίλος πιο πάνω δεν έχει βάλει drivers, οι οποίοι μπαίνουν πολύ εύκολα απο το σαιτ της dell (κατεβαζει ενα προγραμματακι και τους βρίσκει μόνο του). Ποιες μνήμες RAM έβαλες εσυ? διαβάζουμε στο forum της dell ότι καποιες corsair και κάποιες kingston δεν κανει boot αντιθετα με crucial g skill και patriot. γενικα δεν θελει ουτε την παραμικρη αλλαγη στα Timings αποτι φαινεται. Τέλος αποτι διάβασαμε για το δευτερο ssd λειπει μέσα το mounting bracket και το μεταλλικο plate που λειτουργει σαν παθητική ψύξη. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις μιας και το ανοιξες? ακομα δεν εχουμε τα κομματια για το upgrade και δεν το ανοιξαμε να δούμε τι γίνεται...
  12. Καλημέρα, βγήκε για λίγη ώρα flash offer ξανά και το τσίμπησε μια φίλη που έψαχνε. Έχει παραλάβει κάνεις να πει εντυπώσεις? Η οθόνη από σχόλια που διαβάζουμε δεν πρέπει να ναι κ ότι καλύτερο αλλά σε αυτή την τιμή είναι κλέψιμο.
  13. Για να βοηθήσω κάποιους που θέλουν να αγοράσουν το series s από το γερμανικό σάιτ. Σε βηματα: 1) προσθέτεις το Xbox στο καλάθι. 2) επιλέγεις χώρα χρέωσης Ελλάδα (Χωρίς αυτό δεν φαίνεται το balance). 3)όταν επιλέξεις το microsoft balance ως πρώτη μέθοδος πληρωμή και τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα, όντως υπάρχει πρόβλημα καιπροσπαθεί να χρεώσει 229 στην κάρτα. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αγοράσεις από την Πειραιώς τα υπόλοιπα 130 ευρώ σε gift cards. Με λίγα λόγια φορτώνεις το ακαουντ με σύνολο 230 ευρώ gift cards, αγοράσεις το Xbox μονο με το balance και σου περισσεύει και ένα ευρώ για να ενεργοποιησεις ένα μήνα game pass ultimate! Υγ: η καλύτερη προσφορά εβερ
  14. Κοιτά δεν παρατηρησα κατι τέτοιο αλλα μάλλον γιατι δεν το είχα στο μυαλο μου. Ουσιαστικά το δοκιμασα μαζι με winflo 9 shield και pegasus 39 ωστε να βρω το πιο ανετο στο δικό μου ποδι. Με ενθουσίασε το winflo για καποιο λόγο, αλλα ηταν σχετικά φαρδύ ενω τα αλλα δυο πολυ πιο σταθερά. Στο vomero ειχε αρκετή διάφορα το γυναικείο με το ανδρικό. μου φάνηκε πιο μαζεμενο το γυναικείο απο τη μεσηβκαι μπροστα σε σχεση με το αντρικό,στο οποιο κατι περιεργο εβλεπα χωρια να μπαρω να το προσδιορισω.
  15. Φίλε πήγα και δοκίμασα το vomero 16 αντρικό και γυναικειο ίδιο νούμερο. Το γυναικείο ήταν λιγο μικρότερο από το αντρικό και όχι το αντίστροφο. Βέβαια όχι κάτι άξιο αναφοράς, ίσως μισό νούμερο ίσως κ λιγότερο.
  • Δημιουργία νέου...