Προς το περιεχόμενο

geomanxlnt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με geomanxlnt

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.094 προβολές προφίλ

geomanxlnt's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. πριν αρκετα χρονια μου ειχε γινει αναλογη προσφορα απο forthnet. Οταν ηρθε το συμβολαιο καθησα το διαβασα ολο παρα την βιασυνη του κουριερ και οντως ανεφερε οτι τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν. Οποτε υπογραφεις ΜΟΝΟ αν το γραφει στο συμβολαιο.
  2. geomanxlnt

    wlan3 ως ap

    Ναι το νετφαστερ.Η τηλεοραση ειναι wi fi ready, θελει δηλαδη συγκεκριμενο ανταπτορα ο οποιος δεν υπαρχει Ελλαδα. Ειπα μηπως την εβγαζα τζαμπανταν αλλα δεν γλυτωνω το πενηνταρικακι τελικα. Οπως και να εχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την βοηθεια.
  3. geomanxlnt

    wlan3 ως ap

    με τον υπαρχων εξοπλισμο δεν γινεται;
  4. geomanxlnt

    wlan3 ως ap

    Καλησπερα.Θελω να βαλω ενα wlan3 να παιρνει το wi-fi απο το αλλο ρουτερ μου και να το δινω μετα μεσω ethernet στην τηλεοραση.... Γινεται η ζηταω πολλα; Aν ναι, μπορει καποιος να με βοηθησει; Exω μια μετρια σχεση με δυκτια αλλα οσο προσπαθησα δεν τα καταφερα. Ευχαριστω.
  5. geomanxlnt

    Unbrick my tp link wdr1043nd

    Δεν εχει εγγυηση, ειναι το παλιο v1.Διαβασα τον τροπο και για το καλωδιο που χρειαζεται για αυτο ρωταω αν ειναι καποιος που την εχει πατησει και εχει το καλωδιο μηπως μπορει να κανει και το δικο μου.
  6. Καλησπερα, και εγω HOL εχω με τα ιδια προβληματα!Θα ξαναπαρεις τηλ να τους πεις οτι το προβλημα παραμενει.Μην ντρεπεσαι τους πληρωνεις για να εχεις Internet, θα στειλουν τον ΟΤΕ να σου αλλαξει την γραμμη απο το καφαω εως το σπιτι σου.Αν το προβλημα παραμεινει τους ξανακαλεις και κλεινουν ραντεβου για τεχνικο ελεγχο μαζι HOL και ΟΤΕ. Εντωμεταξυ εσυ ζητα να σου στειλουν καινουργιο ρουτερ.Τωρα δινουν το Techicolor TD536v2 το οποιο ειναι με realtech chipset και ειναι ενα αξιοπρεπες ρουτερακι. Επισης δες τι attentuation εχεις.Αν ειναι μεγαλο τοτε ενα μοντεμ ρουτερ με broadcom chipset θα σε σωσει.Συμβουλη, παρε κατι φθηνο μην κανεις τα δικα μου λαθη.Για οικιακη χρηση δεν χρειαζομαστε ιδιαιτερα πραγματα. Αυτα.... Διορθωση εννοω TD5136v2.Συγνωμη.
  7. geomanxlnt

    Unbrick my tp link wdr1043nd

    Καλησπερα.Μηπως υπαρχει κανεις να μου ξεμπρικαρει το καημενο το ρουτερακι μου; Πηγα να το κανω dd-wrt και μου κολησε.Απο οτι εψαξα μπορει να γινει μονο με καλωδιο serial.
  8. geomanxlnt

    Αγορά modem/router

    http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D300-Annex-A-TD-W8960ND.htmversion 4 η 5 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL2p-Modem-Router-%CE%9D300-Annex-A-TD-W8970.htmversion 3 Συγκεκριμενα versions για μεγιστα αποτελεσματα. Φθηνα και καλα!!!
  9. Εμενα παλι μετα απο ενα καυγαδακι στο τηλ με κατεβασαν σε 6αρι snr. Αλλα πλεον κανω πολλες σκεψεις να την παρατησω γιατι εδω και κανα 6μηνο εχω πολλα προβληματα με το ιντερνετ. Errors errors errors.....A !!! και ο DSLAM της δεν υποστιριζει Annex M για να ανεβει το upload που ειναι εξισου σημαντικο.
  10. Τα περισοτερα με broadcom chipset. https://wikidevi.com/wiki/Broadcom#xDSL http://wiki.kitz.co.uk/index.php/BCM_routers Μεσω telnet, οχι απο τα GUI τους. Αλλιως διαλεγεις Billion σειρα 7800 και το αλλαζεις στο τσακ μπαμ!
  11. geomanxlnt

    DGN2200 σε hol - Authentication fails

    Πρεπει να βαλεις [email protected] kai guest και θα εισαι πενα.Η HOL εχει globespan dslam και ειναι λιγο αθλιοι.Νομιζω οτι το DGN2200 ειναι με Broadcom chipset οποτε θα εισαι σιγουρα σταθερος.
  • Δημιουργία νέου...