Προς το περιεχόμενο

efrai3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με efrai3

  • Ημερομηνία γέννησης 05/06/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.830 προβολές προφίλ

efrai3's Achievements

  1. Μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι το : Threema. Εφαρμογή που δεν χρειάζεται να την συνδέσεις με αριθμό τηλεφώνου, mail κτλ. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο κ το κόστος αγοράς της είναι μόνο 3€ στο playstore.
  2. Πλέον είναι άμεσα διαθέσιμο, οπότε βλέπω να παραλαμβανουμε αύριο.
  3. Από 4/1 παραγγελία κ ακόμα στην αναμονή. Απαράδεκτα αργοί...
  4. efrai3

    action camera

    Η κάρτα μνήμης που χρησιμοποίησα είναι class 10. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό επειδή έκανα την εγγραφή μέσω του κινητού (μεσω wifi δηλ)?
  5. efrai3

    action camera

    Κάτοχος της eken μια διευκρίνιση αν μπορεί κάποιος φίλος. Τράβηξα μερικά βίντεο κ όλα είχαν το ίδιο μέγεθος (170mb) κ διάρκεια λιγότερη του λεπτού. Ποιά ρύθμιση πρέπει να αλλάξω ώστε να μην μου διακόπτεται το βίντεο από μόνο του, αλλά να έχει την επιθυμητή διάρκεια?
  6. efrai3

    action camera

    Αγόρασα στις 5 την κάμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood, έφυγε στις 7, έφτασε 18 αλλά πήγα σήμερα κ την παρέλαβα απο τα ΕΛΤΑ. Με απλό B2C , κόστος 2€ και κάτι ψιλά. Την έχω κ φορτίζει τώρα. Καλές λήψεις σε όλους.
  7. Σε μένα λειτουργεί κανονικά το λινκ (μου ήρθε φυσικά κ στο newsletter) κ έπεσε παραγγελία. Αν πάντως δεν στο δίνει στην τιμή της προσφοράς μπορείς κ πάλι να το παραγγείλεις κ όταν πας να παραλάβεις τους ενημερώνεις ότι είναι από το newsletter κ σου διορθώνουν την τιμή επί τόπου. Μου έχει τύχει πολλές φορές κάτι ανάλογο. Ευχαριστούμε για το λινκ.
  8. Μόλις έπεσε το άκυρο από amazon...λάθος τιμή....
  9. Ευχαριστώ,για την προσφορά. Έριξα μια παραγγελία 136,31€ βγήκε στο σύνολο. Εν αναμονή πλέον .
  10. Τελικά μου έστειλαν mail πριν λίγο ότι όντως άλλαξαν την παραγγελία μου με το 8core...για να δούμε τι θα παραλάβω... Κάποιος άλλος φίλος που να του στάλθηκε το 8core υπάρχει??? Στο site τους έγραφαν ότι θα είναι σε stock στις 13/9,πως έγινε κ στάλθηκε χθες το πρωι... Θα μας τρελάνουν οι Κινεζοι.
  11. Σ'εμενα έγινε άλλη @@... Παρήγγειλα το box του θέματος κ μετά μιλησα στο support με την Sylvia και πλήρωσα επιπλέον 13$ για να πάρω το οκταπύρινο που αναφέρθηκε σε κάποιο post και ενώ ζήτησα κ μου έστειλε κ email επιβεβαίωσης οτι άλλαξε η παραγγελία μου, δυστυχώς πριν λίγα λεπτά μου ήρθε mail οτι έφυγε η παραγγελία (δόθηκε κ tracking number) αλλά είναι για το box του θέματος... Τους έστειλα δυο mail κ περιμένω να δω τι θα γίνει...Αντε βγάλε άκρη τώρα...
  12. Εγώ έφαγα άκυρο....Έχει εξαντληθείμου είπαν από το υποκατάστημα...
  13. Ήρθαν και τα δικά μου, σήμερα.Εξαιρετική τιμή για την απόδοσή τους.
  14. Έχω αγοράσει εδώ και λιγο καιρό 4 τεμάχια από το εν λόγω wifi router. Καλή φάση για την δουλειά που το θέλω. Αξιοπρεπές και φθηνό.
  • Δημιουργία νέου...