Προς το περιεχόμενο

GUZGUN

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.205 προβολές προφίλ

GUZGUN's Achievements

  1. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Skyfol baby guard έχει βάλει κάποιος?
  2. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Llumar νανοκεραμικη μου είπε 380. Και η skyfol baby guard 350.
  3. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Τη Skyfol την έχει δοκιμάσει κάποιος? Μου κάνανε τεστ τη skyfol baby guard και είναι απίστευτο πόση θερμότητα κρατάει σε σχέση με την llumar που είχε εκείνη την ώρα να αντιπαραλαβει. Νανοκεραμικες και οι δύο.
  4. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Σαλονίκη και εσύ? Καρντάση. 300 μου είχε πει εμένα στην Autocan 4 παράθυρα και πίσω παρπριζ. Τα δύο παρπριζ τα σκέφτομαι και γω. Μια διάφανη μπροστά πιστεύω όμως ότι χρειάζεται, περισσότερο λόγω οθόνης και κατά δεύτερο λόγο να μην φθαρεί και το ταμπλό. Στην autoglass στη Λαγκαδά μου είπαν 320 για τα τέσσερα παράθυρα και το παρπριζ. Τα τέσσερα παράθυρα βγαίνουν στα 200. Μιλάμε για την xpel xr plus πάντα.
  5. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Μία χαρά είσαι. Τιμή? Το 50% ίσα ίσα που σκουραινει λίγο. Στα πίσω παράθυρα και παρπριζ μπρος πίσω δεν θα βάλεις?
  6. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Τα σκουρόχρωμα πίσω είναι απλά για μόστρα, privacy για να μην σε βλέπουν από έξω. Θες και εκεί μεμβράνες.
  7. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    30% ορατότητα. Απλά είναι ένα σκούρο τζάμι. Το πίσω παρπριζ είναι και αυτό σκούρο όπως τα πίσω παράθυρα, 30% ορατότητα. Άρα λες 50 μπροστά πλαϊνά και 35 τα πίσω πλαϊνά να βάλω 50 και στα πίσω για να μην σκουρινει κι άλλο? Παρπριζ πίσω δεν νομίζω να βάλω. Το φοβάμαι να πω την αλήθεια μην γίνει καμία στραβή μια στις εκατό και θέλει βγάλσιμο και έχω θέμα με τις αντιστάσεις του.
  8. GUZGUN

    Αντηλιακές μεμβράνες

    Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Έχω ένα kia xceed που πίσω έχει μαμα φιμε τζάμια μετρημένα 30% αλλά σίγουρα θέλει αντιηλιακές μεμβράνες. Έχοντας πλέον πάρει την απόφαση για να βάλω αντηλιακές μεμβράνες και έχοντας βρει και 2-3 μαγαζιά που θα μου κάνουν τη δουλειά, αλλά δέχομαι και προτάσεις φυσικά, έχω κολλήσει στο τι απόχρωση θα βάλω. Τι ποσοστό σκουρότητας να βάλω στα μπροστά τζάμια για επιτύχω όσο το δυνατόν ομοιομορφία με τα πίσω τζάμια? Στο παρμπρίζ είναι άνετο το 70% ή καλύτερα 80%? Για το πίσω παρμπρίζ οι απόψεις από τα μαστόρια διυστανται. Άλλοι λένε βάλε κανονικά και άλλοι λένε μην βάζεις γιατί δεν θα έχεις τόσο ζεστή από πίσω , αλλά και το βασικότερο αν γίνει κάποιο θέμα και χρειαστεί να τις βγάλεις μπορεί να ξηλωθεί η αντίσταση και μετά θέλει αλλαγή παρμπρίζ. Με 50% στα μπροστά τζάμια πλησιάζει από έξω η σκουρότητα με τα πίσω ή πάμε στο 35% όπου μπορεί να έχουμε πρόβλημα ορατότητας το βράδυ? Ο ένας που βάζει xpel xr plus στα 320, τέσσερα παράθυρα και παρπριζ μπροστά, λέει βάλε 35% παράθυρα και 70% παρπριζ και είσαι μια χαρά και χωρίς θέμα με αστυνομίες γιατί βάζει και σε περιπολικά. Ο άλλος που βάζει global στα 300 με όλα τα παραθυρα και τα δύο παρπριζ, μάλλον armolan είναι από το κουτί που είδα, λέει βάλε 80% παντού ή αν θέλεις το πολύ πολύ 50% στα μπροστά παράθυρα. Ρώτησα ιδιωτικό κτεο και δεν βγάζω άκρη ποιο είναι το επιτρεπόμενο για μπροστά. Η απάντηση του ήταν σαν να πήρα σε δημόσιο, μην βάζεις τίποτα μπροστά ή μόνο διάφανο. Κοινώς δεν μπορώ να καταλάβω τι να βάλω. Μια βοήθεια, αν έχει και κάποιος το ίδιο αμάξι θα ήταν υπερπολύτιμη. Συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα.
  9. Τελικά "έπεσα" και εγώ θύμα της "διαφήμισης" και πήρα τον meaco 20L Platinum. Πρώτες εντυπώσεις? Αν τον βάλεις σε 1 δωμάτιο κλειστό σου κατεβάζει την υγρασία πολύ γρήγορα. Από θόρυβο? Σίγουρα δεν είναι αθόρυβο και εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον meaco ούτε στην πρώτη σκάλα. Για την δεύτερη δεν συζητάμε. Η γυναίκα μου θα μπορούσε άνετα. Με τo sound meter δίπλα στον αφυγραντήρα μου έβγαλε 46db (στην πρώτη σκάλα) όσο λέει και ο κατασκευαστής.Όταν κατεβάζει την υγρασία και σταματάει για κανά μισάωρο βλέπεις την υγρασία στην οθόνη του να ανεβαίνει πάρα πολύ χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Βέβαια μόλις ξαναπαίρνει μπροστά επανέρχεται η σωστή υγρασία στην οθόνη. Αυτά για την ώρα και βλέπουμε.Ας ελπίσουμε να έκανα μια καλή αγορά και να μην κλαίω τα 280 που έδωσα.
  10. Βάζοντας το hepa φίλτρο στον meaco 20L λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο σαν ιονιστής?
  11. meacco 20l platinum, Rohnson r9120 και R9220, Juro Pro Oxygen 25L ... διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες εδώ μέσα και το συμπέρασμα? Δεν ξέρεις ποιον και τι να πιστέψεις. Πρέπει να πάρω όμως άμεσα αφυγραντήρα και έχω κολλήσει άσχημα. Το σπίτι είναι 80m2 και η υγρασία κυμαίνεται τις "ζόρικες" μέρες από 70-80%. Μεγάλη προώθηση του Meacco. Είναι όντως τόσο καλός?
  • Δημιουργία νέου...