Προς το περιεχόμενο

Nikolo1991

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    578
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μεταμόρφωση, Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.530 προβολές προφίλ

Nikolo1991's Achievements

  1. Nikolo1991

    Asus ROG Z1 extreme

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 04:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η φορητή κονσόλα του τίτλου σε υπεραριστη κατάσταση. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και και αγοράστηκε τα Χριστούγεννα από το Public. Μαζί δίνεται η αυθεντική θήκη αξίας 50€. Βρίσκομαι Αθήνα για συναλλαγή χέρι με χέρι. Με ενδιαφέρει η ανταλλαγή με steam deck απλό ή και oled. Ευχαριστώ, Νίκος

    530 €

  2. Nikolo1991

    Samsung Galaxy S22 (Άσπρο/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2024 01:04 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση το Galaxy S22 256G (λευκό) με εγγύηση μέχρι τον Μάιο του 2024. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: Dynamic AMOLED 2X Κύρια Κάμερα: 50 MP Χρώμα προϊόντος: Άσπρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 10 MP Μπαταρία: 3700 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB Βάρος: 167 g Βρίσκομαι Αθήνα και θα προτιμηθούν συναλλαγές χέρι με χέρι. Ευχαριστώ, Νίκος

    400 €

  3. Thanks! Έψαχνα τη λεπτομέρεια και δεν την έβλεπα. Αν τα νούμερα είναι πραγματικά, η εξέλιξη την τεχνολογίας τους είναι σοκαριστική.
  4. Δε λέω ότι δε βλέπεις καλά ή ότι σίγουρα έχεις άδικο. Άσε να τα δεις από κοντά όμως πρώτα. Εσυ θα κρίνεις αν σε ενοχλεί στο μάτι, όχι το compression των video στο YouTube.
  5. Άσε πρώτα να βγει και να το δεις… και το ένα και το άλλο…
  6. Η διαθεσιμότητα που υπάρχει στην Ελλάδα δεν αποδεικνύει πως το ίδιο συμβαίνει και στις μεγάλες αγορές. Οι κάρτες έξω δίνονται με λοταρία και σε πακέτα με αλλά προϊόντα και είναι τόση η ζήτηση που ούτε refresh δεν προλαβαίνεις να κανείς. Εκεί βρίσκονται τα bot και δημιουργούν πρόβλημα. Πρώτα θα πάρουν το απόθεμα σε msrp και μετά θα έρθει ο,τι περισσέψει στην Ελλάδα. Άρα, τα bot επηρεάζουν την αγορά μας άμεσα, αλλά πολύ έντονα.
  7. Αγαπητέ συμφωνούμε στο ότι στην Ελλάδα, στα μαγαζιά του Σκρουτζ, σε εξωφρενικές τιμές υπάρχουν κάρτες. Η πρόταση που παρουσιάζεις σαν λύση όμως είναι ταυτόχρονα και το πρόβλημα. Το ότι κάτι υπάρχει διαθέσιμο, δε σημαίνει ότι ο κόσμος θα το αγοράσει με κλειστά μάτια. Σημερα λοιπόν, υπάρχουν κάρτες, ναι. Υπάρχουν όμως γιατί δεν αγοράζει κανένας πια σε αυτές τις τιμές. Κούρασε όλη η κατάσταση με τις τιμές και με την αισχροκέρδεια πολλών. Άρα λοιπόν, αφού ο λαος δε θέλει να πάρει κάρτα των 700 ευρώ στα 2 χιλιάρικα, όσες κάρτες και να βγουν με αυτά τα χρήματα, το πρόβλημα της αγοράς θα παραμένει.
  8. Εχω την εντύπωση πως δεν έχεις καταλάβει τη φύση του προβήματος που υπάρχει τους τελευταίους 8 μήνες.
  9. Ελάτε...σας περιμένουμε στη γωνία κι εσάς.
  • Δημιουργία νέου...