Προς το περιεχόμενο

noa113

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    543
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.808 προβολές προφίλ

noa113's Achievements

  1. 1ο μου θέμα εδώ και βασικά ο τίτλος τα λέει όλα. https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/campaigns/autes-tis-giortes-oloi-tha-apoktisoun-to-dwro-twn-oneirwn-tous-me-tis-pistwtikes-kartes-mastercard
  2. noa113

    Ψάχνω για...

    Όχι δεν είναι backlit. Συγνώμη, μου ξέφυγε η λέξη "backlit" στην αρχική περιγραφή.
  3. noa113

    Ψάχνω για...

    https://www.skroutz.gr/s/28588461/HP-Keyboard-100-Πληκτρολόγιο-Ελληνικό.html Δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Πρόσεξε γιατί κάποιες φορές στα πληκτρολόγια δεν είναι "ελληνικό" (παρότι το γράφουν).
  4. Στο site των διαφόρων παρόχων μπορείς να κάνεις και πάγια εντολή;
  5. Απέκτησα πρόσφατα Dell Laptop. Για όσους δεν γνωρίζουν από Dell δύο σύντομα σχόλια: 1. πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 2. Η Dell εδώ και χρόνια έχει αφαιρέσει από τα πληκτρολόγια στα περισσότερα laptop τα κουμπιά Page Up/Down και Home/End. Για την ακρίβεια δεν τα έχει αφαιρέσει, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με κάποιο συνδυασμό με Fn. Τραγικό. Για όσους χρησιμοποιούν keyboard shortcuts αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύει κατακόρυφα η καθημερινότητα. Έχει βουίξει το internet αλλά δεν το αλλάζει δυστυχώς. Για όσους δεν χρησιμοποιούν shortcuts: η ζωή σας είναι τραγική έτσι κι αλλιώς οπότε δεν σας πειράζει κι αυτό...
  6. noa113

    Travel router ή Wi-Fi Extender με VPN

    Για την περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για το παραπάνω προϊόν: το αγόρασα και κάνει αυτό που θέλω αλλά με προβληματική απόδοση ως προς την ταχύτητα. Έχω χωρίς τη συσκευή ταχύτητα περίπου 50 και όταν τη χρησιμοποιώ πέφτει στο ~1-5 δηλαδή τραγική ταχύτητα. Κι αυτή η μέτρηση ήταν χωρίς το VPN. Δοκίμασα να το βάλω κοντά στο Laptop (άρα μακρυά από το router) αλλά και το ανάποδο δηλαδή κοντά στο router (άρα μακρυά από το laptop). Το ίδιο αποτέλεσμα.
  7. noa113

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, ψάχνω για φορτιστή Laptop 65W, USB-Type-C. Θα φορτίζει τώρα ένα Laptop Dell αλλά σκοπεύω να τον κρατήσω και για μελλοντικά.
  8. noa113

    Travel router ή Wi-Fi Extender με VPN

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε @jkoukos Άρα η περιγραφή που κάνω στο πρώτο post ισχύει ως προς τη λύση που κατέληξα και μου προτείνεις μια συσκευή που θα κάνει αυτό που περιγράφω, σωστά κατάλαβα; Ως προς την υπηρεσία VPN, ναι θα επιλέξω μια επι πληρωμή. Μάλλον Nord-VPN ή Proton-VPN
  9. noa113

    Travel router ή Wi-Fi Extender με VPN

    Θέλω να εργάζομαι από άλλη χώρα από την οποία θα φαίνεται ότι βρίσκομαι βάσει της IP. Αυτό νομίζω είναι από τις βασικές λειτουργίες του VPN.
  10. noa113

    Travel router ή Wi-Fi Extender με VPN

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν γνωρίζω πολλά αλλά μόλλον δεν έγραψα κάτι σωστά παραπάνω. Το VPN δεν είναι απαίτηση της εταιρίας αλλά δική μου προσπάθεια να αλλάξω τόπο τηλεργασίας.
  11. noa113

    Travel router ή Wi-Fi Extender με VPN

    Χρειάζομαι να βάλω VPN στο σπίτι για να μπορώ να κάνω τηλεργασία. Επειδή το laptop είναι της εταιρίας είναι κλειδωμένο και δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω VPN στο laptop. Οπότε κατέληξα ότι θα βάλω στο router. Επειδή όμως το router που έχω είναι του ISP (δηλαδή της Nova) δεν έχει αυτή τη δυνατότητα (ZTE H288A). Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω ένα μικρό Travel Router (για παράδειγμα αυτό: TP-LINK TL-WR802N v4 (https://www.skroutz.gr/s/14227605/TP-LINK-TL-WR802N-v4-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-4.html) ). Η λογική μου είναι ότι θα κάθεται σε μια πρίζα, θα παίρνει το wi-fi του σπιτιού και θα μου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθώ στο wi-fi του σπιτιού όπως και ένα κανονικό w-i-fi extender μόνο που θα μπορώ να ενεργοποιήσω το VPN. Άρα οι συσκευές που θα συνδέονται στο ZTE θα παραμείνουν εκτός VPN ενώ οι συσκευές που θα συνδέονται μέσω του TP-Link θα περνάνε μέσα από το VPN. Δεν γνωρίζω και πολλά από δίκτυα οπότε θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθειά σας: Βλέπετε κάποιο πρόβλημα στα παραπάνω; Μήπως υπάρχει μια καλύτερη λύση από την παραπάνω; Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση από το παραπάνω Tp-link; Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο TP-LINK TL-WR802N v4 δεν είμαι ακόμη βέβαιος ότι έχει δυνατότητα VPN αφού στο skroutz λέει πως έχει αλλά στη σελίδα της Tp-link λέει μόνο "VPN pass through" που νομίζω είναι κάτι άλλο.
  12. noa113

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, έχω ένα tablet με σπασμένη οθόνη. Μέσα όμως έχει σημαντικά αρχεία (κρατικά μυστικά) και είναι συνδεδεμένο με λογαριασμούς email που έχουν άκρως απόρρητα έγγραφα. Πριν το πετάξω σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να τα σβήσω. Έχει δοκιμάσει κανείς USB to HDMI adapters για να συνδέσει tablet σε εξωτερική οθόνη; Έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο για αυτή τη δουλειά;
  13. Χαίρομαι που δοκίμασα σήμερα αυτήν την εμπειρία διότι ψαχνόμουν να βάλω ΕΟΝ/Nova λόγω Αγγλικής Premier League στο ποδόσφαιρο και μπασκετικής Euroleague. Προφανώς δεν θα βάλω ΕΟΝ/Nova και θα διερευνήσω άλλες λύσεις (Euroleague TV κλπ).
  14. Κι εμένα σφάλμα μου βγάζει. Γενικά τραγική εμπειρία. Αν είχα πληρώσει θα έκλαιγα...
  15. Έχω πάρει Lenovo V Series και είχε βγει ΑΨΟΓΟ.
  • Δημιουργία νέου...