Προς το περιεχόμενο

siemensc60

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

582 προβολές προφίλ

siemensc60's Achievements

  1. H πραγματικότητα είναι ότι το Υπουργείο επανήλθε και άλλαξε τη διατύπωση (προσθέτοντας τα περί NFC) γιατί η προηγούμενη ήταν ασαφής. Άρα η πραγματικότητα διαψεύδει τους φίλους πιο πάνω που υποστηρίζουν ότι ο μέσος πολίτης θα έπρεπε να γνωρίζει περί καταλληλότητας συσκευών και τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών, γιατί σε αυτή την περίπτωση δε θα ήταν απαραίτητη η προσθήκη της επεξήγησης. Μια λογική αλληλουχία γεγονότων που αρκετοί που συνεχίζουν να επιμένουν δεν μπορούν να κατανοήσουν, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται λιγότερο μυαλό να καταλάβεις από NFC παρά από απλή λογική.
  2. Ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε η διευκρίνιση του NFC. Γιατί κάποιος μπορεί να πίστευε ότι η άυλη αυτή κάρτα θα μπορούσε πχ να φορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές με QR code ή να πληκτρολογηθεί όπως ειπώθηκε (δεν ξέρω καν αν γίνεται γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την κάρτα).
  3. Για να το άλλαξαν χθες και να πρόσθεσαν με bold την επισήμανση για το NFC, σημαίνει ότι η προηγούμενη διατύπωση ήταν ασαφής και η τωρινή είναι. Όσοι εξυπνάκηδες δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί έπρεπε να υπάρχει αυτή η επισήμανση και ρίχνουν το φταίξιμο στους ωφελούμενους (λες και πρέπει ο μέσος πολίτης να μυρίσει τα νύχια του εάν η καταλληλότητα κινητού είναι hardwarικής ή softwarικής φύσης), να τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν άυλες κάρτες που ΔΕ χρειάζονται NFC.
  4. Μια κρατική ανακοίνωση πρέπει να είναι ξεκάθαρη γιατί σκοπός της είναι να ενημερώσει και όχι να μπερδέψει τον πολίτη. Με την προσθήκη της υποσημείωσης για το NFC, η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, ενώ πριν ήταν παραπλανητική.
  5. Το γεγονός ότι πρόσθεσαν πριν μερικές ώρες την υποσημείωση για το NFC σημαίνει ότι η αρχική περιγραφή τους περί καταλλήλου κινητού ήταν ελλιπής. Μην ασχολείστε με τους εξυπνάκηδες, τρολ είναι που γράφουν απ' το δωμάτιό τους στο σπίτι των γονιών τους και με το χαρτζιλίκι του παππού και της γιαγιάς αγοράζουν κινητά με τις τελευταίες τεχνολογίες.
  6. Είναι λογικό να εμφανίζεται ο νέος τιμοκατάλογος ώστε πχ κάποιος που μπορεί να θέλει να σταματήσει το online με τον παλιό τιμοκατάλογο να θέλει να μεταβεί στο enter ή στο enter plus ή να ξαναεπιστρέψει στο online. Δεν μπορεί σε αυτές τις περιπτώσεις να εμφανίζονται οι παλιές τιμές.
  7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δωροεπιταγή για μείωση της τιμής αγοράς του smartphone;
  8. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι αν και μένουν σε σπίτια με πόρτες και παράθυρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την εποχή που ζούσαν σε τσαντίρι.
  9. Πολύ έξυπνο να πηγαίνουμε στα καταστήματα κινητής και να τους υποδεικνύουμε τα λάθη στις προσφορές τους ώστε την επόμενη φορά να τα διορθώσουν.
  10. Ενώ εσύ που δε βάζεις ούτε πέντε ευρώ το μήνα στη σύνδεσή σου έχεις λογική... και μετά σου φταίει η Q. Καλύτερα να βρεις άλλη εταιρεία γιατί πελάτης που δε βάζει ούτε πέντε ευρώ δεν είναι πελάτης είναι περιπλανώμενος τζαμπατζής.
  11. Δηλ. τώρα εσύ θέλεις να σου βάλει η Vodafone κεραία για να πιάνεις γρήγορο ίντερνετ στην ακατοίκητη Κυρά Παναγιά; (sorry σύμφωνα με το wiki μένει ένας μοναχός και κάτι φώκιες)
  12. Kαι ποιος σου είπε ότι οι εφαρμογές που παίρνουν διαρκώς updates είναι καλύτερες; Δηλ. εσείς το κινητό το αγοράζετε σύμφωνα με το πόσο συχνά κάνουν updates οι εφαρμογές του; Άσε που είναι λογικό να θέλουν διαρκώς updates οι εφαρμογές του PlayStore μιας και οι περισσότερες είναι κακογραμμένα σκουπίδια.
  13. Έχεις here maps, φορτώνεις τους χάρτες όποιας χώρας θέλεις και αμέσως έχεις offline χάρτες σε 200 χώρες του κόσμου και φωνητική πλοήγηση σε 94 χώρες ΧΩΡΙΣ να χρειάζεσαι δεδομένα δικτύου. Αυτό το γνωρίζεις ή έχεις κολλήσει με την καραμέλα των ανύπαρκτων windows εφαρμογών; Έχουν οι google maps offine υποστήριξη σε ολόκληρες χώρες ή το μόνο που κάνουν καλά είναι να βρίσκουν όλες τις εκκλησίες, πολυκαταστήματα και περίπτερα;
  • Δημιουργία νέου...