Προς το περιεχόμενο

davelos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.538 προβολές προφίλ

davelos's Achievements

  1. Παιδιά καλησπέρα.. Έχω Γ1Ν στη ΔΕΗ και ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο... Ουσιαστικά το χειμώνα μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου καίω 2000-2200 κιλοβατώρες... Τον υπόλοιπο χρόνο λιγα πράγματα, 800 κιλοβατώρες και κάτω.. Επειδή διαβάζοντας στο νήμα μπερδεύτηκα χειρότερα, με συμφέρει κάποιο πακέτο; τι πρέπει να προσέξω; ευχαριστώ πολύ!
  2. davelos

    επιλογή tablet

    Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι ένα ταμπλετ με κύρια χρήση το πέρασμα αρχείων κόμικ και βιβλίων από το pc.Μ ενδιαφέρει η πολύ φωτεινή και ευκρινής οθόνη και η ευκολία στην χρήση και η αξιοπιστία. Έχω βρει σε μεταχείρισμενα ένα ipad 4 στα 200 ευρώ και ένα ipad air στα 300 σε πολλή καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι η αναλογία 4/3 είναι ιδανική για διάβασμα. Δεν αδιαφορώ βέβαια για την γενικότερη ταχύτητα σε browsing κλπ. Ακούω προτάσεις!
  3. davelos

    qhd vs hd

    Καλησπερα σε ολους!θελω ν αγορασω ενα κινεζακι και ειμαι μεταξυ δυο των οποιων το πρωτο εχει μεγαλυτερη ραμ αλλα αναλυση 960×480 κ το αλλο υποδυεστερη ραμ αλλα hd αναλυση 1280×720...ειναι αισθητη η διαφορα σε οθονη???γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το look...σχετιζεται η αναλυση με την φωτεινοτητα η ειναι ασχετα μεταξυ τους;ευχαριστω προκαταβολικα..
  • Δημιουργία νέου...