Προς το περιεχόμενο

makis269

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.738
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με makis269

  • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.580 προβολές προφίλ
  1. με ταξί πήγαν στο σπίτι των κακοποιών ?
  2. όλα καλά με την εξέλιξη , αλλά δεν θέλω ούτε να φανταστώ όλη αυτήν την ενέργεια σε μηχανή καταστροφής.
  3. makis269

    Κάμερες σε φανάρια.

    πρόστιμο με βάση το εισόδημα , μόνο έτσι θα πονέσει η τσέπη όλων . π.χ. για αρχή σε παραβάσεις το 10% του μηνιαίου εισοδήματος και όσο γίνεται πιο χοντρή η παράβαση να φτάνει πιο ψηλά το πρόστιμο. τι τον νοιάζει τον ματσό τα 700 και τα 1000 ευρώ πρόστιμο , κλάιν που λένε και στο χωριό μου .
  4. Τελικά οι μαύρες τρύπες καταπίνουν τα πάντα . σε ένα νέο big bang ίσως . ποιος ξέρει αν θα μάθουμε ποτέ .
  5. πάντα έρχεται και είναι υποχρεωτικό να έρθει εφόσον καλέσεις να καταγράψει το συμβάν για να μην τρέχεις όπως τώρα . Απλώς αργεί , μου έχει τύχει να περιμένω και κάτι παραπάνω από μία ώρα , αλλά όπως προανέφερα έχεις το κεφάλι σου μετά ήσυχο γιατί δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το χαρτί της τροχαίας.
  6. η παρανομία του κόκκινου του αντίθετα σε δρόμο έχει το 100% της ευθύνης σε σχέση με το λάθος του να βγεις π.χ. από stop . με λίγα λόγια η παρανομία είναι αδίκημα .
  7. είτε λεπτή είτε χονδρή λέγεται φθορά ξένης ιδιοκτησίας στα δικαστήρια.
  8. όποιος σου λέρωσε τα λάστιχα με το σπρέι , είτε είναι ο δήμος είτε μάλλον γείτονας μπορείς να κάνεις μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και να βγάλεις μεροκάματο για κάνα χρόνο εφόσον μπορείς να αποδείξεις τον ένοχο .
  9. ένα καλό νέο μετά από τόσα άσχημα που συμβαίνουν στην καημένη πανίδα και χλωρίδα στον πλανήτη γη.
  10. makis269

    Αγορά SUV με 25.000

    opel crossland πολύ τίμιο και οικογενειακό SUV .
  11. παιδί που μεγάλωσα τις καλές εποχές του 1990 , αλλά πάντα με προβληματίζει όταν διαβάζω να τσακώνονται άγνωστα πληκτρολόγια για την Apple και για την κάθε Apple το έτος 2024 , που καθημερινά η κοινωνία παραπαίει σε μία λεπτή κλωστή. *δεν έχω Apple και ευτυχώς μπορώ να συνεχίσω την ζωή μου και χωρίς Apple .
  12. opel corsa μεταχειρισμένο , δεν πάει κάτι άλλο στο μυαλό μου με τα δεδομένα που δίνεις.
  13. το ίδιο λέμε, δικαιοσύνη αν δεν καλέσεις την τροχαία βρίσκεις μόνο με κάτι χειροπιαστό όπως η κάμερα και όχι με μαρτυρία της κουνιάδας του μπατζανάκη που και καλά σε είδε.
  14. γιαυτό αν γίνει ατύχημα πάντα φωνάζουμε τροχαία να καταγράψει το συμβάν . αφού είσαι καθαρός αγνόησέ τους , δεν ήσουν εκεί , και να ψάξουν κάμερες από γύρω δεν θα βρουν τίποτα. με αυτήν την λογική και εγώ κάθε μέρα θα κάνω καταγγελία ότι ο τάδε αριθμός που θα έχω δει σε παρκαρισμένο με τράκαρε και θα με αποζημιώνει.
  15. όλα αυτά τα περνάτε στις μέρες μας διότι πάνω από όλα βάζετε τα υλικά αγαθά δηλαδή το χρήμα και μόνο το χρήμα και γιαυτό δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε ούτε μια βόλτα σε ένα ήσυχο μέρος μια ηλιόλουστη μέρα . όλος αυτός ο υλισμός έχει τα παραπάνω αποτελέσματα στην ανθρώπινη ψυχολογία .
  • Δημιουργία νέου...