Προς το περιεχόμενο

j_karigiannis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.535 προβολές προφίλ

j_karigiannis's Achievements

  1. Όχι δεν πήρα καινούργιο κλειστό σε πακέτο αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Λύθηκε το πρόβλημα χωρίς ταλαιπωρία.
  2. Το ίδιο το service στην Ακροκορίνθου. Δεν ξέρω αν αντικαταστάθηκαν με καινούργια, αλλά τα παρέδωσα στη θήκη τους τη Τρίτη και τη Δευτέρα με πήραν οτι αντικαταστάθηκαν.
  3. Τα ίδια ακριβώς ακουστικά πήρα και εγώ σε εκείνο το black friday και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου παρουσίασαν και μένα. Τα πήγα στο service της Γλυφάδας στην Ακροκορίνθου και σε 5 μέρες μου τα είχαν αλλάξει με καινούργια. Εσύ πως έμπλεξες έτσι, δεν έχω καταλάβει.
  4. Εντυπωσιάζομαι. 7 σελίδες και ακόμα δεν έχει κλειδώσει. Μπράβο, αρχίσαμε να συζητάμε σαν άνθρωποι.
  5. Όχι. Συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου είναι εκείνα που δεν έχουν όριο. Στα υπόλοιπα ισχύει το όριο για όλες τις λωρίδες ανεξαιρέτως. Επίσης, τα στατιστικά στοιχεία για τους θανάτους σε αυτά τα τμήματα του autobahn, δεν σημαίνει πως ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας χωρίς όριο ταχύτητας, είναι ντε και καλά safe μόνο και μόνο επειδή το έχουν στη Γερμανία.
  6. Πόσους βλέπω να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα δεν έχουν δίπλωμα. Λάθος ποινή για τον έλληνα.
  7. Πόσο παίζει αυτό το σενάριο? Φοβάμαι πως θα γελάσει αυτός που θα το σηκώσει.
  8. Αυτό μου αρέσει σαν ιδέα γιατί κάποια στιγμή στο παρελθόν έβλεπα στο Κηφισό μία νταλίκα να πηγαίνει αριστερό ρεύμα με 120 και να κολλάει στους μπροστινούς και ήμουν στο τσακ να καλέσω. Που παίρνεις, και ακόμα ποιο σημαντικό, τι τους λες?
  9. Οδηγούσα χθες στη Ποσειδόνως απο Γλυφάδα και βλέπω δίπλα μου ένα τύπο, να έχει αφήσει το τιμόνι και να ξετυλίγει ένα πιτόγυρο. Το αυτοκίνητο πήγαινε δίπλα μου με 60 και εκείνος μάζευε τις πατάτες και τις ντομάτες που έπεφταν. Όταν πια φτάσαμε Παλαιό Φάληρο και ακόμα έτρωγε γιατί ήταν μεγάλο, του έκανα παρατήρηση και αντί να σκύψει το κεφάλι απο ντροπή για το έγκλημα που διέπραττε και να συμμορφωθεί με έβρισε με τρόπο απίστευτα χυδαίο, σαν να του έβρισα τη μάνα.Δεν το συνέχισα, γιατί είχα και το παιδί πίσω και φοβήθηκα πως ο τύπος θα έκανε καμιά χειρότερη τρέλα με το αυτοκίνητο. Η μοναδική λύση? Το σύστημα ρουφιάνου στις αποδείξεις, να παίξει και στον ΚΟΚ. Τραβας βιντεάκι, το στέλνεις στο ειδικό application και την επόμενη μέρα αφαίρεση διπλώματος και πρόστιμο.
  10. Εισάγω τεχνικά ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε, και σε χρεώνω για να στο λύσω ενώ παράλληλα βγάζω και απο το πρόβλημα λεφτά ...
  11. Απο το καλοκαίρι έχει στρώσει αρκετά η κατάσταση. Βρίσκεις πλέον στον επίσημο εισαγωγέα άμεση διαθεσιμότητα.
  • Δημιουργία νέου...