Προς το περιεχόμενο

mixomoras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mixomoras

  • Ημερομηνία γέννησης 20/04/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ioannina

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.497 προβολές προφίλ

mixomoras's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

13

Φήμη

  1. Σήμερα με τα χθεσινά ζυμαρια που είχα ψυγείο και έπλασα ελάχιστα μικρότερη διάμετρο είχαμε αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα
  2. τοσο τον πηρα ναι και αυτος ηταν και ο λογος... συμφωνα με τις οδηγιες 5-10 λεπτα. Ισως βεβαια ειναι λιγο. Σήμερα που θα ξαναψησω θα τον αφησω 15-20
  3. Ζύμη για rustic pizza δίωρης ωρίμανσης | MyPizza Project αυτη τη συνταγη εκανα και πριν τη αφησα περιπου μιαμιση ωρα. Μεσα στη ψησταρια την άφησα σιγουρα 3-4 λεπτα για στις ακρες φαινοταν να μην εχει ψηθει, ενω πανω το τυρι φαινοταν οτι ειχε παρει... Την ενταση την ειχα πριν βαλω τη ζυμη στο High και μετα στο ψησιμο στο low. Παλαια ειχα κανει και την κλασσικη του vito την οποια θα ξαναδοκιμασω. Ποια ζυμη ενδείκνυται για τετους φουρνους?
  4. καλησπέρα παίδες, 1η δοκίμή χθες και γω στην naterial pizza oven και δεν μπορώ να πω ότι πηγε καλα αυτό. Το ζυμάρι που έκανα και κάνω τελευταια είναι του μιχαηλίδη. Το αποτέλεσμα παρακάτω. Πόσοι ώρα την αφήνετε σε τέτοιους φούρνους? Πριν έκανα μονο σε ψησταρια υγραερίου κανονική και φουρνο κουζίνας. Επίσης σκέφτομαι μήπως είναι καλυτερα να την ψήσω πρώτα χωρις σαλτσα και τα υλικά 1 λεπτό και μετα την βγαλω και την ξαναβάλω μαζί με τα υλικά...
  5. mixomoras

    Καφετιερα Vertuo

    καλησπέρα, έχω εδώ και κανα μήνα την pop, οντας χρήστης της κλασσικης χρόνια. Η μηχανή είναι ποιτοτική , δεν έχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα. Βολικό ότι μπορείς να φτιάξεις μεγαλυτερης ποσοτητας καφε (40ml, 80 ml, 150ml, 230ml). Το μεγεθος 80 ml πχ είναι ιδανικό για freddo, προσθετεις μονο παγο και εισαι έτοιμος. Τα 150 και 230 βολεουν για να πινεις σε κουπα καφε για ώρες (προσωπικα, το 230 μου είναι άβολο για ψαχνω κουπα να το χωράει ) Το μείον που οκ το ξερουμε ολοι ειναι ότι παραγγελνεις αποκλειστικα απο νεσπρεσο με ότι αυτό συνεπάγεται.
  6. το + αυτου με την μπαταρια ειναι ότι τον παιρνεις οπου θες μακρια απο την φορτιση για οσο κρατησει η μπαταρια. Εμενα με εχει βολεψει φουλ γτ εχω μονιμα καπου το ρευμα και τον μεταφερω οπου θελω χωρις να αποσυνδεω μπριζες καλωδια κτλ.
  7. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    μπορείς φουρνο εξ αρχης απλα του προτεινα μια Λυση για το χρωμα... αν και στο φουρνο εξ ολοκληρου π δοκιμασα δεν βγηκε το ιδιο τραγανη. Επίσης παίδεςένας διαφορετικός τρόπος ειναι αυτός που κάνει ο τύπος εδω. Βάζει το ζυμάρι ελάχιστα από την μια πλευρα , το γυρίζει και βάζει σάλτσα τυρι από την αλλη
  8. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    αυτό που μπορεις να κάνεις είναι αφού την ψήσεις όσο χρειάζεται στην ψησταρία , να έχεις ήδη ανοιχτό το ηλεκτρικό φούρνο με αναμμένη την πάνω αντίσταση και να την βάλεις στην τέρμα πάνω σχάρα για 1 λεπτό μαξ. Το ίδιο έκανα και τσέκαρα αποτέλεσμα χωρίς ηλ. φούρνο και με.
  9. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    εβγαλα φώτο την κουκούλα που είχα παρει απο amazon.de (link here). είναι με κατεβασμένο το αριστέρο ράφι και έχει τα αντιστοιχα σκρατς για να μαζευει ωραια. Γενικά πολύ ποιοτικό κάλυμα και ύφασμα. Τιμή οκ. Α ξεχασα απ κάτω ειναι η spirit II 😛
  10. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    για το slab αναφέρει "Ο ρυθμός μετάδοσης θερμότητας είναι 18 φορές μεγαλύτερος από αυτόν μιας κοινής κεραμικής πέτρας για pizza" Φαντάζομαι ότι με τους καυστήρες από κάτω θα ψηνετε πολυ πιο γρηγορα απο κατω και ισως καιγεται και πάνω μενει άψητη. Γι αυτό την προτείνουν σε φουρνο κουζινας στην πανω σχάρα.
  11. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έχω το θερμομετρο που πηρε στον φιλο του ο @skskre της inkbird ειναι ειναι παραπάνω από τίμιο. Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα σε ασύρματο είναι για όταν πας να τα γυρίσεις απο την άλλη, μιας και με το καλώδιο θέλει λιγη μαεστρια. Λοιπόν μιας και πιάσατε σήμερα το θέμα πιτσα, ημουν ενα βήμα πριν πάρω το mypizzaslab από το mypizzaproject. Μου το είχε προτείνε φιλος με πιτσαρία. Αλλά αφού μίλησα μαζί τους , μου πρότειναν να διαβάσω αυτό στο site τους. Οπότε τελικά θα πάω σε απλή πέτρα πίτσας. Κάποιος που έχει να προτείνει κάποια? *έχω την weber spirit 210.
  12. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    δεν κοιταξα διαστάσεις τωρα στο σαιτ γιατι ήταν τα μόνο π βρηκα και υπέθεσα θα ειναι αυτα. Θα σου πρότεινα μια βολτα από κατάστημα . Εγώ τη μέρα που τα πηρα τα σύγκρινα διπλα διπλα με το αντιστοιχο weber της εκθεσιακης spirit 210. 😛
  13. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πιο οικονομικά από τις weber βρήκα αυτά πράκτικερ. https://www.praktiker.gr/p/tapsi-mias-xrisis-set-10-temaxia-110037 Είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος, έχουμε την ίδια ψησταριά. Εννοείτε πολύ πιο οικονομικά τα σετ του @ilpapacha
  14. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    αν σας βγάλει ο δρόμος τσεκάρετε il pazzo ioannina! ναι lodge όπως και να το κάνεις είναι εγγύηση ..ευχαριστώ !
  15. mixomoras

    Ψησταρια Υγραεριου

    την καλησπέρα μ στην ομάδα...επανέρχομαι λίγο στο θέμας pizza κατόπιν συμβουλής φίλου μ που ναι μεν δεν έχει ψησταρία αλλά διατηρεί πιτσαρία με ναπολιτάνικη πίτσα (τοπ στην περιοχή.) Στο λοιπόν μ είπε αντί για πέτρα για πίτσα να δω σε μαντέμι και δε απο τό https://mypizzaproject.com/shop/DiscountedMyPizzaSlabPeelSet τι λέτε όσοι έχετε εμπειρία με ψήσιμο πίτσας σε ψησταριά? νμζω στο μαντέμι θα ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία. Ξέρω δεν τη λές φθηνή αλλά τουλ δεν σπάει και έχεις κ το φτυάρι.
  • Δημιουργία νέου...