Προς το περιεχόμενο

nemo1971

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.961 προβολές προφίλ

nemo1971's Achievements

  1. Εγώ έχω εδώ και 20 χρόνια μια διαφανή Ferrari στο γκαράζ της διαφανής έπαυλης που έχω στο Μονακό αλλά μέχρι και ο ψυχίατρος μου (Νοιώθω ότι) δε με πιστεύει!!!😉😁😉
  2. Και με το Nokia 3310 ακόμα μπορώ να πάρω τηλέφωνο και η μπαταρία του τα σπάει! Υ. Γ. Χιούμορ κάνω...😊
  3. Ευπρόσδεκτες προσθήκες και ευελπιστώ να προστεθούν και ελληνικές πόλεις... αν και δεν το βλέπω σύντομα.
  4. Μέχρι τώρα πάντως, η Cosmote TV δεν έχει και καμιά λίστα ταινιών της προκοπής. Το αντιθετο θα έλεγα.
  5. Μα καλά, σε όλες τις μεγάλες εταιρίες διαρρέουν "κατά λαθος" ευαίσθητες πληροφοριες λίγο πριν την παρουσίαση προϊόντων; θα κλείσουν όλες οι διαφημιστικες!
  6. Και τώρα από τη σπηλιά μου σου γράφω με τη μόνη διαφορά ότι τώρα δε θα έδινα 700€ για κινητό με 1000 nits φωτεινότητα. Εκτός και αν εσένα δε σου λέει τίποτα για την ποιότητα της οθόνης. Υ. Γ. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις επί προσωπικού επιθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε και δε χρειάζεται να το αποδεικνύουμε συνέχεια.
  7. "Έως 1000 nits φωτεινότητα" Μάλιστα... δηλαδή κινητό μόνο για εσωτερικούς χώρους ή για ημέρες με έντονη συννεφιά!
  8. Z flip όχι αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ακριβώς η ίδια τεχνολογία όποτε… Εγώ πάντως έδωσα και με το παραπάνω ευκαιρίες στα foldable της Samsung. Όπως γράφω θα κάνω ξανά προσπάθεια μετά από πέντε μοντέλα. Ίσως τότε να έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.
  9. Περάσανε από τα χέρια μου: Ένα fold 1, ένα z fold 2, 2 z fold 3 και ένα z fold 4. Σε όλα, κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο, ξεκόλλησε η μεμβράνη στην εσωτερική οθόνη στο σημείο τσάκισης. Μάλιστα στο τελευταίο ξεκόλλησε στις 9 ημέρες και χατιρικώς μου έγινε DOA (η Samsung έχει 7 ημέρες DOA). Στη συσκευή αντικατάστασης ξεκόλλησε στον ένα μήνα χρήσης και έγινε αντικατάσταση της στην αντιπροσωπία όπου και έμαθα ότι δικαιώμουν μονο μια δωρεάν αντικατάσταση. Η επόμενη θα χρεωνόταν κανονικά σε εμένα. Ίσως σε πέντε χρόνια να δοκιμάσω ξανά το z fold 10…
  10. nemo1971

    TCL 40 SE Review

    Εγώ απορώ με αυτούς που κάθονται και γράφουν σχόλια σε κάτι τέτοια θέματα… Δουλειές δεν έχουν;
  • Δημιουργία νέου...