Προς το περιεχόμενο

RiderOnTheStorm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αττική

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.330 προβολές προφίλ

RiderOnTheStorm's Achievements

  1. Εδώ καθυστερούν να περάσουμε ΚΤΕΟ το αμάξι, και μας γδέρνουν... Αυτή η εταιρεία άραγε με βάση αυτή τη λογική,τι πρόστιμα πρέπει να πληρώσει..? Η μηπως για τον μέσο άνθρωπο ισχύουν άλλοι κανόνες,και για τους κολλοσούς άλλοι?
  2. Πολύ ωραίο, αλλά νομίζω πως η αναλογία ύψους - πλάτους είναι δυσανάλογη. Θα μπορούσε να είναι λίγο φαρδύτερο,γιατί έχει πλεονέκτημα στις διαστασεις,λόγω της απουσίας του πλαϊνού bezel.
  3. Ταλαιπωρία για ακόμα μια φορά. Αντε κάνε backup και τρέχα στο μαγαζί,ειδικά αν δεν έχεις καθόλου χρόνο. Και ειδικά αν ο χρόνος είναι χρήμα και το τηλέφωνο εργαλείο δουλειάς...
  4. Παλιά λέγαμε πως οι τοίχοι έχουν αυτιά. Τώρα λέμε πως και τα πατατάκια έχουν αυτιά.
  5. Ρε παίδες... Κανένας δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κανένα άνθρωπο χωρίς προηγούμενη άδεια του.-
  6. Ετοιμάζει το έδαφος για την αναγέννηση του Cdi.. (θα θέλαμε....) Που είναι η εποχή που υπήρχε πραγματική άμιλλα, και ποικιλία κονσολών,για όλα τα γούστα. Χωρίς χαζές δικαστικές διαμαχες... Neo Geo SNK 3do PANASONIC Cdi PHILLIPS Saturn SEGA Jaguar ATARI Και πόσες άλλες εταιρίες, τώρα μονοπώλιο 2-3 ισχυρών..
  7. Θα γελάμε όταν θα πέφτει κάτω και θα μαζεύουμε τα κομμάτια! (περα από την πλάκα,το επόμενο κινητό μου...)
  8. Εσύ έχεις μεγάλο μπλέξιμο.. Τι να πω,οπλισου με υπομονή. Εγώ στην Αβέρωφ πήγα και πήρα το 274 νούμερο, ήπια ένα καφέ στα όρθια και κατά τις 13.00 ήρθε η σειρά μου. Οι Έλληνες ήταν ένα 10%,όλοι οι άλλοι αλλοδαποί. Νομίζω πως οι υπάλληλοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν, απλά το σύστημα έχει γίνει πολύ σφιχτό,σε βαθμό παράλογο, για να αποφύγουν τους απατεώνες που έπαιρναν ψεύτικα επίδοματα, και έτσι την πληρώνουμε εμείς οι νομοταγείς Έλληνες πολιτες..
  9. Και να την ελεγξαν,αν υπάρχει κάποιο λάθος δεν πρόκειται να σε ενημερώσει κανένας. Μόνο αν πας από εκεί θα δεις τι πραγματικά συμβαίνει. Πάντως οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί πραγματικά τραβάνε λούκι, και η συγκεκριμένη κυρία που με εξυπηρέτησε ήταν άψογη και κατατοπιστικοτατη.
  10. Λοιπόν πήγα σήμερα ογα. Μου λείπει ένα δικαιολογητικο που να λέει ότι ήμουν στην Ελλάδα το 2003. Εγώ δουλεύω από τον Ιούλιο του 2003 με ένσημα κανονικά. Εν ολίγοις οποίος δεν έχει πάρει χρήματα, μάλλον έχει πρόβλημα..
  11. Μόλις το έπαιξα λίγο με το Chrome του κινητού, και πρόκειται για μια ωραία ιδέα με απαράδεκτη υλοποίηση..
  12. Μόλις το έπαιξα λίγο με το Chrome του κινητού, και πρόκειται για μια ωραία ιδέα με απαράδεκτη υλοποίηση..
  13. Ούτε εγω είδα λεφτά σήμερα. Και εμένα η εκκαθάριση έλεγε 639 ευρώ, όσα παίρνουν οικογένειες με 2 τέκνα. Αν δεν μπουν και αύριο την πέμπτη πάω στον ογα.
  14. Ήσουν από τους τυχερούς Μανώλη, εγώ θα περιμένω μαζί με τον Λευτέρη τέλος του μήνα... Φανταστείτε να βασιζομασταν σε αυτά τα λεφτά, καμία αξιοπιστία ακόμα και στα επιδόματα..
  • Δημιουργία νέου...