Προς το περιεχόμενο

epiphobe

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.855 προβολές προφίλ

epiphobe's Achievements

  1. Ακριβώς, εχω ενεργοποιήσει το gamesharing.
  2. Ανανέωσα για 2 χρόνια με κόστος 103 ευρώ με 12 3μηνες και μια ultimate απο eneba, ο μήνας βγαίνει 4,3 ευρώ.Αν συνυπολογίσουμε ότι μοιράζεται σε 2 xbox, τότε μιλάμε για ένα πολύ μικρό κόστος σε σχέση με το τι προσφέρει η υπηρεσία.Ευχαριστώ τον @sphinxgr και όλο το community για την πολύτιμη βοήθεια.
  3. Στο eneba ένας μήνας ultimate κοστίζει 8€ ενώ στο store 15€ . EDIT: To ανέφερα γιατί στον οδηγό το αναφέρει, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν η αγορά ενός μήνα ultimate πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο το επίσημο store. " Αγοράζουμε συνδρομή 1 μήνα Ultimate απο το επίσημο Store και απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring) αν είναι ενεργή. "
  4. Αρα, αγοράζω και τον 1 μήνα ultimate απο eneba?Δεν χρειάζεται να είναι απο το λογαριασμό microsoft/xbox? Επίσης @leo066 που βρήκες τόσο φθηνά την 12μηνη? Για να ξεκαθαρίσω, εγώ κοιτάω για EU Gold, δε θα ακολουθήσω τη μέθοδο με το VPN και κάρτες άλλων χωρών.
  5. Έληξε η συνδρομή μου και ψάχνοντας την πιο οικονομική λύση για μετατροπή gold σε ultimate, βρήκα στο eneba 3μηνη gold στα 8€. Λέω να στακαρω 12 τρίμηνες και μετά 1 μηνα ultimate από Microsoft για 2 χρόνια ultimate, με τελικό κόστος 4,5€ περίπου ο μήνας. Τι λέτε ?
  6. Σε διορθώνω γιατί η προσφορα ξεκίνησε στις 20/11 στις 00:00.
  7. epiphobe

    Τι καφετιέρα να πάρω?

    Κάθε pod είναι 7 γραμμάρια. Και σε μαρκετ βρίσκεις, σε καφεκοπτεία, online. Συμφέρει, αφού βρεις τη μάρκα/χαρμάνι που σου αρέσει, να αγοράζει συσκευασίες των 150 pods πχ, πέφτει αρκετά η τιμή ανα τεμάχιο.
  8. epiphobe

    Τι καφετιέρα να πάρω?

    Τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιώ μια μηχανή SGL με χάρτινες μερίδες ESE Pods. Προτείνω όποιος ενδιαφέρεται για ποιοτικό καφέ στο σπίτι, θα πρέπει να κοιτάξει και σε αυτή την κατηγορία μηχανών. Οι επιλογές σε καφέ είναι πολλές, αφού οι όλες οι εταιρίες προσφέρουν τα χαρμάνια τους και σε χάρτινη κάψουλα. Με 20 εως 40 λεπτά/τμχ πίνω καφέ οπως Lucaffe, Mrs Rose με αποτέλεσμα ανώτερο και απο πολλά μαγαζιά (υποκειμενική άποψη). Στα θετικά να προσθέσω την ευκολία χρήσης, δεν λερώνεις πάγκους με κόκκους καφέ, βιοδιασπώμενο pod (οκ, εκτός του περιτυλίγματος). Κοιτώντας τι γίνεται στην αγορά, αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο, με καλή τιμή αγοράς και ποιοτική κατασκευή https://www.skroutz.gr/s/26482503/Flytek-Click-Καφετιέρα-για-κάψουλες-E-S-E-Pod-Grey.html
  9. Ναι, κατάλαβα λάθος. Στη σελίδα του προϊόντος στο site του γερμανού, με τον Τ.Κ. σου βγάζει που είναι διαθέσιμο. Με ένα τηλ. στο κατάστημα μπορεί να είσαι τυχερός και να το έχουν.
  10. Ναι ευχαριστημένος είμαι, αλλά είναι και σχετικό γιατί το προηγούμενο κινητό ήταν ένα Huawei P 10 Lite, που και μ αυτό πλην των βραδινών λήψεων δεν είχα θέμα.
  11. Για να εκμεταλλευτείς την γρήγορη φόρτιση στο XR, θα χρειαστείς lightning USB-C και φορτιστή 18-20W. Όπως και να χει, για 2ος ή για ώρα ανάγκης την κάνει τη δουλειά του και ο βασικός 5W που έχει στο κουτί. Σαν κινητό εξαιρετικό, το πήρα σε μπλε, αν και με ξένισε το μέγεθος και το βάρος. Ακόμα προσπαθώ να το συνηθίσω...
  12. Το τσίμπησα στην black friday απο Cosmote(XR 128G) και η συσκευασία δεν περιέχει ούτε φορτιστή, ούτε ακουστικά.
  13. Σε προσφορά η εφαρμογή Apollo για iPhone (7 Plus, 8 Plus, X και νεότερες συσκευές).Η τιμή του είναι 2,99 αλλά μέχρι τα μεσάνυχτα είναι δωρεάν. "Το Apollo είναι το μοναδικό app που δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις πηγές φωτός στις φωτογραφίες Portrait Mode του iPhone." LINK: https://apps.apple.com/app/id1373682251?ref=producthunt Να σημειωθεί επίσης ότι πρόκειται για ελληνική προσπάθεια. Δείτε σε video τις δυνατότητές του
  14. Αυτή τη στιγμή στο Amazon.uk η τιμή του pro είναι 1192 λίρες, δηλαδή 1362 ευρώ. https://www.amazon.co.uk/Apple-MacBook-Chip-13-inch-256GB/dp/B08N5QPTXH?th=1&psc=1
  • Δημιουργία νέου...