Προς το περιεχόμενο

alexakis199

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    200
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.195 προβολές προφίλ

alexakis199's Achievements

  1. alexakis199

    Σελίδα HTML

    Ωραία . Ευχαριστώ πολύ , καλή συνέχεια .
  2. alexakis199

    Σελίδα HTML

    Ευχαριστώ . Δουλέυει κομπλέ , απλά στη 2η σελίδα μένει η γραμμή από κάτω στις 3 λέξεις . Ξέρετε πως να τη βγάλω ;
  3. alexakis199

    Σελίδα HTML

    Tελικά κάπως κάτι έγινε και έπαιξε ο κώδικας και το θέμα είναι αυτό πλέον , ότι όπως φαίνεται στις εικόνες , στη μία διαφάνεια βγάζουν μπλε τα γράμματα και στην άλλη όχι . Πώς μπορώ να βγάζει και στα 2 , καθώς δεν ξέρω πολλά .
  4. alexakis199

    Σελίδα HTML

    Καλησπέρα . Έχω αρχίσει να φτιάχνω μία σελίδα για άσκηση και δεν μπορώ να ξανακάνω ένα συγκεκριμένο σημείο . Έχω βάλει αυτόν τον κύκλο ( μαύρο ) στην πρώτη εικόνα και προσπαθώ και στη 2η διαφάνεια να βάλω έναν πιο μικρό κύκλο πάνω αριστερά που λέει home,products κλπ , αλλά πάντα μου το καλύπτει και δεν φαίνονται . Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω ; Προσθέτω πάλι τον κώδικα για τον κύκλο αυτόν αλλά στη 2η διαφάνεια μου καλύπτει πάντα τις κατηγορίες . Μπορώ να δώσω και τον κώδικα σε όποιον ενδιαφέρεται και γνωρίζει .
  5. Καλησπέρα , θέλω να κάνω την παρακάτω ερώτηση : Σύμφωνα με το διάγραμμα πετυχαίνουμε με μέγιστη τιμή 17 Volt ενός κινητήρα , αδράνεια J = 100% . Αν όμως ο κινητήρας μας δουλεύει με μέγιστη τιμή 13 Volt και όχι 17 Volt , στο 80% της αδράνειας , τι σημαίνει πρακτικά αυτό ? Αν ανέβει η αδράνεια θα σταματήσει ; Θα επιβραδύνει ; Κάτι άλλο ; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει , ευχαριστώ . ***O δικός μας κινητήρας έχει max 13 Volt και σε εκείνο το σημείο αδράνεια 80% .
  6. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Ναι αυτό θα κάνω από ότι φαίνεται , καλή συνέχεια . Ο χρόνος που θα ξόδευα να το φτιάξω και τα υλικά θα έβγαιναν στο 50ρικο , οπότε κομπλέ . Άσε που θέλει και προγραμματισμό . Σπουδάζω , δεν είμαι ακόμα . Μάλλον εσύ κάτι δεν έπιασες καλά....
  7. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Έψαξα στο Google και κωδικό , δεν υπάρχει πουθενά όμως να λέει τι κάνει το κάθε καλώδιο , γι'αυτό ρωταω μήπως γνωρίζει κανείς . Ακριβώς ότι είπε το παιδί με τις αντιστάσεις , πάνω κάτω για βενζίνες θερμοκρασίες κλπ . Ναι το έχω ψάξει αυτό με άλλα θέματα , αλλά θα γίνουν και άλλες αλλαγές εν καιρό που θα ισορροπήσουν αυτές . Πάντως περίπου όπως τα λες είναι αυτά που θέλω , με λίγες διαφορές.
  8. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Όλες οι τιμές αλλάζουν από το τσιπάκι , υπάρχουν τα πάντα εκεί . Για την ώρα θέλω να ξέρω πως να το συνδέσω εκεί , έχει 4 καλώδια αλλά δεν ξέρω ποιο δίνει σήμα ποιο παίρνει πιο αλλάζει . Αυτό ήθελα να μάθω συγκεκριμένα , τις ρυθμίσεις δεν υπάρχει θέμα . Αν δηλαδή ξέρει κάποιος ακριβώς τι κάνει το κάθε καλώδιο , όπως στη εικόνα ας πούμε .
  9. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Είναι και ο μαφ εκεί .
  10. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Προφανώς δεν ήταν τόσο μπροστά το 2002 όσο είναι τώρα . Εδώ δεν το σκέφτηκε ολόκληρη Toyota , Mazda κλπ θα το σκεφτεί η Ford , αν δεις τη διαφορά της με άλλα αμάξια τότε είναι λες και άρχισαν από τα βασικά . Μια χαρά έκανα αλλαγές στις άλλες μάρκες και δούλεψαν , μόνο η Ford εκείνης της χρονολογίας με ζοριζει , όποιο αμάξι δλδ έχει τον συγκεκριμένο αισθητήρα . Από ότι φαίνεται όμως θα τον ανοίξω manual γιατί κανείς δεν γνωρίζει , οι πιο πολλοί λένε τα δικά τους και όλο λόγια είναι . Μόνο ένα παιδί που είπε για το πολύμετρο είπε κάτι χρήσιμο . Ηλεκτρονικών .
  11. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Όπως είπα δεν έχω μόνο τσιπακι πάνω , έχω και άλλα πράγματα , το 1.5 λίτρο ισχύει όντως . Το θέμα μου δεν είναι να πούμε τι καταναλώνω και τι πιστεύετε , αν ισχύουν κλπ , αν ξέρει κάποιος από Ford ρώτησα εξαρχής .... Είναι όντως αλλά δεν είναι μόνο από το τσιπ , έχω φτιάξει και άλλα πράγματα γιατί σπουδάζω στον τομέα . Το θέμα είναι ότι έχω δει σε άλλα αμάξια ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και 3-4 λίτρα στα 100khm , οπότε γι'αυτό ψάχνω κάποιον αν γνωρίζει από Ford το συγκεκριμένο . Ούτε ρωτάω γνώμες ούτε τι πιστεύει ο καθένας . Αν ξέρει από τον αισθητήρα κάποιος θέλω να μάθω , αυτό μόνο .
  12. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Καίω περίπου 1.5-2 λίτρα λιγότερο άνα 100khm . Αλλά υπάρχει χώρος και για παραπάνω . Πλέον ξέρω ότι με 12.5-13 λίτρα βγάζω κοντά στα 140-160 χιλιόμετρα . Πριν με τα ίδια έβγαζα περίπου 120khm
  13. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Κάνω σταθερή διαδρομή 17.2 χιλιόμετρα κάθε μέρα , με ίδια κίνηση , ίδια ωράρια , οπότε έχω για την ώρα καλά ας το πούμε συμπεράσματα .
  14. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Με 20€ που βάζω βενζίνη , περίπου + 20-30 χιλιόμετρα παραπάνω . Βέβαια έχω και άλλα πράγματα πάνω εκτός από το τσιπάκι αλλά επειδή είναι αμφιλεγόμενο θέμα δεν το αναφέρω . Το θέμα είναι όμως ότι νομίζω δεν με αφήνει ο εγκέφαλος για πολύ μεγάλες αλλαγές , οπότε γιαυτό ψάχνομαι τώρα μήπως βρω λύση με τον συγκεκριμένο αισθητήρα . Ξέχασα να αναφέρω ότι το τσιπάκι το πήρα από έξω με περίπου 60€ . Είναι απλό σύστημα μικροεπεξεργαστών κλπ ...
  15. alexakis199

    Αισθητήρας ford

    Αποτέλεσμα έχω καλύτερο σύμφωνα με τις μετρήσεις , το θέμα είναι να το τελειοποιήσω Δεν ήθελα να τα ανοίξω και να κάνω με πολύμετρο όλη τη διαδικασία γιατί θα χρειαστεί ώρα , οπότε λέω πριν φτάσω σε αυτό το σημείο ας ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος .
  • Δημιουργία νέου...